Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(KRISTIDA @ 2006 06 08, 12:50)
Didesnius akmenis jau reikėtų giliau įkasti, kad paviršius labai virš žolės neišlįstų, o į tarpus žvyruko  smile.gif Nereikia skiedinio, neišsisklaidys  schmoll.gif Aplinkui gražiai apsipjauna su žoliapjove ir lietus neištaško, o žvyras neleidžia žolei tarp akmenų augti  mirksiukas.gif

pas mus anksciau buvo pievuteje takelis isklotasis paprastu saligatviniu plytu, tik skaldytu, su tarpuose augancia zole, labai gerai atrode ir priziureti paprasta: nei ravet is tu tarpi tik su zoloapjove pravaziavai ir viskas
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2006 06 08, 11:39)
Neblogai per pievą atrodo siauras takelis iš žvyro ir jame įspaustų įvairaus dydžio akmenukų (iš pajūrio - didoki, nugludinti)  ax.gif Velėną nuimti, patiesti politileno ir sulig buvusia velėna žvyro užberti  mirksiukas.gif

o AR NEBUS TIE AKMENĖLIAI SLIDŪS? PALIJUS AR PAŠALUS? JUK VAIKŠTANT JIE NUSIGLUDINS
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 06 08, 12:22)
...ten tik smulkiai aprašo,o vaizdinės medžiagos nėra,na kaip ta pakuotė atrodo  g.gif

įdedu ženklo vaizdelį, neradau viso maišo vaizdo. Mes pirkom dideliais maišais po 20 kg tokie dideli balti su šituo ženklu, tikrai turėtum atpažinti parduotuvėse. 20 kg maišas Robustica apie 200 Lt kainuoja

ačiū visoms už mintis apie takelį, tikrai atsirado apie ką pasvarstyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 08 birželio 2006 - 12:28
Pernai rudeni pasisodinom atsparia salciui azalija, numetancia lapus. Bet zydi ji silpnokai, gal cia normalu ir kitamet gausiau zydes?
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 06 06, 14:55)
Klausykit, gal kas turit gudrių minčių dėl takelio?
Situacija tokia: pasidariau daržiuką palei sklypo tvorą ir noriu link jo nuo namo per veją nuvingiuoti kokį takelį, tačiau nenoriu daryti "kapitalinio" iš trinkelių kaip palei namą padaryta. Noriu tokio lyg "išbarstyto" kai būna plokšti akmenys išmėtyti. Gal kas turit pasidarę, gal galit pasidalint iš ko geriau daryti? Svarsčiau dėl medžio kai būna nupjauta apvaliais gabalais ir jie sukasti žemėn, bet man stilius nelabai tinka prie namo, be to medis neilgaamžis g.gif Gal turit kas praktinių pastebėjimų, ką?

dar mačiau "Senukų" tinklapy yra pirkt tokios plytelės "pėda" vadinasi - yra kairė ir dešinė, tokios gal betoninės didelės pėdos, tai jos gražiai gal atrodytų pamėtytos. Tik jos brangokos... Nemoku nuotraukos įdėt, o adresiukas: http://www.senukai.l...px?op=2&id=2540
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 06 08, 12:21)
įdedu ženklo vaizdelį.Mes pirkom dideliais maišais po 20 kg tokie dideli balti su šituo ženklu, tikrai turėtum atpažinti parduotuvėse.

aciuks.gif aciuks.gif Dėkui.Na man tai tiek daug tikrai kad nereikės,bet manau kad yra ir mažesnėmis pakuotėmis. ax.gif
Atsakyti
Siaip idomiai tikrai gautusi su tom pedom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 06 09, 17:00)
Siaip idomiai tikrai gautusi su tom pedom  ax.gif

g.gif man tai kažkaip gal spalvos kitokios norėtūsi,truputį ryškesnės blush2.gif
Atsakyti
Siandien daviausi savo gelynuose iki nukritimo karsta.gif

O cia mano amarilis prazydo, kuris nezydejo gal 20 metu. Neitiketina.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif grazuolis tavo amarilis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 06 10, 21:40)
O cia mano amarilis prazydo, kuris nezydejo gal 20 metu. Neitiketina.

Labai gražūs žiedai wub.gif
Ir kaip kantrybės užteko išlaikyti tiek nežydintį g.gif
Atsakyti
Ale kad pats uzsispyres buvo frusty.gif jau galvojau nusenes ir nieko gero nebus.
Atsakyti