Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir parapsichologai

QUOTE(Gabriele741 @ 2009 06 23, 15:16)
Buvau (visai neseniai)pas Genutę Česnul.
thumbup.gif
Tikrai moteriS turinti Dievo dovaną,o ne šiap apgavikė.
Ką pasakė apie mano dabartį,praeitį,mano charakterį ir šiaip,tai iš šimto procentų viskas atitiko šimtu proentų,likau sužavėta.

Pasakė problemas mano ir fizines ir psichologines,žinau,kad pas ją dar atvažiuosiu.
Draugė,kuri tokių dalykų skeptikė taip pat liko sužavėta,patikėjo.
Tiesa,kai ji pas ją įėjo,tai Genutė jai sako:ko čia atvažiavai,jei netiki manimi?Bet sėskis,patikėsi  smile.gif ir ką?PATIKĖJO.

Verta pas ja apsilankyti bent viena karta, net jei netiki tokiais dalykais. Kai kurie apsilanke, pakeicia visiskai nuomone apie ezoterinius dalykus.

Beje ji issikele i Aleksota jau is Rotuses aikstes.
Atsakyti
QUOTE(Horoskopai.lt @ 2009 06 23, 15:53)
Verta pas ja apsilankyti bent viena karta, net jei netiki tokiais dalykais. Kai kurie apsilanke, pakeicia visiskai nuomone apie ezoterinius dalykus.

Beje ji issikele i Aleksota jau is Rotuses aikstes.

Sveiki,
Gal žinote dabartinius Genutės kontaktus?
Kokiu adresu išsikėlė? kokiu telefonu ir kokiomis dienomis pas ją registruotis?
Atsakyti
QUOTE(aladeke @ 2009 08 03, 13:20)
Sveiki,
Gal žinote dabartinius Genutės kontaktus?
Kokiu adresu išsikėlė? kokiu telefonu ir kokiomis dienomis pas ją registruotis?

Veiveriu 134 is kiemo puses 837 205465 skambinau ketvirtadieni apie 9val. rytoj einu ryte, busiu pirma. Ziuresim ka man isdestys..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantukas- @ 2009 10 19, 14:48)
Veiveriu 134 is kiemo puses 837 205465 skambinau ketvirtadieni apie 9val. rytoj einu ryte, busiu pirma. Ziuresim ka man isdestys..... g.gif

gal gali papasakoti savo įspūdžius ?
Atsakyti
Aisku, galiu... smile.gif tik dabar prisedau prie kompo. As pas ja 2 karta, tai ejau man svarbiu klausimu, bet atsake ir i kitus, kuriu neklausiau....man ji patiko..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantukas- @ 2009 10 24, 15:21)
Aisku, galiu... smile.gif tik dabar prisedau prie kompo. As pas ja 2 karta, tai ejau man svarbiu klausimu, bet atsake ir i kitus, kuriu neklausiau....man ji patiko..... smile.gif

gerai, kad patiko, greitai pas egzorcistą skuosi.Ir prašysies, kad išvaikytų piktas dvasias.
Atsakyti
Is Kauno turetu buti ir Anika. Ar kas zino jos kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2009 11 24, 23:37)
gerai, kad patiko, greitai pas egzorcistą skuosi.Ir prašysies, kad išvaikytų piktas dvasias.

Kodel taip sakot? Ka ji piktom dvasiom apdovanoja?
Atsakyti
Sveiki,
ir jau jeigu ši tema apie bioenergetikus ir parapsichologus tai gal kartais kas žinote Arvydo Daškaus koordinates? Ar dar jis Kaune gyvena, nes žinau, kad labai dažnai užsienyje būdavo išvykęs. Buvau pas šitą žmogų prieš 13-12 metų (buvo problemų su dukrytės sveikata, o ir pačiai). Paliko labai gerą atsiminimą.
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2009 12 19, 12:23)
Kodel taip sakot? Ka ji piktom dvasiom apdovanoja?

o ką ji gerom dvasiom apdovanojo? Mokėkite tik kuo daugiau pinigų ir kuo dažniau.Ji iš to ir maitinasi.
Atsakyti
Jonas Markūnas 2010 05 10 skaitė super puikią paskaitą "MINTIES IR GYVENIMO HARMONIJA" SIŲSKITĖS VISI IR DALINKITĖS NUORODA, ĮSIMESITE IŠMINTIES LIKS TIK PRAKTIKOJE PRIITAIKYTI
http://www.adrive.co...e58a4920a1.html
Atsakyti
Sveiki,

gal kas žinot bioenergetikės Genutės kur Aleksote dirba mob telefoną? kažkaip neprisiskambinu į paprastą verysad.gif
Atsakyti