Aciu uz atsakymus del buksmedziu prieziuros.Bandysiu rytoj apkarpyti.Labai tikiuosi,kad jie atsigaus.
QUOTE(siaudukes @ 2006 05 30, 10:50)
atradom gan veiksminga buda pries kurmius kratoboi pirkti vet.vaistinej 6lt. su trupuciu pieveleje dar ,,ganosi,,vienas kitas toksikomanas bet padidinus doze,vyro atkaklumo deka juos iveiksim
O tai kaip smagu už jus
Reikės ir man tos priemonės paieškoti,tik kad kai aplinkui tiek kurmių ir pas kaimynus reikės sakyti kad piltų tą priemonę.O čia tiesiai į tą jų išraustą duobutę reikia pilti
na, dėl kurmių tai būtų fantastika, kad su tokiom mažom investicijom gautųsi toks efektas . Mes tai "Senukuose" pirkom tokį prietaisą, kartas nuo karto išleidžiantį garsinį aukštų dažnių signalą už 49,90 Lt. Pradžioj pirkom vieną, paskui antrą, nes jeigu ir veikia, tai tik ne tokiam plote, kaip rašoma instrukcijoj. Nu, aplinkui tą daiktą tai kurmiarausių iš tikrųjų nėra. Žiūrėsim, kaip bus su dviem...
O pas mus kurmius šuo išvaikė... Pernai kai įsikėlėm, pilna buvo jų žymių - atsirado šuo, dingo ir kurmiai
Šiaip tai esu girdėjus, kad labai geras būdas - į kurmio urvą įmesti silkės galvą - nuo to kvapo jie pabėga. Bet pati nebandžiau, neprireikė
Šiaip tai esu girdėjus, kad labai geras būdas - į kurmio urvą įmesti silkės galvą - nuo to kvapo jie pabėga. Bet pati nebandžiau, neprireikė
QUOTE(Acacia @ 2006 05 31, 11:16)
O pas mus kurmius šuo išvaikė... Pernai kai įsikėlėm, pilna buvo jų žymių - atsirado šuo, dingo ir kurmiai
mes bandem, veikia
nebutinai galva, ka turi ta meti, mum patare pries imetant duot jai sugest (paput)
tokiu budu kurmiu nusikratem, jau daug metu nebeturim
Patarkit,noriu persodinti krokus,ar juos iskasti dabar ir laikyti iki rudens ir tada sodinti,ar rudeni persodinti?
Ir vel lija ,liudna
Ir vel lija ,liudna
Sveikos mergaitės
Vajei jau jūs 13 psl prirašiusios,o galvoju kodėl niekas neparašo nei vienos sms ,dar nespėjau perskaityti visko,bet jau nuotraukas pažiūrėjau,tai jūs darbštuolėlės
O va aš vakar Senukuose prisipirkau gražių vazonų,tai šiandien petunijas persodinau.
O kitą sav,tai pas mus darbymetis jau praėjo kelios sav.,kai purškėm žolę,jau ji visa parudavo,tai sėsime.
Vajei jau jūs 13 psl prirašiusios,o galvoju kodėl niekas neparašo nei vienos sms ,dar nespėjau perskaityti visko,bet jau nuotraukas pažiūrėjau,tai jūs darbštuolėlės
O va aš vakar Senukuose prisipirkau gražių vazonų,tai šiandien petunijas persodinau.
O kitą sav,tai pas mus darbymetis jau praėjo kelios sav.,kai purškėm žolę,jau ji visa parudavo,tai sėsime.
*Bitute*,
kuo purškėt žolę?
Skimija9015,
aš tai turiu vieną tokį augaliuką, tik jis pas mane dar auga ant palangės, o ne lauke. Tačiau ir vienas būdamas jis mane jau antrą kartą džiugins žiedais
, tad ko gero dviejų skirtingų "lyčių" augaliukų reikia norint, kad krūmelis pasipuoštų ne tik žiedais, bet ir uogomis
kuo purškėt žolę?
Skimija9015,
aš tai turiu vieną tokį augaliuką, tik jis pas mane dar auga ant palangės, o ne lauke. Tačiau ir vienas būdamas jis mane jau antrą kartą džiugins žiedais
, tad ko gero dviejų skirtingų "lyčių" augaliukų reikia norint, kad krūmelis pasipuoštų ne tik žiedais, bet ir uogomis
[quote=MamyteVK,2006 05 31, 19:53]
*Bitute*,
kuo purškėt žolę?
rondapu
*Bitute*,
kuo purškėt žolę?
rondapu
O mano tai jau labai didelė užaugo,tai net nebepurškiu su rundapu,nes manau nebepadės,tai tik ravėti belieka o dar ir orai lietingi,tai piktžolės auga iš pasiutimo.Šiandien jau truputį žolės papyliau,žiūrėsime kaip seksis augti.Bus aišku vėl lopais tai sakau dar kitokios sėklos pigesnės dapirksiu ir po kelių dienų gal dar papilsiu