Įkraunama...
Įkraunama...

Dilema-pirkti diplominį darbą ar rašyti pačiai?

Turiu aš dabar rašyti savąjį rašto "nervų ėdiką". Bet net minties nėra, kad nusipirkti. Nenorėčiau paskui turėti tokio diplomo, kuris būtų tik pusiau mano. dry.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2013 01 09, 21:48)
Na, nebūčiau aš davus savo darbo, po to nebūtų reikėję verkti.

Taigi ne mano darbus ji nešė doh.gif Savo BUVUSIŲ kursiokų.
Atsakyti
QUOTE(Cigale @ 2013 01 10, 21:01)
Dilema kitoje barikadų pusėje: parašyti diplominį darbą ar parašyti diplominį darbą taip, kad "prasisukinėtojui" būtų pamoka visam gyvenimui?

Jei tokia dilema, tai geriau visai nerasyti. Juk sumokami pinigai uz darbo rasyma, tai gaunasi sukciavimas kai imi pinigus ir nesuteiki paslaugos. Siuo atveju nemanau, kad verta nusileist iki tokio lygio. Ziezula manyje pateisintu tik kersta kazkam pazistamam, bet svetimam nea.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 01 11, 15:36)
Jei tokia dilema, tai geriau visai nerasyti. Juk sumokami pinigai uz darbo rasyma, tai gaunasi sukciavimas kai imi pinigus ir nesuteiki paslaugos. Siuo atveju nemanau, kad verta nusileist iki tokio lygio.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2012 12 22, 00:35)
pati esu pirkus kursinius,bet nesdama juos viska perskaiciau-pasiruosiau.
kaina mokejau oho ho,jai ne darbas buciau pati parasius.
kaip teks gintis diplomini ziuresiu pagal aplinkybes,gal ir pirksiu,bet susirasiu zmogu ne kuris sausai parasys,bet kuris man pades parasyti (du protai geriau,nei vienas  biggrin.gif )
ir ziurint kokia specialybe ir ziurint kam jam tas diplomas, ar jis dirbs,ar tik ant sienos pakabinias laikys?

nesuprantu, ko žmonės veržiasi į mokslus, kai nesugeba be klaidų ( nekalbu apie lietuviško raidyno naudojimą) parašyti paprasčiausio sakinio, kurį skaitydamas galėtum suprasti esmę. Šitoks žodžių kratinys, o žmogus ruošiasi diplominį darbą rašyti doh.gif

Aš tik už tai, kad asmuo pats rašytų savo darbus. Jei tai jam nereikalingas laiko švaistymas, ar nėra gebėjimų- ko lįsti į tokią sritį????
Atsakyti
jei durna -pirk, jei smegenis naudojamos pagal paskirtį - rašyk rolleyes.gif
Atsakyti
Kątik parašiau "savo nervų ėdiką" smile.gif - mano atveju magistro. Tikrai kainavo daug laiko, pastangų ir nervų - sveikata nuo įtampos taip pat nepagerėjo, bet negalėjo būti kitaip - juk tam ir rašai baigiamąjį darbą, kad įrodyti, jog esi vertas gauti tą mokslo laipsnį kurio sieki. Nežinau ar galėčiau ramiai dirbti, žinodama, kad mano diplomas netikras ir kažko nesugebu. Piktina, kad tiek daug žmonių "perka išsilavinimą parodantį dokumentą" - tai nesąžininga kitų atžvilgiu. Pykstu ir ant universitetų "sistemos", nes galutinis žinių įvertinimas dažnai neparodo tikrojo žmogaus žinių lygio.
Atsakyti
Mano nuomone, jau geriau mažesnis pažymys iš savo darbo, negu didesnis iš pirkto. Pati tuoj pradėsiu savąjį ir net minčių nėra apie pirkimą. Kokia tada metų, praleistų universitete/kolegijoj, prasmė..?
Atsakyti
Aš tai už darbų pirkimą. Visą studijų laiką bukiams darbus rašiau, netgi laaaaabai gerai užsidirbau. Tuo pačiu ir savo žinias gilinau rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 02 03, 23:15)
Aš tai už darbų pirkimą. Visą studijų laiką bukiams darbus rašiau, netgi laaaaabai gerai užsidirbau. Tuo pačiu ir savo žinias gilinau rolleyes.gif  biggrin.gif

Paskaičius tavo komentarą niekada į tave nesikreipčiau ir nepirkčiau darbo. Kaip gali teigti, kad visi yra bukiai??? Aš parašius nemažai darbų, bet tikrai dauguma studentų nebuvo bukiai. Žmogus perka darbą ne todėl, kad yra bukas. Yra begalės kitų priežasčių, kurios jau ne kartą buvo aptartos. Žinoma, kaip ir visur, nelabai besiorientuojančių atsiranda. Bet man tai tik vienas kitas toks pasitaikęs, o kiti normalūs ir protingi žmonės.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 02 03, 22:15)
Aš tai už darbų pirkimą. Visą studijų laiką bukiams darbus rašiau, netgi laaaaabai gerai užsidirbau. Tuo pačiu ir savo žinias gilinau rolleyes.gif  biggrin.gif

blink.gif g.gif nejaugi is tiesu taip manote? Ar tiesiog nusprendete isprovokuoti tokiu pasisakymu kitu SM nariu nuomoniu pasisakyma?
Jei is tiesu tokia nuomone turite, kiek metu tuo uzsiemate? na siaip idomu... ax.gif

QUOTE(kristteja @ 2013 02 04, 08:38)
Paskaičius tavo komentarą niekada į tave nesikreipčiau ir nepirkčiau darbo. Kaip gali teigti, kad visi yra bukiai??? Aš parašius nemažai darbų, bet tikrai dauguma studentų nebuvo bukiai. Žmogus perka darbą ne todėl, kad yra bukas. Yra begalės kitų priežasčių, kurios jau ne kartą buvo aptartos. Žinoma, kaip ir visur, nelabai besiorientuojančių atsiranda. Bet man tai tik vienas kitas toks pasitaikęs, o kiti normalūs ir protingi žmonės.

drinks_cheers.gif

As irgi turedama sioje srityje tikrai nemazai patirties, niekada nedrisau ir dabar nedristu taip teigti, tuo labiau taip vienareiksmiskai schmoll.gif
Is tiesu yra daugybe ivairiu gyvenimisku situaciju, kurios privercia zmones darbus pirkti (nevardinsiu ju, nes manau nera prasmes, ne karta jau yra kalbeta, jei ne sioje, tai ankstesneje temoje), ir tai tikrai nereiskia, jog zmones kazkuom prastesni, durnesni ar dar kazkokie schmoll.gif bent jau mano nuomone tokia.
Aisku, yra ir tokiu, kurie nelabai domisi uzduotu darbu, nesuvokia, nesupranta kaip ji atlikti, bet labai retai.

Ir vis tik smerkianciuju (perkanciuosius ir rasancius darbus zmones), teigianciu, kad patiems buvo ne is lengvuju situaciju (vaikas ant ranku, liga, keli darbai, ar virsvalandziai ar kazkas kt.), bet vis tik jie patys parase sau darba - smagu, telieka pasidziaugti, kad susitvarke. Taciau visi esame skirtingi, visi skirtingu gebejimu, ir juk galu gale buna skirtingos gyvenimiskos situacijos, aplinkybes, ir jei vienas galejo pats parasyti darba, nereiskia, kad kitas gales - juk situaciju skirtingu begale ir dar pasikartosiu karteli, tikrai nemanau, kad jie visi doh.gif tokie graziai tariant smile.gif aisku buna isimciu, pati sios temos pradzioje siek tiek pasakojau, bet as tiesiog stebejausi tam tikru zmoniu poelgiu, jog vaiksto ir giriasi tuom, jog patys nerase darbo (manau cia jau kita kalba)...

Na pavyzdukas is musu buities, vieni daug dirba, bet dar suspeja ir namus tvarkingus tureti, susitvarkyti juos, kiti irgi daug dirba, bet negali to, ir nebutinai del nenoro, tingejimo ar dar kazko, o tiesiog del to, kad yra dar tam tikru situaciju, del kuriu neturi tam laiko. Aisku, yra ir dykaduoniu, sedinciu istisai namuose, bet nesugebanciu keliu cm dulkes nuo staliuko nusivalyti...bet apie juos nesiplesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 04 vasario 2013 - 11:01
QUOTE(ewacka @ 2013 02 04, 11:58)
Na pavyzdukas is musu buities,  vieni daug dirba, bet dar suspeja ir namus tvarkingus tureti, susitvarkyti juos, kiti irgi daug dirba, bet negali to, ir nebutinai del nenoro, tingejimo ar dar kazko, o tiesiog del to, kad yra dar tam tikru situaciju, del kuriu neturi tam laiko. Aisku, yra ir dykaduoniu, sedinciu istisai namuose, bet nesugebanciu keliu cm dulkes nuo staliuko nusivalyti...bet apie juos nesiplesiu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti