Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 36 tema

Sveikutės, abi su dukra kaip meškutės parbridom iki mokyklos. Iš kiemo tai visai gerai išvažaivom ir mieste nieko. O į mokyklos kiemą be šansų įvažiuot doh.gif palikau mašiną toliausiai gatvėj. Bet už tai jaučiasi, kad Kalėdos jau čia 4u.gif Vis geriau nei mūsų amžina pliurza.

O dabar vėl bandau savo laimę. Gal kas turite giesmę Tyli naktis? Geriausia būtų be žodžių, bet tinka ir su žodžiais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 12 17, 11:46)
Sveikutės 4u.gif
Darbą pasiekiau su mikrikais, su mašina būčiau iš savo kaimo neišvažiavus unsure.gif Sniego kalnai, vis dar smarkiai puto doh.gif Klasėje neturiu dviejų vaikų. Žinau, kad sergantys. Taigi dirbam pilnu tempu mirksiukas.gif
Papildyta:
Čia rašyk

Vistiek nesupratau kur tą rakčiuką įrašyti, man atsidarė mama.lt, o kur toliau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 17, 10:29)
O dabar vėl bandau savo laimę. Gal kas turite giesmę Tyli naktis? Geriausia būtų be žodžių, bet tinka ir su žodžiais ax.gif

Manau namie turiu... mirksiukas.gif

QUOTE(mindojur @ 2012 12 17, 11:12)
Vistiek nesupratau kur tą rakčiuką įrašyti, man atsidarė mama.lt, o kur toliau? unsure.gif

Atsidarai, suvedi vardą ir slaptažodį. Nelabai suprantu kas nesigauna g.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 17, 10:29)

Kaip tik po ranka turiu, siunčiu į muzikinį paštą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
siandien man ziema puse savo zavesio prarado, o vyrais visiskai nusivyliau. Va ka reiskia tokiuose keliuose buti vairuotoja. Nuo rytojaus kulniuosiu savo kojom, Tikiuosi jum dienele skaidresne, bent jau to linkiu.

Mergaites priminkit muzikinio pasto adresa, isivesiu, kad neklausinet cia, nes atmintis visai nelaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mindojur @ 2012 12 17, 12:12)

taigi tu i gmail turi eiti surenki musu pasto dezutes adresa ir tada ivedi slaptazodi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 12 17, 14:25)
Sveikos,

Kaip tik po ranka turiu, siunčiu į muzikinį paštą  4u.gif

Nu nerealu thumbup.gif tik panorėk ir šast jau yra, kur geriau besurasi, jei ne pas superpradinukes thumbup.gif
Labai labai ačiū, sutaupėt krūvą laiko bigsmile.gif
g.gif Nu man ta daina tai labai patinka, bet kad iki tylios ir šventos nakties (tos lietuviškos) biškį netempia g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 17 gruodžio 2012 - 15:45
QUOTE(viga @ 2012 12 17, 10:19)
Labukas, ar neužšalote, neužpustė? Pas mane klasėje 2 vaikai, kiti užpustyti. Penktadienį karnavalas, užsisakėm Drakoniuko teatrą, dabar neramu - o kas bus, jei neatvažiuos, užpustys ar užšals, pačios nieko neruošiam. Be nervų negali. doh.gif

Penktadienį juk žada šalčius.

Sveikos visos darbštuolytės 4u.gif
aš jau po kalėdinio renginio. Turiu supratingus tėvelius drinks_cheers.gif , kurie visada palaiko mane, man pritaria ir padeda realizuoti idėjas.
Taigi, vakar vaikai kartu su tėveliais autobusu važiavome į Anykščius. Buvom užsisakę duonelę kepti ir Kalėdų senelį. Kadangi išvažiavom anksti, tad dar užsukom prie Puntuko. Labai smagu, kad vaikai gyvai pamatė šį galiūną. Juolab, kad 3 klasėj, kas mokosi pagal pupą, apie Puntuką nemažai parašyta. Tai va, ten miške nebuvo jokios pūgos. Dūkom, mėtėmes sniegu, nuo kalniuko ant pašikniukų važinėjom, gėrėm šiltą arbata....VISI! Tėveliai, ko gero, į autobusą grįžo šlapesni lotuliukas.gif
Na o paskui jau truputį nuvargę važiavom į Arklio muziejų ir duonelės kepti. Ten vel viskas thumbup.gif Kiekvienas išsikepė ir namo parsivežė po pagranduką, gavom vaišių bulvių su sviestu, dešros, lašinių sūrio, medaus, pyrago...Ir pagaliau sotūs ir laimingi grįžom namo.
Vat, pasigyriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 17, 15:43)
g.gif Nu man ta daina tai labai patinka, bet kad iki tylios ir šventos nakties (tos lietuviškos) biškį netempia g.gif  blush2.gif

Siunčiu į muzikinį paštą aš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 17, 16:52)

Šaunuoliai jūs. Ir mokytoja ir jos chebrytė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 17, 15:52)

Labai šauniai praleidot laiką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 12 17, 16:52)
Taigi, vakar vaikai kartu su tėveliais autobusu važiavome į Anykščius. Buvom užsisakę duonelę kepti ir Kalėdų senelį. Kadangi išvažiavom anksti, tad dar užsukom prie Puntuko. Labai smagu, kad vaikai gyvai pamatė šį galiūną. Juolab, kad 3 klasėj, kas mokosi pagal pupą, apie Puntuką nemažai parašyta. Tai va, ten miške nebuvo jokios pūgos. Dūkom, mėtėmes sniegu, nuo kalniuko ant pašikniukų važinėjom, gėrėm šiltą arbata....VISI! Tėveliai, ko gero, į autobusą grįžo šlapesni lotuliukas.gif
Na o paskui jau truputį nuvargę važiavom į Arklio muziejų ir duonelės kepti. Ten vel viskas thumbup.gif Kiekvienas išsikepė ir namo parsivežė po pagranduką, gavom vaišių bulvių su sviestu, dešros, lašinių sūrio, medaus, pyrago...Ir pagaliau sotūs ir laimingi grįžom namo.

thumbup.gif Super kelionė. drinks_cheers.gif Labai smagiai nupasakojai. Net įsinorėjau... Bet ir aš jau šiandien po išvykos. Važiavom su klase į Trakus. Labai smagiai praleidom laiką. Sodyboje - šilta arbata ir pyragas.Lauke šaunūs atrakcionai: ponis su karieta vėžino visus norinčius, kiti šaudė su šautuvu į taikinį, dar kiti sukosi karuselėje, čiuožė nuo kalniuko su rogutėmis, miške leidosi lynu ir t.t. O kur dar diskoteka, Kalėdų senelis su dovanomis wub.gif Nuotaika visų buvo liuks,nors grįžom raudonais žandais ir kiek pavargę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 16, 22:28)
Mes dirbom poromis, ne grupėmis. Tai teamup nenaudojau. Aš supratau, kad mano pačios pasirinkimas kokius įrankius naudosim. Vaikų mintis rašėm lentoj. O tas smilebox kas per daiktas? Čia pristatymo filmuką juo kuri?

Smilebox- superinis įrankis. Gali sukurti laikraštį, knygą, foto albumą, skrapbooking'ą ir t.t. Išties gaunasi nesunkiai ir rezultatas džiugina. Tačiau yra vienas bet... Viską turi padaryti savaitės laikotarpyje, vėliau negalėsi net nuorodos parsisiųsti. Teks mokėti doh.gif Tai va, aš uždelsiau, o dabar suku galvą, ką daryti g.gif
Atsakyti