Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Kaliteja @ 2006 05 31, 22:56)
O mano tai jau labai didelė užaugo,tai net nebepurškiu su rundapu,nes manau nebepadės,tai tik ravėti belieka  doh.gif  o dar ir orai lietingi,tai piktžolės auga iš pasiutimo.Šiandien jau truputį žolės papyliau,žiūrėsime kaip seksis augti.Bus aišku vėl lopais  doh.gif  tai sakau dar kitokios sėklos pigesnės dapirksiu ir po kelių dienų gal dar papilsiu  g.gif

Gal lopais auga nes zemiu ant virsaus neuzpili, pas mus geriau zole sudygo kur zemiu uzpilta 4u.gif

Rondapas dar geriau nudegina kuo daugiau lapu zole turi, nes tada didesniu plotu tas nuodas keliauja, visasi lapais, o jei nupjauta bus tai tik uzpurksi ant stiebeliu.

Atsakyti
Tik atsargiai su juo. Vyras tingejo usnis is braskiu rautitai kaip sakoastik ant zoles vos vos, o braskes nugelto, o usnys per ta laika dvigubai styptelejo. O dar bajeris buvo. Purskem pakrasti kur kiaulpienes, o nupurskem melsves, pasirodo vejas tuo metu papute ir sakiai parejo.
Atsakyti
Aš jau antrą savaitę laukiu oro, kad galėčiau nupurkšt - tai vėjas, tai lietus sad.gif sad.gif Garšva sužaliavo ryškiai ryškiai, tuoj žydėt pradės sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukra @ 2006 05 31, 22:19)
Gal lopais auga nes zemiu ant virsaus neuzpili, pas mus geriau zole sudygo kur zemiu uzpilta  4u.gif
Rondapas dar geriau nudegina kuo daugiau lapu zole turi, nes tada didesniu plotu tas nuodas keliauja, visasi lapais, o jei nupjauta bus tai tik uzpurksi ant stiebeliu.

Aš tik truputį pagrėbliavau,kad po žemėmis pasislėptų,bet kai palaisčiau tai visos vėl į paviršių išlindo. doh.gif
Dėkui,dabar žinosiu kad galima ir ant aukštos žolės,nes manaiu kad tik ant mažos,sakė lyg iki 7cm.

QUOTE(Acacia @ 2006 06 01, 09:06)
Aš jau antrą savaitę laukiu oro, kad galėčiau nupurkšt - tai vėjas, tai lietus sad.gif sad.gif Garšva sužaliavo ryškiai ryškiai, tuoj žydėt pradės sad.gif sad.gif

Tai va ir pas mus tas pats,tik gerai kad man saugoti nėra ko,nes visas sodas bus žolė,bet per lietų ir negaliu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2006 06 01, 09:06)

Nenusimink, nuo rytojaus jau turetu liautis lietus, tai gal istaikysi kada koki palanku laika ir nupurksi mirksiukas.gif
Atsakyti

MamyteVK, jūsu skimija yra vyriškos giminės , gal 'Romello" , jis uogų nesubrandina , bet gausiai žydi. Šiltų kraštų augalas , žiema dengiamas (atvirame grunte auginant) .
Atsakyti
Skimija9015,

ko gero pas mane ir bus vyriškos giminės augaliukas. Tik kiek skaičiau, tai kvapnūs žiedai būdingi lyg moteriškiems, o pas mane jie kvapnūs, tai taip ir nežinau, reikia antro, kad galutinai išsiaiškinčiau.
Labiausiai man rūpi, ar jis augs pas mane lauke, ir ar peržiemos g.gif , gaila būtų jei toks gražuoliukas neišgyventų doh.gif . Skimija , o jei sakot, kad riekia dengti žiemai, tai ar visą augaliuką ar tik šaknis blink.gif ?
Atsakyti
Cia ta mano araukarija, apie kuria jums galvas issuziau. Tai ar tokia namie auginat? pas mane ji lauke jau gyvena smile.gif
Atsakyti

Skimija yra dvinamis augalas, kad apsidulkintu reikia sodinti abu augalus. Rudeni reikia dengti visa krūmeli.
Atsakyti
O mano stai si

Papildyta:
O ar liks ziemoti jusiske, ar nesite ziema i kambari? Butu idomu suzinoti kaip seksis jai augti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolli: 01 birželio 2006 - 18:38
Kur pradingot visot? Mes tai pasisodinom dar blinde, kur sakos zemyn svyra. Maximoj pusvelciui nustveriau. Kai pagalvoju as dauguma dekoratyviniu medeliu tokiu budu susipirkau, idomu kaip jiems seksis isgyvent? Nes medelynuose tai ohoho kainos.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 06 03, 11:48)
Kur pradingot visot? Mes tai pasisodinom dar blinde, kur sakos zemyn svyra. Maximoj pusvelciui nustveriau. Kai pagalvoju as dauguma dekoratyviniu medeliu tokiu budu susipirkau, idomu kaip jiems seksis isgyvent? Nes medelynuose tai ohoho kainos.

Su tais maximiniais tai nelabai... Pernai giminaičiai Conicas(lyg tai taip tos piramidinės eglutės vadinasi) lb pigiai pirko, neišgyveno. Aš rudenį susigundžiau tokia gražia tuja (5 Lt), tai irgi neišgyveno. Gal šita žiema kalta...gal tie augalai būma neužsigrūdinę, kol juos atveža, paskuj parduotuvėj saulės nemato. Bet kai pinigėliai nedideli, bandyti visada verta...
O man šnd žoliapjovė sugedo cray.gif Kaip tik vyras išvažiavęs, tai liko pusė vejos pjauta...
Atsakyti