QUOTE(Vildinga @ 2012 12 17, 16:52)
Taigi, vakar vaikai kartu su tėveliais autobusu važiavome į Anykščius. Buvom užsisakę duonelę kepti ir Kalėdų senelį. Kadangi išvažiavom anksti, tad dar užsukom prie Puntuko. Labai smagu, kad vaikai gyvai pamatė šį galiūną. Juolab, kad 3 klasėj, kas mokosi pagal pupą, apie Puntuką nemažai parašyta. Tai va, ten miške nebuvo jokios pūgos. Dūkom, mėtėmes sniegu, nuo kalniuko ant pašikniukų važinėjom, gėrėm šiltą arbata....VISI! Tėveliai, ko gero, į autobusą grįžo šlapesni
Na o paskui jau truputį nuvargę važiavom į Arklio muziejų ir duonelės kepti. Ten vel viskas

Kiekvienas išsikepė ir namo parsivežė po pagranduką, gavom vaišių bulvių su sviestu, dešros, lašinių sūrio, medaus, pyrago...Ir pagaliau sotūs ir laimingi grįžom namo.
Vat, pasigyriau

Super kelionė.

Labai smagiai nupasakojai. Net įsinorėjau... Bet ir aš jau šiandien po išvykos. Važiavom su klase į Trakus. Labai smagiai praleidom laiką. Sodyboje - šilta arbata ir pyragas.Lauke šaunūs atrakcionai: ponis su karieta vėžino visus norinčius, kiti šaudė su šautuvu į taikinį, dar kiti sukosi karuselėje, čiuožė nuo kalniuko su rogutėmis, miške leidosi lynu ir t.t. O kur dar diskoteka, Kalėdų senelis su dovanomis

Nuotaika visų buvo liuks,nors grįžom raudonais žandais ir kiek pavargę
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 16, 22:28)
Mes dirbom poromis, ne grupėmis. Tai teamup nenaudojau. Aš supratau, kad mano pačios pasirinkimas kokius įrankius naudosim. Vaikų mintis rašėm lentoj. O tas smilebox kas per daiktas? Čia pristatymo filmuką juo kuri?
Smilebox- superinis įrankis. Gali sukurti laikraštį, knygą, foto albumą, skrapbooking'ą ir t.t. Išties gaunasi nesunkiai ir rezultatas džiugina. Tačiau yra vienas bet... Viską turi padaryti savaitės laikotarpyje, vėliau negalėsi net nuorodos parsisiųsti. Teks mokėti

Tai va, aš uždelsiau, o dabar suku galvą, ką daryti