QUOTE(jolantoska @ 2013 05 14, 19:51)
Bet jei dėstytoja , mano darbo vadovas atsako panašiai taip kaip jūs ir aš darau taip kaip suprantu, o man vis sako ne taip ir nepaaiškina kaip tai jau sorry tada aš turbūt ne universitete turėčiau mokytis o vaikų darželyje.
Jūs šnekat apie konkurencingą rinką, prašau. Dalyvavau pokalbyje dėl darbo. Būsimas darbdavys pasakė pokalbio metu "man diplomo nereikia, man reikia darbuotojo".
Tiesiog bent paaiškinti kur yra klaidos , ką reikėtų taisyti. O ne pasakius "viskas čia negerai" atmesti, o paprašius paaiškinti pasakoma, kad visas darbas yra niekinis.
Jūs šnekat apie konkurencingą rinką, prašau. Dalyvavau pokalbyje dėl darbo. Būsimas darbdavys pasakė pokalbio metu "man diplomo nereikia, man reikia darbuotojo".
Tiesiog bent paaiškinti kur yra klaidos , ką reikėtų taisyti. O ne pasakius "viskas čia negerai" atmesti, o paprašius paaiškinti pasakoma, kad visas darbas yra niekinis.
Jeigu mintis darbe dėstote taip, kaip surašėte čia ....... Nekritikuočiau vadovo.
Jeigu nereikalingas kvalifikacijos įrodymas konkrečiame darbe, tai nieko nepasako apie konkurencingą rinką. Tai tik konkretaus darbdavio nuomonė ir nuostata apie konkrečią darbo vietą. Aš visai ką kita turėjau omenyje.
Sunku vertinti nemačius, neskaičius jūsų darbo. Man taip nepasitaikė per begalę mokymosi metų. Subjektyvi mano nuomonė - tikriausiai vadovas nematė jokio potencialo, jokios idėjos ir nejautė poreikio tempti studentą už ausų.