jau trečias mėnuo, kai esu namie, laikas bėga labai greit, šeimininkauju, dukras mokyklon-iš mokyklos palydžiu, kartais miegu pietų, būnu internete, skaitau, gyvenu,nežiūrėdama tv, jei žiūrėčiau-laiko dar mažiau liktų :rolleyes:ir nelabai iš namų išeinu dėl sveikatos ...rašau straipsnius, dabar dar nusipirkau knygų apie rankdarbius, kūdikio albumą, giminės medžio albumą pildymui-tam laiko dirbdama neturėčiau , dar kraustom baldus, perplanuojam viską-visai smagu
Neisivaizduoju. Dabar savaite namie-stogas vaziuoja jau. Nors ir i darba labai nenoriu. Brrrrrrrr, greiciau tas dekretas.
as irgi laukiu dekretiniu kaip isganymo.
Tada nebereikes eiti i nemiela darba
Tada nebereikes eiti i nemiela darba
miegosiu ilgai ilgai
daug skaitysiu
vakare i paskaitas vazinesiu
oj, vos nepamirsau- pilvuka auginsiu toliau
daug skaitysiu
vakare i paskaitas vazinesiu
oj, vos nepamirsau- pilvuka auginsiu toliau
As i dekretines galeciau eiti jau po dvieju savaiciu, bet.... teks eiti tik balandzio pirmaja, o gal ir dar veliau. Tai ne tiek man to laiko liks ir daug... Tuo metu nupirksime vaikeliui baldukus, vezimuka ir lauksiu savo maziuko...
Buvau priplanavus:skaitysiu ,teatrus ,draugus lasnkysiu,namuose tvarką padarysiu.Bet žiūriu ,kad nebėra kada....
QUOTE(Lali @ 2005 02 04, 07:43)
As i dekretines galeciau eiti jau po dvieju savaiciu, bet.... teks eiti tik balandzio pirmaja, o gal ir dar veliau. Tai ne tiek man to laiko liks ir daug... Tuo metu nupirksime vaikeliui baldukus, vezimuka ir lauksiu savo maziuko...
as irgi taip pat... tik balandi esiu.. nors jau sia savaite galeciau sau rami pilva isvertusi guleti...
o gimdyti man geguzes pradzioj. tai to laiko.... ne tiek daug liks. dar reikia ziureti, kad tik anksciau nepagimdyti
QUOTE(montege @ 2005 02 18, 12:46)
as irgi taip pat... tik balandi esiu.. nors jau sia savaite galeciau sau rami pilva isvertusi guleti...
o gimdyti man geguzes pradzioj. tai to laiko.... ne tiek daug liks. dar reikia ziureti, kad tik anksciau nepagimdyti
O ko gi tu taip neskubi i atostogas?
Is tikro tai kaip as noreciau uzvertus kojas paguleti kokius du menesius... Penktadieni buvau pas gydytoja, tai sake, kad tikriausiai per prievarta mane sius i dekretines - padidejes spaudimas.. sako pervargimas...
QUOTE(Lali @ 2005 02 19, 20:21)
O ko gi tu taip neskubi i atostogas?
Is tikro tai kaip as noreciau uzvertus kojas paguleti kokius du menesius... Penktadieni buvau pas gydytoja, tai sake, kad tikriausiai per prievarta mane sius i dekretines - padidejes spaudimas.. sako pervargimas...
tai va, kad neskubu. vis del pinigeliu pagalvoju.. ir laukiu antro ketvircio...
QUOTE(montege @ 2005 02 21, 21:47)
tai va, kad neskubu. vis del pinigeliu pagalvoju.. ir laukiu antro ketvircio...
As ir del to paties... O taip tingisi rytais keltis, ypac zinant, kad jau galeciau kojas uzvertusi gulineti... Ech, kaip tingiu...