Svajok garsiai, nes svajonės mėgsta pildytis!
dimutee, 12 Lap 2014 - 02:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
dimutee, 12 Lap 2014 - 02:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Labas vakaras
Naršau po internetą ir niekur nerandu infirmacijos kaip čia yra su ta darželių tvarka, gal Jūs atsakysite. Esame registruoti mieste Dariaus ir Girėno gatvėje, stovime "Varpelio" darželyje eilėje(gyvenome šalia). Dabar persikraustėme į Kužius ir tas darželis mūms labai nepatogu, planuojame į centre esantį persirašyti tik kyla klausimas ar deklaruoti pietiniame galime stoti į eilę centrę? Ir jei persiregistruotumėm į Kužius ar gali vaikas ir toliau stovėti eilėje mieste? Ačiū iš anksto
dimutee, 12 Lap 2014 - 03:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
dimutee, 12 Lap 2014 - 03:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Labas vakaras
Naršau po internetą ir niekur nerandu infirmacijos kaip čia yra su ta darželių tvarka, gal Jūs atsakysite. Esame registruoti mieste Dariaus ir Girėno gatvėje, stovime "Varpelio" darželyje eilėje(gyvenome šalia). Dabar persikraustėme į Kužius ir tas darželis mūms labai nepatogu, planuojame į centre esantį persirašyti tik kyla klausimas ar deklaruoti pietiniame galime stoti į eilę centrę? Ir jei persiregistruotumėm į Kužius ar gali vaikas ir toliau stovėti eilėje mieste? Ačiū iš anksto
__snowflake, 11 Lap 2014 - 11:32, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
__snowflake, 11 Lap 2014 - 11:32, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveiki, situacija tokia-vaikui 2015 09 06 sukanka 3 m. Užrašytas į darželį nuo 2015 m. rugsėjo. Ar galėčiau pabandyti leisti į nuo 2015 sausio 1 d.? Suprantu, kad būtų kita grupė-lopšelinukų. Turbūt reikia kreiptis į darželį dėl laisvų vietų, bet noriu sužinoti ar teorinė galimybė yra?
dimutee, 12 Lap 2014 - 02:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
dimutee, 12 Lap 2014 - 02:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Labas vakaras
-Juodre-, 12 Lap 2014 - 19:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
-Juodre-, 12 Lap 2014 - 19:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos merginos,
situacija tokia, kad su dukryte kraustomes i Siaulius. Dukryte mano jau eina i paruosiamaja grupe kitamet jau i mokykla keliaus. Kaip manote ar yra sansas mums patekti tam pusmeciui i darzeli? Esu vienisa mama, dirbu pilna darbo diena, bet vaiko gi negaliu vieno namie palikti...
Sveikos merginos,
situacija tokia, kad su dukryte kraustomes i Siaulius. Dukryte mano jau eina i paruosiamaja grupe kitamet jau i mokykla keliaus. Kaip manote ar yra sansas mums patekti tam pusmeciui i darzeli? Esu vienisa mama, dirbu pilna darbo diena, bet vaiko gi negaliu vieno namie palikti...
Sveikos merginos,
-Juodre-, 12 Lap 2014 - 20:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
-Juodre-, 12 Lap 2014 - 20:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos merginos,
aukse555, 19 Kov 2015 - 13:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
aukse555, 19 Kov 2015 - 13:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
sveikos mergaites,
ar yra Siauliuose lopseliu-darzeliu, kurie priima nuo 1 metuku amziaus?
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”