Įkraunama...
Įkraunama...

Dilema-pirkti diplominį darbą ar rašyti pačiai?

QUOTE(milabra @ 2013 05 12, 11:50)
Ohooo, koks iškalbingumas, iš karto šviečia intelektas, įgytas Kalabybiškių profkėj  thumbup.gif Ir nei vienos klaidelės, tikra lietuvaitė  wub.gif Matosi, kad pati pati, viską viską, ir tik pati  rolleyes.gif
Bet... jei vietoj šaldytuvų siaubimo ir lakstymo po šmutkių parduotuves būtum pasėdėjusi nors vienoj IT pamokoj, žinotum, kaip įjungti lietuvišką klaviatūrą.

Kad būtų aiškiau, tai būtent apie jus kalbėjau. Jūs tas žmogus, turbūt ir dukrą su kiaulės akimis auginat smile.gif . Nors ką kalbėt apie mužikus, neseniai nuo žagrių atjunkytus, to ir reikia tikėtis. Beje, mano išsilavinimas puikus.

Be to, mūsų fakultete studentai tokių dalykų, kaip darbų rašymas, neįsivaizduoja. Čia vidinės kultūros, etikos dalykai.
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 05 13, 10:24)
Kad būtų aiškiau, tai būtent apie jus kalbėjau. Jūs tas žmogus, turbūt ir dukrą su kiaulės akimis auginat smile.gif . Nors ką kalbėt apie mužikus, neseniai nuo žagrių atjunkytus, to ir reikia tikėtis. Beje, mano išsilavinimas puikus.

Be to, mūsų fakultete studentai tokių dalykų, kaip darbų rašymas, neįsivaizduoja. Čia vidinės kultūros, etikos dalykai.

Labai daug pykčio jūsų laiškutyje verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 05 13, 10:24)

Cia jus taip manot laugh.gif .Tikrove gali buti visiskai kitokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2013 05 13, 12:04)
Labai daug pykčio jūsų laiškutyje  verysad.gif .

JO bigsmile.gif ? Gal paskaitykit ką man parašė? Be to ką jau padarysi, kad sukčiai ne patys mylimiausi mano žmonės, visiems kitiems jie turbūt labai patinka, bet man kažkodėl tai nea .

Due drops? Jūs turbūt žinot, kur aš studijuoju ir studijavote ten pat, kad galėčiau vertinti jūsų teiginį kaip pagrįstą, ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 05 13, 15:16)
JO  bigsmile.gif  ? Gal paskaitykit ką man parašė? Be to ką jau padarysi, kad sukčiai ne  patys mylimiausi mano žmonės, visiems kitiems jie turbūt labai patinka, bet man kažkodėl tai nea .

Due drops? Jūs turbūt žinot, kur aš studijuoju ir studijavote ten pat, kad galėčiau vertinti jūsų teiginį kaip pagrįstą, ar ne?  bigsmile.gif

Na vis tiek baisiai pikti tie laiškai, tiesiog pritvinkę pykčio. Gadinate savo sveikatą. Būkite linksmesnė ir pasaulis atrodys mielesnis mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 05 13, 15:16)
Due drops? Jūs turbūt žinot, kur aš studijuoju ir studijavote ten pat, kad galėčiau vertinti jūsų teiginį kaip pagrįstą, ar ne?  bigsmile.gif

O jus prie kiekvieno studento su zvake stovit kiaura para,kad galeciau jusu teigini vertinti kaip pagrysta? g.gif
Jus gal ir norit,kad taip butu,bet galiu lazintis jog tikrai nera cool.gif
Atsakyti
Tas atvejis su studente ir jos teismais, tai man dar kartą patvirtino, kad toli gražu ne visi perkantys darbus yra tokie apsivertę darbais, šeimomis, ligomis...., bet iš tikrųjų protingi, tik laiko/galimybių neturi būtent rašyt darbą, bet BE ABEJO jį persiskaito, išsianalizuoja ir neturi jokių problemų pateikti jį kaip savo. O būtent apie tai kalbėjo daugelis ginančių pirkėjus. Niekur nemačiau, kad toji panelė būtų buvus pavyzdinga studentė, kuriai tiesiog nebuvo galimybės/laiko pačiai parašyti darbą ir tik todėl jį nusipirko. Manau kasdienybėje lygiai tas pats, kiekvienam, kuris perka "iš reikalo" tenka keli, kurie perka, nes tingi/nesugeba rašyt patys, o pasiteisinimų surast nėra taip sunku. Ypač kai visuomenėje, deja tai vis dar gan plačiai toleruojama.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2013 05 13, 12:04)
Labai daug pykčio jūsų laiškutyje  verysad.gif .

Ne, tai sukčiai gadina sveikatą bigsmile.gif , kaip ir aferistai, plėšikai, turto prievartautojai, vagys ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 13 gegužės 2013 - 16:17
Tai zinoma pirkti, ipac, jei studijuojat kokia medicina, biochemija. Tada pirkti tik :lol
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2013 05 13, 16:18)
O jus prie kiekvieno studento su zvake stovit kiaura para,kad galeciau jusu teigini vertinti kaip pagrysta? g.gif
Jus gal ir norit,kad taip butu,bet galiu lazintis jog tikrai nera cool.gif

Prisimindama savo bakalauro(!) kursą, kurį baigėme gal 40 žmonių, nors su dalimi net nelabai bendravau ir, tuo labiau, su žvake greta tikrai nestovėjau, galiu garantuoti 100%, kad bakalaurinius visi rašėsi patys. Galbūt tai - specialybės specifika (nors mokslai - humanitariniai), galbūt - ir aplinkos. Apie magistrantūrą net nekalbu.

QUOTE(Ajste @ 2013 05 13, 16:28)
Manau kasdienybėje lygiai tas pats, kiekvienam, kuris perka "iš reikalo" tenka keli, kurie perka, nes tingi/nesugeba rašyt patys, o pasiteisinimų surast nėra taip sunku. Ypač kai visuomenėje, deja tai vis dar gan plačiai toleruojama.

Labai teisingas pastebėjimas.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2013 05 13, 17:37)
Prisimindama savo bakalauro(!) kursą, kurį baigėme gal 40 žmonių, nors su dalimi net nelabai bendravau ir, tuo labiau, su žvake greta tikrai nestovėjau, galiu garantuoti 100%, kad bakalaurinius visi rašėsi patys. Galbūt tai - specialybės specifika (nors mokslai - humanitariniai), galbūt - ir aplinkos. Apie magistrantūrą net nekalbu.

Abejoju,kad galit garantuoti biggrin.gif .Zinau darbu ivertintu 10,kur studentai išsamiai per gynima argumentavo (mokslai humanitariniai),bet rase ne patys.Ir taip buvo pries 10 metu,dabar perkanciuju skaicius daug didesnis. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 05 13, 17:16)
Ne, tai sukčiai gadina sveikatą  bigsmile.gif , kaip ir aferistai, plėšikai, turto prievartautojai, vagys ir pan.

Vaistuku pagerkit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2013 05 14, 11:05)
Abejoju,kad galit garantuoti biggrin.gif .Zinau darbu ivertintu 10,kur studentai išsamiai per gynima argumentavo (mokslai humanitariniai),bet rase ne patys.Ir taip buvo pries 10 metu,dabar perkanciuju skaicius daug didesnis. biggrin.gif
Papildyta:

Vaistuku pagerkit cool.gif

Tai ir pilkit pamazgas ant savo universiteto, ne ant mano, jei jau pilat ant mano, tai pateikit faktus. O, tiesa, jūs nežinot, koks mano universitetas, bet vis tiek kalbat lotuliukas.gif . Jūs juokinga rolleyes.gif
Atsakyti