QUOTE(Diaaa @ 2010 01 09, 10:09)
o man dar 3 menesiai iki dekretiniu, bet jau laukiu tai nerealiai, darbas pas mane yra stovimas pagrinde, tai taip nuvargstu kartais, neisivaizduoju kaip reiks su 6men.pilvu prastovet beveik visa diena tai jau isejusi dekretiniu tik poilsis poilsis ir dar karta poilsis:)
man trys savaites beliko, bet jau minutes skaiciuoju iki ju
QUOTE(Diaaa @ 2010 01 09, 10:09)
o man dar 3 menesiai iki dekretiniu, bet jau laukiu tai nerealiai, darbas pas mane yra stovimas pagrinde, tai taip nuvargstu kartais, neisivaizduoju kaip reiks su 6men.pilvu prastovet beveik visa diena tai jau isejusi dekretiniu tik poilsis poilsis ir dar karta poilsis:)
man panasiai kaip tau liko, tik gal atostogos paankstins a tai tiu jau turi kazka susipirkusi?
oi as taip laukiu savo dekretiniu, ale jos taip toli... bet gal but reiks atostogas pasiimt nes daug neisnaudotu yra...pas mane darbas siek tiek susijes su chemija (dantu protezu gamyba), tai noriu kuo greiciau iseit, nes labai mano maziukui nesveika uostyt visa ta bruda... ale vis tie pinigai stabdo...
as tai per savo dekretines pabaigiau susipirkti kas buvo like dar nenupirkta kudikeliui, susitvarkiau spintas, drabuziu kruvas perrinkau, perskaiciau galybe knygu apie nestuma ir kudikeliu prieziura, lankiau ,,Mazylyje" Kaune kursus teveliams ir pradejau tobulinti kulinarinius sugebejimus: ruosiau savo vyrui vis naujus patiekalus taip ji labai nustebindama man dar liko 3 savaites iki gimdymo termino, tai tuoj vyras nebeteks galimybes kasdien megautis vis nauju patiekalu, nes kudikeliui gimus vargu ar bebus tam daug laiko...
QUOTE(eglieska @ 2010 01 11, 14:43)
as tai per savo dekretines pabaigiau susipirkti kas buvo like dar nenupirkta kudikeliui, susitvarkiau spintas, drabuziu kruvas perrinkau, perskaiciau galybe knygu apie nestuma ir kudikeliu prieziura, lankiau ,,Mazylyje" Kaune kursus teveliams ir pradejau tobulinti kulinarinius sugebejimus: ruosiau savo vyrui vis naujus patiekalus taip ji labai nustebindama man dar liko 3 savaites iki gimdymo termino, tai tuoj vyras nebeteks galimybes kasdien megautis vis nauju patiekalu, nes kudikeliui gimus vargu ar bebus tam daug laiko...
va va , mano panasiai dekretiniu laikas eina, namu tvarkymas(nes labai norisi viska kuopt), rubeliu pirkimas, vyrui patiekalu gaminimas , knygu skaitymas bet man patinka toks laiko praleidimas,gal del to, kad ziema, ir norisi namuose tunot
uch... mano pagrindinis uzsiemimas-poilsis
kadangi esu bedarbe, tai man visas nestumas yra atostogos. ir patinginiauju (miegu kada noriu ir kiek noriu), ir pasitvarkau. skaitau daug literaturos apie nestuma, prie kompo sedziu... taip ir stumiu laika
QUOTE(Unregistered @ 2010 01 29, 20:37)
Tvarkysiu/valysiu namus, poilsiausiu, skaitysiu, rūpinsiuosi vyresnėliu ir vyru, tinginiausiu, atostogausiu, kaupsiu kraitelį, rinksiu vėžimuką, lovelę ir t.t. Daug palnų .
Ir aš tą patį galvoju. Kraitelį ruošt galvoju irgi, tik, kai išeisiu dekretinių atostogų.
QUOTE(Liepa10 @ 2010 01 30, 21:08)
Ir aš tą patį galvoju. Kraitelį ruošt galvoju irgi, tik, kai išeisiu dekretinių atostogų.
o as jau turiu sarasa ilgiausia. belieka tik pirktis daiktelius, bet dar ankstoka. dar palauksiu iki 6 men., nors taip noreciau kuo greiciau viska turet, o ypac ant ranku
QUOTE(vaidze @ 2010 01 20, 16:51)
va va , mano panasiai dekretiniu laikas eina, namu tvarkymas(nes labai norisi viska kuopt), rubeliu pirkimas, vyrui patiekalu gaminimas , knygu skaitymas bet man patinka toks laiko praleidimas,gal del to, kad ziema, ir norisi namuose tunot
as lygiai tuo paciu uzsiimu nuo vasario prasides besilaukianciu seimu mokyklele, tai vaiksciosim su vyru vakarais taip dar greiciau laikas iki leliaus atejimo praeis