Na man rozes maximines tai neissalo, nors daugelis zmoniu skundesi, kad pasalo. Virzis artai erika nusalo. O kt simet susisodinau augaliukus, tai bus matyt.
QUOTE(Tina* @ 2006 06 03, 18:59)
Na man rozes maximines tai neissalo, nors daugelis zmoniu skundesi, kad pasalo. Virzis artai erika nusalo. O kt simet susisodinau augaliukus, tai bus matyt.
Mano brendradarbei tai maximines issalo o tas kur is turgaus pirko visos zaliuoja. Nezinosi kaip bus ir kaip pasiseks.
Tikrai kad ... Va simet labai aiskiai pasimate, kad medeliai, kaip as sakau "zeme pagavo". Grazus, veslus. O praejo iki tol pora metu. Cia kaip kuriam ir kur augaliukui patiks.
QUOTE(Tina* @ 2006 06 01, 17:33)
Cia ta mano araukarija, apie kuria jums galvas issuziau. Tai ar tokia namie auginat? pas mane ji lauke jau gyvena
Araukarijos būna ir kambarinės, ir lauke auginamos. Tos, kurios auginamos lauke, labai neatsparios šalčiui, ypač jauni augalai, žiemai būtinai reikia dengti.
Sveikos
Gal žinote kur galima nusipirkti juodžemio? Reikia keliu sunkvežimių. Žemė visai mūsų prasta. Rudenį norėtume užpilti visur juodžemiu. Gal patarsite kur gauti juodžemio Vilniuje.
AČIŪ
Gal žinote kur galima nusipirkti juodžemio? Reikia keliu sunkvežimių. Žemė visai mūsų prasta. Rudenį norėtume užpilti visur juodžemiu. Gal patarsite kur gauti juodžemio Vilniuje.
AČIŪ
Vat Kaune tai tikrai patarciau, bet Vilniuj
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 06 04, 23:27)
Sveikos
AČIŪ
AČIŪ
Mes pernai pirkome Ateities ir Stanevičiaus gatvių sankryžoje yra aikštelė. Ten pardavinėja dirvožemį ir šiaip įvairų gruntą
QUOTE(agni77 @ 2006 06 05, 09:51)
Mes pernai pirkome Ateities ir Stanevičiaus gatvių sankryžoje yra aikštelė. Ten pardavinėja dirvožemį ir šiaip įvairų gruntą
O gal pameni kiek mokejote?
Ta aikštelė priklauso UAB Stiebas, del grunto atvežimo galima teirautis 8-615-15344, biuro tel.: 8-5-2484433
QUOTE(agni77 @ 2006 06 05, 11:51)
Maždaug įsivaizduoju kur yra ši aikštelelė. AČIŪ
QUOTE(jolaxus @ 2006 06 05, 12:49)
Ta aikštelė priklauso UAB Stiebas, del grunto atvežimo galima teirautis 8-615-15344, biuro tel.: 8-5-2484433
Ačiū už kontaktus
ANTROJ VASAROS PUSĖJ.AŠ KASU RUGPJŪTĮ
Papildyta:
Papildyta: