Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto lopšeliai - darželiai

QUOTE(vilmux0520 @ 2014 09 01, 19:42)
Mamytes gal kas zino, kokios pirmenybes yra islikusios, norint gaut vieta darzelyje?

Man įdomu ar tebėra ta išimtis, kad karininkų vaikai patenka be eilės...? Gal kas susidūrė?
Atsakyti
QUOTE(shejlita @ 2014 10 09, 10:31)
Man įdomu ar tebėra ta išimtis, kad karininkų vaikai patenka be eilės...? Gal kas susidūrė?

Oho, kas cia per pirmenybe hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(shejlita @ 2014 10 09, 10:31)

Ne, šita išimtis jau panaikinta.
Papildyta:
QUOTE(aijos @ 2014 10 09, 11:37)
Oho, kas cia per pirmenybe  hihihi.gif

Jūs nesijuokit. Anksčiau pareigūnų vaikai irgi turėdavo pirmenybę priėmime į darželį, taip kaip dabar turi broliai/sesės.
Dar berods panaikinta jau vienišų tėvų privilegija.

Liko broliai/seserys ir socialiai remtini.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2014 10 09, 13:37)
Oho, kas cia per pirmenybe  hihihi.gif

blink.gif nesupratau is ko cia juokiatės..
Atsakyti
QUOTE(uogakr @ 2014 10 09, 16:40)
blink.gif  nesupratau is ko cia juokiatės..

Is buvusiu nesamoningu privilegiju juokiuosi. Kuo karininku vaikai gali buti pranasesni uz tarkim mediku ar pedagogu vaikus??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2014 10 09, 17:51)
Is buvusiu nesamoningu privilegiju juokiuosi. Kuo karininku vaikai gali buti pranasesni uz tarkim mediku ar pedagogu vaikus???  doh.gif
Tuo, kad karininkus kilnoja iš vietos į vietą. O kad perkėlus visiškai neliktų ant ledo, ir padarė tokią pirmenybę. Man irgi atrodė absurdiškai, kol nesusipažinau su kariškio žmona, kuri ir apšvietė mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona_si @ 2014 10 09, 16:55)
Tuo, kad karininkus kilnoja iš vietos į vietą. O kad perkėlus visiškai neliktų ant ledo, ir padarė tokią pirmenybę. Man irgi atrodė absurdiškai, kol nesusipažinau su kariškio žmona, kuri ir apšvietė mane smile.gif

kiek žinau seniau kariškiams buvo lengvatos mokant už darželį, nuo 2014 m. sausio 1 d. panaikino. O apie eilės privilegijas tai negirdėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2014 10 09, 20:24)
kiek žinau seniau kariškiams buvo lengvatos mokant už darželį, nuo 2014 m. sausio 1 d. panaikino. O apie eilės privilegijas tai negirdėjau g.gif
Gali būti, jau nebeatsimenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2014 10 09, 21:24)

man atrodo jie mokejo pusę kainos.
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2014 10 09, 14:09)
Liko broliai/seserys ir socialiai remtini.

Dar paliko lengvatos mokesti (ne privilegija del eiles) daugiavaikiu seimom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 12 spalio 2014 - 07:09
Sveiki, situacija tokia-vaikui 2015 09 06 sukanka 3 m. Užrašytas į darželį nuo 2015 m. rugsėjo. Ar galėčiau pabandyti leisti į nuo 2015 sausio 1 d.? Suprantu, kad būtų kita grupė-lopšelinukų. Turbūt reikia kreiptis į darželį dėl laisvų vietų, bet noriu sužinoti ar teorinė galimybė yra?
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2014 11 11, 11:32)
Sveiki, situacija tokia-vaikui 2015 09 06 sukanka 3 m. Užrašytas į darželį nuo 2015 m. rugsėjo. Ar galėčiau pabandyti leisti į nuo 2015 sausio 1 d.? Suprantu, kad būtų kita grupė-lopšelinukų. Turbūt reikia kreiptis į darželį dėl laisvų vietų, bet noriu sužinoti ar teorinė galimybė yra?

Kiek žinau naujos grupės formuojamos rodos gegužės-birželio mėnesiais (t.y. naujos ta prasme, kas pradės lankyti nuo rugsėjo mėnesio). Kadangi jūs norite patekti jau į suformuotą grupę tai jums reikėtų klausti dėl laisvų vietų. Arba galite pabandyti tartis kad jūs atvesite vaiką kelioms valandoms, t.y. be maitinimo ir migdymo (bet čia jau kaip nutars direktorė, nes gali ir nepriimti tokiomis sąlygomis). Turite eiti ir tartis vietoje. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti