Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 36 tema

QUOTE(kusju @ 2012 12 11, 19:31)

doh.gif Aš kai sužinojau, sakiau- ateikit gruodžio 21 dieną  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Čia vadinasi „pajuokavai“ doh.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 12 11, 19:31)

Nepamenu, ar atsiunciau savo scenariju, ten dar buvo vienas kitas intarpas idetas. Seneles pasaka, zaidimas, peliuku dainele.

einu panaršyti rolleyes.gif Šiaip ir aš įsidėjau ir dainelių, ir kūrinėlių dūdelėmis.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 12 11, 19:26)
Penktadienį važiuojam į spektaklį, o šeštadienį bus tėvų susirinkimas, repetuojam dainelę ir dar vieną grosim dūdele, tad turim ką veikt  rolleyes.gif

Šeštadienį susirinkimas? Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 11, 20:42)
Čia vadinasi „pajuokavai“  doh.gif
Na- šiek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 11, 21:17)
Kaip idomiai wub.gif  Gera mintis mirksiukas.gif

Mano maziukai jau puikiai traukia daina "Paragauk Kaledu". O jau kaip improvizuoja wub.gif :  Ziuriu ir geriuosi- sirdis dziaugiasi rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atsiuntė Tarptautinio vaikų ir jaunimo kalėdinių meninės kūrybos darbų konkurso. Parodos „Kalėdinė Trakų pilies pasaka“ laimėtojus. Kaip jums sekėsi, kas dalyvavote?
Atsiuntė du sąrašus laimėtojų ir parodos dalyvių, kaip čia suprasti? ar žiūrėjote?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 11, 06:50)
Valioooooooooooo  thumbup.gif  thumbup.gif ! Rityte, dar ir mane turėsi aplenkti, norėdama pakovoti su zuzanėle  lotuliukas.gif . Plepėti mėgstu bangom, tai dabar ko gero esu "ant bangos"  lotuliukas.gif .

Jau nežinau, kaip čia bus smile.gif Ko gero atidėsiu tas lenktynes pavasariui, nes iki Naujų - kalnas darbų, o po Naujų - dar didesnis laukia biggrin.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 11, 16:34)
Viskas iš čia, todėl dėkoju, mergaitės, kad jūs esate, kad galiu pasisemti naudingų dalykų ir pažadu rytoj parsinešti iš darbo CD su interguota pamoka "Laikas" (pagal "Vaivorykštę"). Jeigu nereikia, tai sakykit, kad neužkiščiau pašto, bet ten visai naudinga, nes integruota į visus absoliučiai dalykus  thumbup.gif .

Lauksim clap_1.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar jūs ką nors dovanosite vaikams Kalėdų proga? Anksčiau po kokią smulkmenėlę vis dovanodavau, bet dabar, kai jų 26, tai ką aš žinau g.gif ... Turime kalėdinį paštą klasėje, žadu po sveikinimą kiekvienam įdėti, gal ir užteks? Juk atvirukai irgi kainuoja g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 11, 20:11)
Mergaitės, ar jūs ką nors dovanosite vaikams Kalėdų proga? Anksčiau po kokią smulkmenėlę vis dovanodavau, bet dabar, kai jų 26, tai ką aš žinau  g.gif ... Turime kalėdinį paštą klasėje, žadu po sveikinimą kiekvienam įdėti, gal ir užteks? Juk atvirukai irgi kainuoja  g.gif ...

Nusiunčiau nykštukus su tikraisiais įvardinimais mirksiukas.gif

Aš darau vaikams atvirukus. Paprastučiai, bet - mano darbo wub.gif Padarysiu vokus ir sumesiu į bendrą mokyklos paštą.
Dar galvoju po kokį niekutį nupirkt. Tikiuosi rast gyvatėlę smile.gif Savaitgalį žadu važiuot Urmo bazę siaubt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 11, 20:06)

Radau tikruosius nykštukų sunumeravimus ir jų reikšmes. Jei reikia, galiu įmest į paštą, tik nuskenuosiu ax.gif Aš juos gavau kažkokiame seminare, tai tikrai viskas tikra mirksiukas.gif

reikia, nes prieš tai buvusių man irgi "galai nesuėjo"
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2012 12 11, 19:44)
O kaip aplankote kitų kolegų pamokas? Kaip jums jas pakeičia?

pas mus tokiu atveju tik vienasvaldžios atstovas ir stebi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2012 12 11, 21:20)
pas mus tokiu atveju tik vienasvaldžios atstovas ir stebi lotuliukas.gif
Ui, ne bigsmile.gif bigsmile.gif Pas mus kas tik noro turi
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 12 11, 21:44)
Šeštadienį susirinkimas? Kodėl?

man šitas irgi užkliuvo. Kodėl šeštadienį?
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 11, 22:11)
Mergaitės, ar jūs ką nors dovanosite vaikams Kalėdų proga? Anksčiau po kokią smulkmenėlę vis dovanodavau, bet dabar, kai jų 26, tai ką aš žinau  g.gif ... Turime kalėdinį paštą klasėje, žadu po sveikinimą kiekvienam įdėti, gal ir užteks? Juk atvirukai irgi kainuoja  g.gif ...

Aš irgi visiems į kojinę po sveikinimą įmesiu.
Atsakyti
Į pirmą paštą įmečiau kelias nuotraukas iš savo klasės papuošimo.
Atsakyti