Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 36 tema

QUOTE(lutute1 @ 2012 12 16, 21:36)
daivajazz ir naminuke, kaip sekasi išbandyti naujus iTEC įrankius? Kažkur mačiau tokį šaunų įrankį, kuriuo galima iš vaikų vardų padaryti gyvūną ar kažką panašaus. Jei supratote apie ką aš čia, laukčiau nuorodos šio įrankio ax.gif

Tagxedo mirksiukas.gif o pati kokį scenarijų rinkaisi?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 12 16, 19:36)
daivajazz ir naminuke, kaip sekasi išbandyti naujus iTEC įrankius? Kažkur mačiau tokį šaunų įrankį, kuriuo galima iš vaikų vardų padaryti gyvūną ar kažką panašaus. Jei supratote apie ką aš čia, laukčiau nuorodos šio įrankio ax.gif

Labutis 4u.gif . Ar apie šitą kalbi ax.gif ?
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 16, 20:01)

Mergaitės, pamiršau, kaip išsisaugoti projektus blush2.gif Jau radau pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 16 gruodžio 2012 - 20:19
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 16, 22:15)
Labutis  4u.gif . Ar apie šitą kalbi  ax.gif  ?
Papildyta:

Mergaitės, pamiršau, kaip išsisaugoti projektus  blush2.gif Jau radau pati  mirksiukas.gif

Kokius, galutinius?
Kokius scenarijus darėt? Esu pasiklydus ko gero g.gif atrodo ne taip padariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 16, 20:19)
Kokius, galutinius?

Galutinį rezultatą matau, kad galima išsisaugoti kaip paveiksliuką, o su judančiais žodžiais neišeis ko gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 12 16, 22:23)
Galutinį rezultatą matau, kad galima išsisaugoti kaip paveiksliuką, o su judančiais žodžiais neišeis ko gero  g.gif

Išsisaugo man tai tik toks nejudantis variantas. Gal ko neradau?
Greitai prisipažinkit kas kūrėt matematinius žaidimus, bo baigiu nusigraužt nagus. Reikia konsultacijos help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 16, 21:01)
Tagxedo mirksiukas.gif o pati kokį scenarijų rinkaisi?

Dėkui už pagalbą Smilgai ir daivaijazz. Taip, šio įrankio man reikėjo, bet pati susiradau ir išmėginau. Lengvas kaip 2 kart 2 ir man labai gražus. 4u.gif Ėmiausi mokyklos erdvių tobulinimo scenarijaus. O tu kaip suprantu, matematinių žaidimų kūrimo. Ar jau pradėjai kurti ataskaitinį filmuką anglų kalba? Aš dar neprisėdau. doh.gif O ši savaitėlė paskutinė.. Užstrigau prie Smilebox. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(daivajazz @ 2012 12 16, 21:27)
Išsisaugo man tai tik toks nejudantis variantas. Gal ko neradau?

Turbūt taip visiems išsisaugo, nes ir Virginijos pavyzdinis paveikslėlis buvo nejudantis. O tu kūrei savo vaikams grupes su TeamUp įrankiu? Gal žinai, ar galima šį įrankį pakeisti kokiu kitu, norint įrašyti vaikų refleksiją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 16 gruodžio 2012 - 21:07
QUOTE(lutute1 @ 2012 12 16, 23:03)
Dėkui už pagalbą Smilgai ir daivaijazz. Taip, šio įrankio man reikėjo, bet pati susiradau ir išmėginau. Lengvas kaip 2 kart 2 ir man labai gražus. 4u.gif Ėmiausi mokyklos erdvių tobulinimo scenarijaus. O tu kaip suprantu, matematinių žaidimų kūrimo. Ar jau pradėjai kurti ataskaitinį filmuką anglų kalba? Aš dar neprisėdau. doh.gif O ši savaitėlė paskutinė.. Užstrigau prie Smilebox.  schmoll.gif
Papildyta:

Turbūt taip visiems išsisaugo, nes ir Virginijos pavyzdinis paveikslėlis buvo nejudantis.  O tu kūrei savo vaikams grupes su TeamUp įrankiu? Gal žinai, ar galima šį įrankį pakeisti kokiu kitu, norint įrašyti vaikų refleksiją?

Mes dirbom poromis, ne grupėmis. Tai teamup nenaudojau. Aš supratau, kad mano pačios pasirinkimas kokius įrankius naudosim. Vaikų mintis rašėm lentoj. O tas smilebox kas per daiktas? Čia pristatymo filmuką juo kuri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 16 gruodžio 2012 - 21:38
Sveikos

Apie ką jūs čia kalbat ?
biggrin.gif

Dar turit laiko tokius darbus prieš šventes dirbt? Ot šaunuolės. Aš irgi norėčiau išmokt... ax.gif

Atsakyti
labas rytas pleputės,
pas mus kiek siego, ką tik grįžau iš lauko, padėjau vyrui nors kiek kelią atkasti, kad vaiką į mokyklą galėtų nuvežt. Vaizdelis lauke kraupokas doh.gif
QUOTE(vaiduuse @ 2012 12 15, 07:14)
Ir dar sako, kad per pamokas vaikų papildomiems renginiams ruošt negalima. kada tai padaryt?

Šita administracijos nuomonė užmušanti doh.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 12 15, 09:17)
Va va... Kada daryt? Kaip viena mamytė pasakė, reikia surasti laiko. Jai nesvarbu iš kur ir kaip doh.gif Juk po pamokų nepasiliksi. Būreliai, muzikos mokyklos... unsure.gif

Pasiūlyk jai suoragnizuoti kokį renginį, manau greit atauš nuo tokių minčių. mirksiukas.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 12 16, 21:03)
Dėkui už pagalbą Smilgai ir daivaijazz. Taip, šio įrankio man reikėjo, bet pati susiradau ir išmėginau. Lengvas kaip 2 kart 2 ir man labai gražus. 4u.gif Ėmiausi mokyklos erdvių tobulinimo scenarijaus. O tu kaip suprantu, matematinių žaidimų kūrimo. Ar jau pradėjai kurti ataskaitinį filmuką anglų kalba? Aš dar neprisėdau. doh.gif O ši savaitėlė paskutinė.. Užstrigau prie Smilebox.  schmoll.gif
Papildyta:

Turbūt taip visiems išsisaugo, nes ir Virginijos pavyzdinis paveikslėlis buvo nejudantis.  O tu kūrei savo vaikams grupes su TeamUp įrankiu? Gal žinai, ar galima šį įrankį pakeisti kokiu kitu, norint įrašyti vaikų refleksiją?

skaitau ir tokia tundra pasijuntu doh.gif Man čia žalias miškas verysad.gif

Na ką mergaitės, geros jums savaitės, darbingos tik nepersistenkit schmoll.gif
O aš rytoj varau susipažinti su mokiniais, žiūrėsim kaip man čia seksis ax.gif
Atsakyti
Labukas, ar neužšalote, neužpustė? Pas mane klasėje 2 vaikai, kiti užpustyti. Penktadienį karnavalas, užsisakėm Drakoniuko teatrą, dabar neramu - o kas bus, jei neatvažiuos, užpustys ar užšals, pačios nieko neruošiam. Be nervų negali. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 12 17, 11:19)
Labukas, ar neužšalote, neužpustė? Pas mane klasėje 2 vaikai, kiti užpustyti. Penktadienį karnavalas, užsisakėm Drakoniuko teatrą, dabar neramu - o kas bus, jei neatvažiuos, užpustys ar užšals, pačios nieko neruošiam. Be nervų negali. doh.gif

Sveikos mergaitės, rakčiuką turiu, bet nežinau kaip į tą paštą įeit, kur tą rakčiuką įrašyt, per tas šventes ir darbus visai susipainiojau doh.gif .Padėkit
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Darbą pasiekiau su mikrikais, su mašina būčiau iš savo kaimo neišvažiavus unsure.gif Sniego kalnai, vis dar smarkiai puto doh.gif Klasėje neturiu dviejų vaikų. Žinau, kad sergantys. Taigi dirbam pilnu tempu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mindojur @ 2012 12 17, 09:35)
Sveikos mergaitės, rakčiuką turiu, bet nežinau kaip į tą paštą įeit, kur tą rakčiuką įrašyt, per tas šventes ir darbus visai susipainiojau  doh.gif .Padėkit

Čia rašyk
Atsakyti