Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Sveiki ,
negaliu neikišti savo trigrašio tongue.gif ,bet mergaitės rožė yra gėlių karalienė ir gadinti ją serenčiais verysad.gif kad nepultų konkie amarai geriau apsodinkite jas levandom,žinoma levandas reikės vis apgenėti kitaip jos plečiasi.
Tik nesupykit 4u.gif
Atsakyti
atradom gan veiksminga buda pries kurmius biggrin.gif kratoboi pirkti vet.vaistinej 6lt. su trupuciu thumbup.gif thumbup.gif pieveleje dar ,,ganosi,,vienas kitas toksikomanas bet padidinus doze,vyro atkaklumo deka juos iveiksim bigsmile.gif
Atsakyti
taip optimistiškai skamba, liux thumbup.gif linkiu sėkmingai atsikratyti ir bandysiu prisiminti tą pavadinimą, jei sulaukčiau šių "sugyventinių", tpfu tpfu tpfu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 05 30, 09:07)
tas spalvotas pardavėjas vadino šuniukais, o koks jų botaninis pavadinimas net nežinau unsure.gif

Šuniukai, levukai ir pan. mirksiukas.gif
Botaninis jų pavadinimas turėtų būti kažkuris iš žioveinių g.gif Jie būna įvairių formų ir spalvų, pavyzdžiui pernai maxima bazėj pirkau oranžiškai raudonus krūminius žemaūgius. Iki pat šalčių žydėjo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2006 05 30, 12:36)
Šuniukai, levukai ir pan.  mirksiukas.gif
Botaninis jų pavadinimas turėtų būti kažkuris iš žioveinių g.gif Jie būna įvairių formų ir spalvų, pavyzdžiui pernai maxima bazėj pirkau oranžiškai raudonus krūminius žemaūgius. Iki pat šalčių žydėjo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ot ačiū - mėgstu žinoti kas pas mane auga 4u.gif
kaip keista, kad lietuviškame internete apie juos tiek mažai info, aš nustebinta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 05 30, 08:07)
šiemet kad to nebūtų atskyriau lysvę daiginimui, sėsiu susirašius kas kur ir tik paaugusius perkėlinėiu į nuolatinę vietą, nes kitaip neišeina iki proto privest gėlynų lotuliukas.gif

Man jau vakar irgi kazkas panasaus galvon dzingtelejo, nes kaip jau rasiau anksciau beviltiska sejeja is manes doh.gif

QUOTE(luju @ 2006 05 30, 08:26)
Sveiki ,
negaliu neikišti savo trigrašio tongue.gif ,bet mergaitės rožė yra gėlių karalienė ir gadinti ją serenčiais verysad.gif  kad nepultų konkie amarai geriau apsodinkite jas levandom,žinoma levandas reikės vis apgenėti kitaip jos plečiasi.
Tik nesupykit 4u.gif

As dar tik mokaus, todel uz patarimus ir nuomones visada aciu mirksiukas.gif Pernai man buvo labai plika tarp tu roziu, tad simet pabandziau kitaip. O ir karalienes savo svita turi mirksiukas.gif Jei bus negrazu, kitamet pasitaisysiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal galite patarti ka i medines gelines lauke sodinti, jos tokios gan nemazos, todel reiketu kazka svyrancio g.gif . Pernai sodinau surfinijas, bet su jomis tiek zaidimo- didelis lietus, nesu skecius, vejas jei pagaunu is kurios puses, vel zaidziu, nebenoriu siemet schmoll.gif. Gal kas kokia ne maziau zydincia alternatyva zino?

Aciu ax.gif
Atsakyti

Man labai grazu svyranti Pelargonija,ji nera tokia lepunele kaip Surfinija. 4u.gif

Gal galite patarti ka man daryti su buksmedziais,jie po ziemos tokie nurude - ar atsigaus jie?Ar jau man juos mesti lauk? verysad.gif
Atsakyti
Yra trasos nuo spygliu rudavimo, gal padetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 05 30, 00:35)
kad apsodinau rozes serenciais, pernai buvo plika tarp ju, tai siemet pabandysiu kad nebutu. Jei labai rez aki, kitamet taip nedarysiu. Ir dar araukarija lauke pasodinau, jei nores tai gyvens. Bala jos nemate.
O siaip tai man dar mokytis ir mokytis auginimo lauke ypatumu, nes kolkas esu daugiau kambariniu augalu augintoja. Labiausiai tai man nesiseka su visokiom seklytem sejamom tiesiai i zeme. Priseju, pamirstu, dar ko ant virsaus uzvarau, tada viska israviu, nes nuo zoliu neatskiriu. Net geda rasyt  blush2.gif Turbut man sodinti tik paaugintus augalus, nes biski beviltiska sioj srity (sejimo).

Nezinau ar tai tiesa, bet kazkaip istrigo, kad salia roziu negalimasodinti kitu geliu, tipo zeme turi buti plika arba mulca dek jei negraziai atrodo. O vat kodelnezinau neistrigo, nes nerupejo tada. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 05 30, 18:39)
Yra trasos nuo spygliu rudavimo, gal padetu  g.gif

Lieju su trasomis ,bet kolkas nepadeda.Atrodo tai negraziai,nu,bet tikiuosi,kad atsigaus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2006 05 30, 19:15)

Gal galite patarti ka man daryti su buksmedziais,jie po ziemos tokie nurude - ar atsigaus jie?Ar jau man juos mesti lauk? verysad.gif

Buksmedžiai ruduoja dėl drėgmės stygiaus, kai ankstyvą pavasarį išlenda saulytė, ji ir nudegina. blink.gif
Dabar reikėtų nukarpyti parudusias šakeles iki žalių. Turi atsigauti ax.gif . O kad pavasarį saulė nenusvilintų, reikia dengt tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2006 05 30, 14:25)
ot ačiū - mėgstu žinoti kas pas mane auga 4u.gif
kaip keista, kad lietuviškame internete apie juos tiek mažai info, aš nustebinta blink.gif

Beje, iš patirties ax.gif . Nužydėjusius žiedelius skabiau, neleidau brandint sėklų schmoll.gif , tai krūmeliai ypatingai gražiai susiformavo, sutankėjo. O žydėjo truputį bangom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pažydi-pertraukėlė, o po to vėl kad apsipila žiedais-ir vėl pertraukėlė doh.gif
Atsakyti