Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Nu jau rozės grazumas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
siaudukes aš klausiau,tai kaip ar jums padėjo tas Krotoboi nuo kurmių g.gif help.gif
Atsakyti
nu jau rožyčių gražumas rolleyes.gif wub.gif man išvis mylimiausias augalas wub.gif
šiais metais daugumai rožės nušalo verysad.gif Mes pernai nusipirkome 50 daigų,žadėjom rožyną pasidaryti sodyboje,o tik keturi liko unsure.gif Ši žiemužė oi kokia šalta buvo blink.gif
O klausykite,kas turi pasisodinę dekoratyvinių medelių rožių(stiebines),na nežinau aš jų pavadinimų,bet medelyne žiūrėjau,tai taip norisi nusipirkti rolleyes.gif įdomu kaip jos auga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 14 birželio 2006 - 22:10
QUOTE(Kaliteja @ 2006 06 14, 22:43)
siaudukes aš klausiau,tai kaip ar jums padėjo tas Krotoboi nuo kurmių  g.gif  help.gif

Nė pats velnias jų nebaido, nebent sėdėt darže ir gaudyti, kitaip jau tikriausiai niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2006 06 14, 17:40)
O kiek kainavo ir kur pirkot. Mes tai su slanga vargstam irgi galvoju koki antgali nusipirkti, bet ivairiu yra ir kainos iki 50 ir virs 50 Lt  g.gif

a bet jūs čia per vakarą ir prirašėt blink.gif rožytė labai įspūdinga thumbup.gif
pirkom lygiai va tokį Ermitaže, tai kaina apie 90 LTL, bet yra gal trijų dydžių, kur skirtingą plotą laisto, sitas yra per viduriuką. Anksčiau laistėm su tokiu pulsuojančiu ratu purkštuku, tai irgi nieko, bet kadangi laisto ratą, tai lieka nepasiektų kampų, na ir triukšmelį kelia tas caksėjimas, o šitas laisto gana taisyklingą kvadratą, plius tyliai dirba, galima reguliuot ir plotį ir ilgį laistomo ploto, žodžiu nepalyginami geresnis.
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2006 06 14, 22:56)
nu jau rožyčių gražumas rolleyes.gif  wub.gif man išvis mylimiausias augalas wub.gif
šiais metais daugumai rožės nušalo verysad.gif Mes pernai nusipirkome 50 daigų,žadėjom rožyną pasidaryti sodyboje,o tik keturi liko unsure.gif Ši žiemužė oi kokia šalta buvo blink.gif
O klausykite,kas turi pasisodinę dekoratyvinių medelių rožių(stiebines),na nežinau aš jų pavadinimų,bet medelyne žiūrėjau,tai taip norisi nusipirkti rolleyes.gif  įdomu kaip jos auga ax.gif

Kalbejausi su zmonem kurie rozes augina pardavimui tai sake kad tas stiebines tai reikia vazonuose auginti ir ziemai i patalpas nesti, nes jos lepesnes ir nusala. Tai kainos buvo apie 50 Lt ir daugiau, dideles, zydincios, bet jau labai grazios ivairiu spalvu ir t.t wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2006 06 15, 10:30)
Kalbejausi su zmonem kurie rozes augina pardavimui tai sake kad tas stiebines tai reikia vazonuose auginti ir ziemai i patalpas nesti, nes jos lepesnes ir nusala. Tai kainos buvo apie 50 Lt ir daugiau, dideles, zydincios, bet jau labai grazios ivairiu spalvu ir t.t  wub.gif

aš ir vakar pasiskaitinėjau apie jas,tai irgi išvadą padariau,kad geriau jas auginti vazonuose mirksiukas.gif
o čia radau kelias foto rolleyes.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 15 birželio 2006 - 11:30
QUOTE(*Bitutė* @ 2006 06 15, 12:28)
aš ir vakar pasiskaitinėjau apie jas,tai irgi išvadą padariau,kad geriau jas auginti vazonuose mirksiukas.gif
o čia radau kelias foto rolleyes.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted imageuser posted image

As irgi visokiu grazuoliu prisiziurejau, jas rekomenduoja su vazonu ikasti aplinkoje kur nori, atrodys kaip isodinta i zeme, o jei panoresi pakeisti vieta galima pernesti, taip daug paprasciau.

Atsakyti
Pas mane stiebine irgi buvo, bet kad ir buvau ziemai inesus i vidu, vistiek kazkodel nusibaige ir pavasari nebeatgijo schmoll.gif Tad, kad ir labai grazu, bet nebeprasidedu su jomis cool.gif
Atsakyti
O as siandien kad apsiprekinau stoties turgely. Ale kvaila buvau pati is seklu augindama ir vargdama doh.gif Per viena diena gali graziausia gelyna ir palyginus nebrangiai pasidaryti is jau uzaugintu geliu. Nu ir stropuoles tos turgaus bobulytes thumbup.gif Ir taip norima ciobreli nusipirkau. Cia man budinga - atrasti kazka ka visi jau seniai atrade lotuliukas.gif dabar ir as zinosiu kaip cia tu kaimynu gelynai taip greitai suzydi lotuliukas.gif
Atsakyti
Na kiekvienas savaip man pvz.gaila astuoniu litu uz pelargonija, tai keiciuosi daigais ar pan. visviengreituzauga, be to turiu pomegi auginti"vogtas" gelytes. smile.gif
O ta rozine tai visaigraziai atrodo. Idomu o kainos siu roziu dideles.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2006 06 15, 18:22)
Idomu o kainos siu roziu dideles.

Man tai atrodo,kad pigios jos tai tikrai nebus rolleyes.gif juk toks grožis wub.gif
Atsakyti