Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Na man rozes maximines tai neissalo, nors daugelis zmoniu skundesi, kad pasalo. Virzis artai erika nusalo. O kt simet susisodinau augaliukus, tai bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 06 03, 18:59)
Na man rozes maximines tai neissalo, nors daugelis zmoniu skundesi, kad pasalo. Virzis artai erika nusalo. O kt simet susisodinau augaliukus, tai bus matyt.

Mano brendradarbei tai maximines issalo o tas kur is turgaus pirko visos zaliuoja. Nezinosi kaip bus ir kaip pasiseks. g.gif
Atsakyti
Tikrai kad ... Va simet labai aiskiai pasimate, kad medeliai, kaip as sakau "zeme pagavo". Grazus, veslus. O praejo iki tol pora metu. Cia kaip kuriam ir kur augaliukui patiks.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 06 01, 17:33)
Cia ta mano araukarija, apie kuria jums galvas issuziau. Tai ar tokia namie auginat? pas mane ji lauke jau gyvena smile.gif

Araukarijos būna ir kambarinės, ir lauke auginamos. Tos, kurios auginamos lauke, labai neatsparios šalčiui, ypač jauni augalai, žiemai būtinai reikia dengti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal žinote kur galima nusipirkti juodžemio? Reikia keliu sunkvežimių. Žemė visai mūsų prasta. Rudenį norėtume užpilti visur juodžemiu. Gal patarsite kur gauti juodžemio Vilniuje.

AČIŪ aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Vat Kaune tai tikrai patarciau, bet Vilniuj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 06 04, 23:27)
Sveikos 4u.gif

Gal žinote kur galima nusipirkti juodžemio? Reikia keliu sunkvežimių. Žemė visai mūsų prasta. Rudenį norėtume užpilti visur juodžemiu. Gal patarsite kur gauti juodžemio Vilniuje.

AČIŪ aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Mes pernai pirkome Ateities ir Stanevičiaus gatvių sankryžoje yra aikštelė. Ten pardavinėja dirvožemį ir šiaip įvairų gruntą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agni77 @ 2006 06 05, 09:51)
Mes pernai pirkome Ateities ir Stanevičiaus gatvių sankryžoje yra aikštelė. Ten pardavinėja dirvožemį ir šiaip įvairų gruntą  smile.gif

O gal pameni kiek mokejote?
Atsakyti
Ta aikštelė priklauso UAB Stiebas, del grunto atvežimo galima teirautis 8-615-15344, biuro tel.: 8-5-2484433
Atsakyti
QUOTE(agni77 @ 2006 06 05, 11:51)
Mes pernai pirkome Ateities ir Stanevičiaus gatvių sankryžoje yra aikštelė. Ten pardavinėja dirvožemį ir šiaip įvairų gruntą  smile.gif

Maždaug įsivaizduoju kur yra ši aikštelelė. AČIŪ 4u.gif

QUOTE(jolaxus @ 2006 06 05, 12:49)
Ta aikštelė priklauso UAB Stiebas, del grunto atvežimo galima teirautis 8-615-15344, biuro tel.: 8-5-2484433

Ačiū už kontaktus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kada tulpes reikia iškasti? g.gif Nusipirkom namą, pilnas kiemas pavienių tulpių. Noriu jas iškasti ir vienoj vietoj pasodinti, bet nežinau kada tą galima daryti. Žinau, kad spalį reikia jas pasodinti, o kada kasti?
Atsakyti
ANTROJ VASAROS PUSĖJ.AŠ KASU RUGPJŪTĮ smile.gif
Papildyta:
ANTROJ VASAROS PUSĖJ.AŠ KASU RUGPJŪTĮ smile.gif
Atsakyti