Galvoju, kad tobulinsiu anglų kalbos žinias landžiosiu internete ieškodama neužpildytų verslo nišų, dabar tam laiko neturiu reik darbu rūpintis, kai sėdėsiu namie pagalvosiu apie dar vieną darbą
Na norai geri kaži kaip bus savijauta
QUOTE (Žmona @ 2004 07 29, 12:07) |
Na norai geri kaži kaip bus savijauta |
Tikrai, kad norai buna geri, bet savijauta nevisada. As va jau i 35 sav izengiau. Miegu mazai, nes kankina nemiga, kiti planai tuo paciu irgi zlunga, nes nepailsejus visa diena kaip musmiriu priedusi vaikstau. Reikia bent namus pabaigti tvarkytis, bet nebera jegu niekam.
as siandien pirma diena dekrete kol turiu sveikatos tvarkausi namus,darau pietus. Praita savaite pradejau megst . Planu ka numegsiu begale, tad ir sesiu prie sios savo silpnybes
aš jau beveik mėnesį namuos, ištisai tvarkinėjuos, kažkokia pedantiškumo manija užėjus , dar neatsibodo.
Na ka gi as veiksiu? Pirmiausiai aisku ilsesiuosi (oho koki ilga laika turesiu ), vaiksciosiu po parduotuves ir pirksiu savo maziui kraiteli, skaitysiu, gal net reiks pradet siuti?, tobulinsiu savo kalbu zinias, susitiksiu su draugemis. Pradziai manau pakaks
Oi, kad tik greiciau prasidetu tos dekretines atostogos... Man jos tik 12.13 prasides. Pries pacias Kaledas. Na tada darbeliu bus sventems ruostis.
AS tai bijau pritrukti veiklos, onieko neveikiancia save sunkiai isivaizduoju
Rengsiu leliukui kraiteli, narsysiu interneta, lankysiu baseina, skaitysiu, gaminsiu valgyti ir.....na net nezinau
Rengsiu leliukui kraiteli, narsysiu interneta, lankysiu baseina, skaitysiu, gaminsiu valgyti ir.....na net nezinau
Aš ilsėsiuosi ir kepsiu savo vyrams pyragus Vaikščiosim su sūnum į kinus, teatrus. Jei jėgų bus
Sveikos paneles
O kada jau galima eiti dekretiniu atostogu, ar galima dirbti iki pabaigos, jei juautiesi gerai?
Ilisiu i ne savo kampeli- mano dekretas jau ipusejes ir liko didelis laukimas...Per dekretines vaiksciojau i baseina ( tris kart per savaite- saunus dalykas ir didelis malonumas ), ramiai vaiksciojau po parduotuves ir susipirkau leliui daiktus , tvarkiausi po namucius ir bandziau naujus kulinarinius receptus, nardziau po interneta, lankiau nesciuju mokyklele, skaiciau ir t.t. Vienu zodziu daug demesio skyriau sau ir aplinkiniams- tikrai nesigailiu, bbuvo saunu O dabar su nekantrumu laukiu naujo rupestelio ir laiko matyt pritruks...
Dziaukites laisvom dienelem ir lengvo laukimo...
I dekreta isleidziama nuo 28 sav. -galima ir neiti, taciau pati save nuskriausi.O jei anksciau pagimdysi nebudama dekrete- nuplauks visi dektreto pinigeliai ir atostogos.
Dziaukites laisvom dienelem ir lengvo laukimo...
I dekreta isleidziama nuo 28 sav. -galima ir neiti, taciau pati save nuskriausi.O jei anksciau pagimdysi nebudama dekrete- nuplauks visi dektreto pinigeliai ir atostogos.
Nebesulaukiu tu atostogu as. Noriu eiti motinystes atostogu ir kuo greiciau!!! Jau ka veikti tai jau tikrai atrasiu!