Įkraunama...
Įkraunama...

Dilema-pirkti diplominį darbą ar rašyti pačiai?

Tai daznai buna, kad destytojas darba ivertina gerai, recenzentas nuvertina labai, o komisija vis tiek giria. Arba destytojas darba vos sutinka prileisti studentams, recenzentas isgiria, komisija irgi.
Arba buna, kad visi giria, arba peikia. Bet toks atvejis tai suvokiamas, reiskia gerai arba blogai parenge darba. O kuomet vat taip skirtingai destytojai ivertina darbus, tuomet kazkaip keista...
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2013 06 20, 17:55)
Tai daznai buna, kad destytojas darba ivertina gerai, recenzentas nuvertina labai, o komisija vis tiek giria. Arba destytojas darba vos sutinka prileisti studentams, recenzentas isgiria, komisija irgi.
Arba buna, kad visi giria, arba peikia. Bet toks atvejis tai suvokiamas, reiskia gerai arba blogai parenge darba. O kuomet vat taip skirtingai destytojai ivertina darbus, tuomet kazkaip keista...

Sakyčiau normalu, kad visi skirtingai įvertina, nes:
(1) vadovas vertina studento darbą viso proceso metu, jį pažįsta bent pusemetį ar pn.;
(2) recenzentas perskaito ir įvertina patį parašytą darbą ir daugiau nieko;
(3) komisija nei studento pažįsta, nei darbą perskaito, o įvertina tik gynimo "šou".
Atsakyti
QUOTE(san @ 2013 06 22, 17:56)
Sakyčiau normalu, kad visi skirtingai įvertina, nes:
(1) vadovas vertina studento darbą viso proceso metu, jį pažįsta bent pusemetį ar pn.;
(2) recenzentas perskaito ir įvertina patį parašytą darbą ir daugiau nieko;
(3) komisija nei studento pažįsta, nei darbą perskaito, o įvertina tik gynimo "šou".

ja, as pamenu, vadove pazinodama mane gan artimai 6 metus (visa laika bendravom ir tebebendraujam iki siol), ivertino mano darba 10, recenzente 9, o per sou buvau su 39 tempa is streso ir gavau 8 galu gale biggrin.gif asmeniniai ties dalykai lemia kazkiek, nori nenori biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona Saule: 24 birželio 2013 - 14:44
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 24, 15:43)
ja, as pamenu, vadove pazinodama mane gan artimai 6 metus (visa laika bendravom ir tebebendraujam iki siol), ivertino mano darba 10, recenzente 9, o per sou buvau su 39 tempa is streso ir gavau 8 galu gale biggrin.gif asmeniniai ties dalykai lemia kazkiek, nori nenori biggrin.gif

Pagal jusu si posta ,esate protinga moteris,bet nesugebate savo gyvenimo isspresti mirksiukas.gif smile.gif keistoka,sakyciau wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 06 24, 14:48)
Pagal jusu si posta ,esate protinga moteris,bet nesugebate savo gyvenimo isspresti  mirksiukas.gif  smile.gif  keistoka,sakyciau  wink.gif  biggrin.gif

na man keista, kad as jus kazkuo sudominau siandien, gal perziurekite visas mano zinutes kad jau taip idomu biggrin.gif rasit dar del ko pasikabinet jei tas taip smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 24, 15:51)
na man keista, kad as jus kazkuo sudominau siandien, gal perziurekite visas mano zinutes kad jau taip idomu biggrin.gif rasit dar del ko pasikabinet jei tas taip smagu smile.gif

Save nuvertinate,buten jus pati,su savo elgesiu ir poziuriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekada nebuvo minties pirkti, nes tai man reikštų, jog aš pati pripažįstu, jog esu durna kaip čebato aulas. O aš tokia tikrai nesu biggrin.gif
Nežinau, kaip kitoms, bet bent aš susidūriau su tuo, kad kiek dėstytojo/vadovo prašai pagalbos, tiek jis jos ir duoda. Bakalaurinį rašiau visiškai savarankiškai, su vadovu mačiausi 3 kartus (kai atėjau pasakyt, kad noriu pas jį rašyt, kai atėjau pasiklausti vieno man visiškai nežinomo dalyko ir kai atnešiau darbą biggrin.gif ) gavau 8, nors žinau, kad pati pridariau netobulų dalykų, trūko laiko. Magistrinis visai kita kalba, turėjau tobulą vadovą, bet ir pati labai stengiausi, nes mokėjo motyvuoti, nes norėjau ir sau pačiai įrodyt, kad kažką galiu. Labai padėjo su laiko planavimu, nes man visiškai prastai su tuo, todėl laiko netrūko padaryti geram darbui. Bet su juo pačiu esame kalbėję ir, jo nuomone, viskas priklauso tik nuo studento ir jo įdėto darbo.
Atsakyti
as manau, kad perka tie, kurie mokosi del popieriaus, o ne del to, kad juos domina tas dalykas. tada ir laiko truksta, ir darbas neiveikiamas pasidaro. bet kriminalo tame nematau. profanu pilna visose srityse, o pasaulis tebesisuka. o kazkam tai galimybe uzsidirbti.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 06 25, 09:50)
as manau, kad perka tie, kurie mokosi del popieriaus, o ne del to, kad juos domina tas dalykas. tada ir laiko truksta, ir darbas neiveikiamas pasidaro. bet kriminalo tame nematau. profanu pilna visose srityse, o pasaulis tebesisuka. o kazkam tai galimybe uzsidirbti.

drinks_cheers.gif
O siaip tai cia ir isliks dilema. Kiekvienas turi savo nuomone siuo klausimu ax.gif
Atsakyti
aha, o oficiali mokymo institucijų nuomonė tokia, kad taip elgtis NEGALIMA.

Ryt atsiimu magistro diplomą, gavau 9 už darbą, egzus išlaikiau gerai, ir kažkaip sugebėjau rasti tam laiko:) Sekmės visoms sąžiningai rašančioms!!!
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2013 06 25, 15:06)

Ryt atsiimu magistro diplomą, gavau 9 už darbą, egzus išlaikiau gerai, ir kažkaip sugebėjau rasti tam laiko:) Sekmės visoms sąžiningai rašančioms!!!

Šaunuolė 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2013 06 25, 13:06)

thumbup.gif Dideliausi sveikinimai clap_1.gif smartass.gif

Į temą, pritariu, kad labai svarbu yra vadovo parama. Paskutini darbą rašiau su daug kankinimosi, bet ir vadovas buvo kaip čia pasakius... Nelabai remiantis unsure.gif Jautesi skirtumas nuo kitų kartų ax.gif
Atsakyti