Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Tina* @ 2006 06 12, 00:28)
Ale kad pats uzsispyres buvo  frusty.gif jau galvojau nusenes ir nieko gero nebus.

Ale velokai suzydejo, pas mane ziema ir rudeni zydi g.gif As vasarai juos i lauka i zeme pasodinu, o rudeni, jau parnesus namo tai vienas zydejo du kart is eiles thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2006 05 30, 10:50)
atradom gan veiksminga buda pries kurmius biggrin.gif kratoboi pirkti vet.vaistinej 6lt. su trupuciu thumbup.gif  thumbup.gif pieveleje dar ,,ganosi,,vienas kitas toksikomanas bet padidinus doze,vyro atkaklumo deka juos iveiksim bigsmile.gif

Tai kaip ar jau visai išnyko kurmiai g.gif
Verčiau visą temą kad rasti tos priemonės pavadinimą,nes žinau kad skaičiau,bet neužsirašiau,tai gerai kad radau. thumbup.gif Nes galvoju ir nupirkti.Vakar vienas toks atkaklus buvo blink.gif naujai pasėtame vejos plote sau knisa,o aš suminu,jis vėl ir vėl kaip kad mane erzindamas bigsmile.gif
Atsakyti
vA VA pas mane kurmis sugrizo. Jau buvom isvare o jis sugrizo. Zodziu lai atleidzia man auksciausias bet dabar jau zudysiu as ji.
Atsakyti
Kaip laikotes? mes tai bortelius gelynams statom, jau kaip noriu kad kuo greiciau graziau butu.
Atsakyti
o mes laistom laistom laistom smile.gif pasėjom dar vejos, tai dabar nuo karščio reikia ginti, bet jau gražiai kalasi thumbup.gif labai faina, kad pagaliau oras sušilo
tiesa, labai gerą laistymo purkštuką nusipirkom - GARDENA firmos, nors ir brangokas, bet labai gerai lieja - toks pailgas svyruojantis vamzdelis, yra keleto dydžių, mes pirkom vidutinį, vienu mostu lieja iki 250 kv. m. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 14 birželio 2006 - 16:08
QUOTE(jolaxus @ 2006 06 14, 16:58)
o mes laistom laistom laistom smile.gif pasėjom dar vejos, tai dabar nuo karščio reikia ginti, bet jau gražiai kalasi thumbup.gif labai faina, kad pagaliau oras sušilo
tiesa, labai gerą laistymo purkštuką nusipirkom - GARDENA firmos, nors ir brangokas, bet labai gerai lieja - toks pailgas svyruojantis vamzdelis, yra keleto dydžių, mes pirkom vidutinį, vienu mostu lieja iki 250 kv. m.  thumbup.gif

O kiek kainavo ir kur pirkot. Mes tai su slanga vargstam irgi galvoju koki antgali nusipirkti, bet ivairiu yra ir kainos iki 50 ir virs 50 Lt g.gif

Atsakyti
Kaip jums fainiai. O as tik mokausi mokausi ir dirbu. Padarau pertraukele isbegu palaistau darzus ir gelynus ir vel prie kompo. Apzele tai nerealu. Zodziu nebespeju, bet galiu pastebeti kad kai susilo oras tai viskas taip graziai augti pradejo. tiesiog saunu
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 06 14, 15:58)
o mes laistom laistom laistom smile.gif pasėjom dar vejos, tai dabar nuo karščio reikia ginti, bet jau gražiai kalasi thumbup.gif labai faina

O kaip jums ji visur vienodai auga,pas mane tai lopais lopais tai dar radau tos sėklos,tik ne daniškos "Robustika" tai ir dar papyliau,bet kaip visuomet man tai su veja doh.gif
O kurmis kad duoda blink.gif tai kad galėčiau paskui įlysčiau ir pagaučiau parazitą tokį.........
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 06 14, 20:25)
O kaip jums ji visur vienodai auga,pas mane tai lopais lopais tai dar radau tos sėklos,tik ne daniškos "Robustika" tai ir dar papyliau,bet kaip visuomet man tai su veja  doh.gif
O kurmis kad duoda  blink.gif  tai kad galėčiau paskui įlysčiau ir pagaučiau parazitą tokį.........

uzuojauta verysad.gif pas mus tas pats galvoju nelaistysiu darzu, kad tas nepareitu. Kurtau per pati gelyna pravare. Dabar kur praejo visos daugiametes geles dziuna, jau dabar laistyk nelaistes sakes joms. Kaip noreciau pasigirti zydincia ragane. Ziedai balti, didesniuz delna i mobiliaka prisifotkinau, nes man taip grazu. O ikelti neina, as nesuprantu kamtie fotografuojantys mobiliakai jei tu fotkiu nera kur susiarchyvuoti. g.gif
Stai taip pernai zydejo mano roze prie virtuves lango, buvo svajone,kad kai gaminsiu maista matyti rozes per langa. Siemet tai geda ziureti- nusalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita&P: 14 birželio 2006 - 20:42
Super rozytes thumbup.gif Deja, kambary tokios neauga. Man grazu ziuret i geles, taciau savo vazoneliu priziuret nemoku verysad.gif turiu tris geles, bet ir tos jau norejo nudziut, siaip ne taip atgaivinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuke @ 2006 06 14, 21:00)
Super rozytes thumbup.gif  Deja, kambary tokios neauga. Man grazu ziuret i geles, taciau savo vazoneliu priziuret nemoku verysad.gif turiu tris geles, bet ir tos jau norejo nudziut, siaip ne taip atgaivinau smile.gif

Turbut pamirsti palaistyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2006 06 14, 21:34)
Stai taip pernai zydejo mano roze prie virtuves lango, buvo svajone,kad kai gaminsiu maista matyti rozes per langa. Siemet tai geda ziureti- nusalo.

O aš galvojau, kad viena tokia nemokanti rožių prižiūrėti. Mano irgi taip gražiai žydėjo, o šiais metais deja nušalo. Jau taip gaila, jau taip gaila. Bet turiu viltį,kad ataugs, nors teks jau ilgokai laukti tokio grožio.
Atsakyti