Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 36 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 11, 19:25)
Per laisvas pamokas (turim laisvą kūno kultūrą, tikybą, anglų kalbą)  mirksiukas.gif . O pavaduotoja pas visas ateis, taip kad neprapuls darbas  lotuliukas.gif . Pas mane šiandien buvo trise  mirksiukas.gif
O aš kitą savaitę laukiu taip pat svečių doh.gif

Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 11, 17:34)
parsinešti iš darbo CD su interguota pamoka "Laikas" (pagal "Vaivorykštę"). Jeigu nereikia, tai sakykit, kad neužkiščiau pašto, bet ten visai naudinga, nes integruota į visus absoliučiai dalykus  thumbup.gif .

O gal galėtum į asmeninį paštą permesti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 12 11, 18:28)

Jau visai nesinori dirbti blush2.gif . Tikiuosi leis ramiai sulaukti šv.Kalėdų g.gif . Kalėddinis renginys bus bendras, tai ruoštis reikia tik vieną dainelę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 11, 19:33)
Jau visai  nesinori dirbti blush2.gif . Tikiuosi leis ramiai sulaukti šv.Kalėdų  g.gif . Kalėddinis renginys bus bendras, tai ruoštis reikia tik vieną dainelę  tongue.gif
Mes bendro renginio nedarom, važiuojam į teatrą. O mano tėveliai panoro ir klasėje renginio. ką gi- nori- bus mirksiukas.gif bet su viena sąlyga- mes jums, jūs - mums:) Taip,kad laukiam su nekantrumu ką suvaidins tėveliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 12 11, 19:40)
Mes bendro renginio nedarom, važiuojam į teatrą. O mano tėveliai panoro ir klasėje renginio. ką gi- nori- bus mirksiukas.gif  bet su viena sąlyga- mes jums, jūs - mums:) Taip,kad laukiam su nekantrumu ką suvaidins tėveliai smile.gif

Gera mintis duoti tėveliam pasireikšti. Vienais metais tėveliai patys susiorganizavo kalėdinę dainą padainuoti (Po vaikų vaidinimo užsidėjo kepuraites ir atsistoję uždainavo ---vaikai buvo sužavėti...)
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 11, 18:20)
zuzanele, tu puiki kolegė. Norėjau paklausti, o kodėl tokius testukus darote jūs, o ne mokyklos psichologas?

Pas mus mazoj mokykloj tokio zmogaus nera rolleyes.gif

QUOTE(kusju @ 2012 12 11, 18:40)
Mes bendro renginio nedarom, važiuojam į teatrą. O mano tėveliai panoro ir klasėje renginio. ką gi- nori- bus mirksiukas.gif  bet su viena sąlyga- mes jums, jūs - mums:) Taip,kad laukiam su nekantrumu ką suvaidins tėveliai smile.gif

Mes ir vaziuosim i teatra, o dar ir maza programele teveliams.
Reiks pasiulyti tavo minti teveliams. Kaip tik ryt susirinkimas. Gal sutiks? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 gruodžio 2012 - 19:02
Sveikutės. Vis apie kalėdinius renginius plepat. Dabar pats darbymetis. Mes tai mokykloje organozuojam "Kalėdinį rytmetį". Visi pradinukai salėje pins bendrą kalėdinį vainiką, giedos giesmes, klausys eilėraštukų, ateis kunigas. Bandom labiau adventiškai, iškilmingai. darysim be tėvelių.
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 12 11, 18:32)

Nu jau visai, kam čia šauna į galvą (administracijai)? Na, g.gif nebent pati esi užsiplanavusi
Papildyta:
zuzanele, ne taip kaip reikia pacitavau tavo žinutę. Labai laukiu patarimo dėl dainelės group.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 12 11, 19:01)

Reiks pasiulyti tavo minti teveliams. Kaip tik ryt susirinkimas. Gal sutiks? rolleyes.gif

O aš šią mintį jau trečią laidą tęsiu, nepatikėsit, gaunasi super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eknos @ 2012 12 11, 19:05)
Sveikutės. Vis apie kalėdinius renginius plepat. Dabar pats darbymetis. Mes tai mokykloje organozuojam "Kalėdinį rytmetį". Visi pradinukai salėje pins bendrą kalėdinį vainiką, giedos giesmes, klausys eilėraštukų, ateis kunigas. Bandom labiau adventiškai, iškilmingai. darysim be tėvelių.

Kaip idomiai wub.gif Gera mintis mirksiukas.gif

Mano maziukai jau puikiai traukia daina "Paragauk Kaledu". O jau kaip improvizuoja wub.gif : Ziuriu ir geriuosi- sirdis dziaugiasi rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutės, pleputės.
Nespėju su jumis - lekiat kaip vėjas. lotuliukas.gif Peliukas kaip visada originalus. Ačiū 4u.gif už Kalėdinius namučius. Mindojur - sveikinimai tau, gavus raktelį. Nepaskęsk benardydama mirksiukas.gif
Pas mus mokykloje irgi bus visiems pradinukams Adventinis rytmetis. o paskui keliausim į spektaklį ir, aišku, lauksim 000054.gif . Baisiai geri buvom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 11 gruodžio 2012 - 19:26
Visos plušat rankoves pasiraitoję, spėju tik skaityti, įsiterpti jau nėra kur. doh.gif Pažadėjau vaikams surasti gražius žieminius eilėraštukus, kuičiuosi bet nelabai sekasi, forumuose daug įvairių pridėta , bet dauguma be autorių. Gal jūs turite kokį fondą prikaupusios, gal galėtumėte pasidalinti, nereikėtų vargti.

gal žinote kieno šis pvz. man patiko, bet neįvardintas autorius g.gif
KARALIENĖ ŽIEMA

Pažįstame Šalčio gerumą, -
Pasišaukė vėjus kelis,
Pastatė kalnelyje rūmą.
Ne rūmas - tribokštė pilis.

Išbarstė pusnelėmis kiemą
Penkis ar devynis kartus
Ir parvežė seserį Žiemą
Pro balto sidabro vartus.

- Čia nieko tau, sese, nestinga -
Nei ledo, nei šerkšno gėlės...
Nebūk atšiauri ir klastinga, -
Vaikai kaip senelę mylės!

Pakilo Žiemužė į sostą,
Sužvilgo snieguolės šalia.
Ir niekam kol kas nepabosta
Baltosios valdovės galia.
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2012 12 11, 19:44)
Gera mintis duoti  tėveliam pasireikšti.  Vienais metais tėveliai patys susiorganizavo  kalėdinę dainą padainuoti (Po vaikų vaidinimo užsidėjo kepuraites ir atsistoję uždainavo ---vaikai buvo sužavėti...)
Vieną laidą turėjau- o ten tai buvo- kaifas dirbti...Tėvai superiniai, ką pasiūlai viskas tinka, kiek apvažiavom, kiek renginių surengėm..... Gera prisiminti. Tad ir nauji tėvai žino,kad nuo to neišsisuks biggrin.gif
Nu jau visai, kam čia šauna į galvą (administracijai)? Na, g.gif nebent pati esi užsiplanavusi
doh.gif Aš kai sužinojau, sakiau- ateikit gruodžio 21 dieną lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano maziukai jau puikiai traukia daina "Paragauk Kaledu".
Radau you tube tik su žodžiais... gal galima gauti fonogramą? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 11, 19:15)
zuzanele, ne taip kaip reikia pacitavau tavo žinutę. Labai laukiu patarimo dėl dainelės  group.gif
O aš šią mintį jau trečią laidą tęsiu, nepatikėsit, gaunasi super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Mano peliukai turejo is namu atsinestas pagalveles. Ant ju ir sedejo, ir gulejo. Visa spektakli naudojom. Bendra dainele vis dainuodavom sustoje ar susede, o pabaigoj pasokdavo vis i virsu iskele rankas. O pacioj pabaigoj ta daiele dainavo sugule ant pagalveliu ir jau nebepasokdavo. O tik iskeldavo viena ranka, nes jie tarsi miega smile.gif
Nepamenu, ar atsiunciau savo scenariju, ten dar buvo vienas kitas intarpas idetas. Seneles pasaka, zaidimas, peliuku dainele.
Atsakyti