Aš tai ruošiu savo stebuklėliui kraitelį, nes nieko dar nepirkau, o tik galvoje paplanuoju ko reikėtų. Būtinai numegsiu kojinytes, siūsiu daugkartines sauskelnes. Oj, prigalvosiu tikrai ką veikti
Valgysiu ir miegosiu i valias. Ir dar galvoju pasiziureti kazkokiu pratimu nesciosioms. nors iki siol man jie kele juoka, bet imu jausti, kad gal visai naudinga man butu, nes ir nugara paskausta ir siaip jauciuosi apstingusi. Taip pat planuoju kazka ranku darbo pagamint kudikeliui, supirkt kraiteli, ir , aisku, pasimegaut vasara, jura, praleist kiek imanoma laiko grynam ore...manau, tie keli menesiai neprailgs.
O as ilsesiuos kiek galimybes leis. Is didziuju darbu tai bus mazuju vaikuciu kambario irengimas, Na gavus baldus reikes viska i vietites sudelioti .
Jau atostogose, iš kurių tiesiai į dekretą
Remontas į pabaigą, beliko supirkti ko trūksta ir... tada laikas tik man ir pilvukui kol vyras darbe, dukrytė atostogaus, o aš su knyga, gryname ore... mmm... relax
Remontas į pabaigą, beliko supirkti ko trūksta ir... tada laikas tik man ir pilvukui kol vyras darbe, dukrytė atostogaus, o aš su knyga, gryname ore... mmm... relax
Dirbsiu :-D
ilsesiuos pas tevus sodyboje su knyga rankose dar planuojam su MB palekti iki musu pajurio ..
Ilsesiuos kiek tik imanoma
Nemanau, kad per tas dekretines galima kazka doro nuveikti. Vis delto jau pilvukas nemazas... Poilsis, knygu, zurnalu skaitymas... O kadangi vyras atostogu netures vasara tai bus ne kas... Tos dieneles manau prailgs... Nebent savaitgali bus galima kur nuvaziuoti...
Vos joms prasidejus, pradejau vaikstineti po parduotuves ir pirktis visus daiktelius kurie bus reikalingi
Isvaziavome atostogu i Gran Kanarija, daug miegu ir taskau pinigus Ir ziauriai laukiu savo lelios
Nors nedirbu ir ilsiuosi jau nuo 8 savaičių nėštumo, vistiek vis veiklos pritrūksta Ir valgiau daug ir miegojau ir po parduotuves lanksčiau ir pas tėvus atostogavau.. ir viskas pabodo.. Dabar jau 20 savaitėlių, laukiam tetuko, kuris grįš už dveijų savaičių ir lėksim pailsėti kažkur Po to aišku užsiimsim kraitelio ruošimu, miegosim ilgai, valgysim daug Pagaliau sulauksiu savo brangiausiojo su kuriuo bus milijoną kartų smagiau leisti laiką, nei vienai. Ir miegoti kartu smagiau, ir valgyti, ir žiūrėti vienas į kitą