Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 36 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 12, 19:58)
Ko gero šitas atsakymas ir bus, nes jis yra tarp galimų atsakymų smile.gif Ačiū  4u.gif

Čia ne iš to CD  lotuliukas.gif . Manęs paprašė išspręsti, o aš, kadangi pirmokė, tai nesugebėjau persiorientuoti į ketvirtokų uždavinį  doh.gif . Va ką reiškia suvaikėjimas  lotuliukas.gif .

Čia man atrodo ne suvaikėjimas, čia kita diagnozė g.gif Įtariu, kad tai Kalėdos lotuliukas.gif Kaip sakoma, stogą rauna.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 12, 18:33)
Čia man atrodo ne suvaikėjimas, čia kita diagnozė g.gif Įtariu, kad tai Kalėdos lotuliukas.gif Kaip sakoma, stogą rauna.

Ai, jau gal tinka ne viena diagnozė lotuliukas.gif . Gerai, kad smulkius skaičius skaičiuojam su vaikais, o tai visai puodelis neverda doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 12 gruodžio 2012 - 18:52
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 12, 16:01)
Į pirmą paštą nusiunčiau nuorodą parsisiuntimui (žadėtas "Laikas")  mirksiukas.gif .

Nuoroda veikia smile.gif Tik gaila, kad čia ne pilna, o demo versija, tai mažoka medžiagos. Būtų liuks dalykas smile.gif O antrokams kažin nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 12, 20:41)
Ai, jau gal tinka ne viena diagnozė  lotuliukas.gif . Gerai, kad smulkius skaičius skaičiuojam su vaikais, o tai visai puodelis neverda  doh.gif  lotuliukas.gif

Tokiu laikotarpiu man labai tinka ir patinka toks eilėraštukas (rimtai nusiteikusioms arba su sveiku stogu neskaityti) biggrin.gif
Tycha šyferam šurša iediet kryša nie spieša (neturiu rusiško šrifto)
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 12, 19:16)
Tokiu laikotarpiu man  labai tinka ir patinka toks eilėraštukas (rimtai nusiteikusioms arba su sveiku stogu neskaityti) biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Manau, kad čia daugeliui iš mūsų tai galima pritaikyti.

Laukiu nesulaukiu Kalėdinės karštinės pabaigos, tiek darbe, tiek namuose.
Atsakyti
Aš šiandien jau vieną beždžionę nuo kupros numečiau - buvo konferencija, skaičiau su kolegėm pranešimą. Dabar tik iTEC doh.gif ir kalėdos.

O eilėraštukų turiu visiems gyvenimo atvejams. Tik kiti jau kai visai stogo nebėra lotuliukas.gif lotuliukas.gif jų nerašysiu - cenzūra nepraleis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 12 12, 19:11)
Nuoroda veikia smile.gif Tik gaila, kad čia ne pilna, o demo versija, tai mažoka medžiagos. Būtų liuks dalykas  smile.gif  O antrokams kažin nėra?  g.gif

Nežinau, čia viena mamytė parvežė iš buvusio seminaro "Mokykla..." (kur lapkričio mėnesį buvo). Tai dovanotam arkliui į dantis nežiūri tongue.gif . Aišku labai smagu būtų turėti viską mirksiukas.gif . O mums mokykla nupirko integruotas pamokas pagal ŠOK seriją tongue.gif - paprašėm ir vualia mirksiukas.gif . Tik dar neturim nei kodų nei priėjimų ax.gif . Labai laukiam ax.gif .

QUOTE(daivajazz @ 2012 12 12, 19:16)
Tokiu laikotarpiu man  labai tinka ir patinka toks eilėraštukas (rimtai nusiteikusioms arba su sveiku stogu neskaityti) biggrin.gif

Čia geras, ir labai tinka mano būklei, reikia išmokti atmintinai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 12 gruodžio 2012 - 20:18
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 12, 20:17)
O mums mokykla nupirko integruotas pamokas pagal ŠOK seriją  tongue.gif  - paprašėm ir vualia  mirksiukas.gif . Tik dar neturim nei kodų nei priėjimų  ax.gif . Labai laukiam  ax.gif

Pasisekė jums smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Kažko nebepriima smegenys informacijos. Kas čia apie "ŠOK" seriją? Kokios pamokos, kiek kainuoja, kam skirtos. Jei galima ax.gif
O eilėraštuko tai visai neprisimenu, kai stogo gegnės vietoj lotuliukas.gif bet kai čerpės trupėt pradeda tada savaime jis išlenda, nereikia net galvot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 12 gruodžio 2012 - 20:30
QUOTE(rityte @ 2012 12 12, 20:28)
Pasisekė jums  smile.gif  rolleyes.gif

Na taip, šiuo klausimu mums pasisekė, nes ko prašom, tą dažniausiai gaunam. Dar paprašėm "Mokinukų", bet pažadėjo tik nuo sausio nupirkti tongue.gif . Tai jau burbam, kad ne nuo rugsėjo lotuliukas.gif . Ot išlepintos lotuliukas.gif . Plakatų kiek nori, multimedija su kompiuteriu kiekvienoj klasėj, po spausdintuvą, nu ko daugiau norėti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 12 10, 23:07)
Lutute1, kada planuojat būti Oze ir puošt eglutes? Mes važiuosim 19d., gal susimatysim?  mirksiukas.gif

Mes važiuosim į Ozą 21d. Gaila, kad nepasimatysim unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2012 12 11, 09:06)
Man visi metų laikai savotiškai gražu. Ir džiaugiuos, kad pas mus toks klimatas ir galim pamatyti gamtos grožį visais metų laikais. wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 12, 20:29)
Kažko nebepriima smegenys informacijos. Kas čia apie "ŠOK" seriją? Kokios pamokos, kiek kainuoja, kam skirtos. Jei galima ax.gif
O eilėraštuko tai visai neprisimenu, kai stogo gegnės vietoj lotuliukas.gif bet kai čerpės trupėt pradeda tada savaime jis išlenda, nereikia net galvot thumbup.gif

Pirmokams 20 pamokų, antrokams 17. Leidykla "Šviesa" išleidusi integruotas pamokas pagal "Pupą", "Riešutą", "Gilę" (lietuvių, matematika, pasaulis). Yra galimybė pasižiūrėti pas juos internete. Kaina vienos pamokos - 10Lt. Tai visas komplektas pirmokams 200, o antrokams - 170Lt ir visam laikui priėjimas, nereikia kasmet pirkti. Čia apie jas jau kalbėjau gal spalį blush2.gif , kažkas mėgino išsiaiškinti ar nėra galimybės parsisiųsti, bet deja be šansų. Taigi paprašėm direktoriaus ir gavom palaiminimą, nors nedirbam pagal ŠOK seriją, bet prisitaikysim vistiek mirksiukas.gif Tiesa pamokos interaktyviai lentai, bet norint galima valdyti pele ir rodyti per multimediją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 12 gruodžio 2012 - 20:36