Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir parapsichologai

QUOTE(Chiromante @ 2008 06 19, 01:25)
Uztenka pasiziureti "Ekstrasensu musius" per TNT,apie kuriuos musu lietuviskieji ekstrasensai (vieni geriausiu Lietuvoje biggrin.gif ) patys sako,kad kaip rusai toli pazenge sitoj srity...Musiskiams iki ju kaip keturpescia iki Kinijos sienos biggrin.gif Ekstrasensams informacija dazniausiai ateina kaip "filmukas" -gabalais,bet kur garantija,ar jis teisingai ta "filmuka" suprato,ar isvis apie tave buvo tas "filmukas"....Jokios garantijos,jei net tavo draugei viska "pataike 100%". Cudo,o gal reiketu uzsiimti kitom praktikom,nes pastebejau,kad labai daznai lankaisi pas panasiu paslaugu teikejus (sory,jei klystu,bet susidare toks ispudis).Jeigu zmogus be bureju negali,-cia jau reiketu susimastyti-gal yra kitu keliu....Zinoma,ne mano reikalai,bet jei klausi,tai pasakau savo nuomone.Ir isvis nuomones klausimas yra nulio vertas,nes bet kokios rusies prognozes labai nuo daug ko priklauso.Vienai bus super,o kitai visiskos pievos.....

as taip pat pastebejau, kad Cudo labai isitraukus i si "reikaliuka" tuoj visus Lt kampelius isnarsys bureju beieskant. Svarbiausia tai, kad atsakymo ,kurio ji tikisi neranda, manau ne ten jo iesko, arba nereikia jai zinoti, toks ilgas, kankinantis atsakymo ieskojimas vargina, tai nera gerai, perdaug info,kuri jai netinka arba klaidina. Manau ji pati zino atsakyma, tik laukia kol jai kasnors patvirtins, o patvirtinimo neturi buti 4u.gif
Atsakyti
man teko lankytis pas Jona Markuna. galiu tik pasidziaugti, nes labai padejo.. pries tai jauciau, kad esu duobeje ir negaliu islipti- viskas ejo vis blogyn ( sveikata taip pat).. jauciau, kad turi but zmogus, kuris man pades. ir radau Markuna! po konsultacijos jauciausi palengvejusi 10 kg! pasitaise skydliaukes veikla, nes buvo visiskai issireguliavus. jau pries tai turejau siokiu tokiu sugebejimu ( kai kuriems atrodytu nepaaiskinamu) , o po jo konsultacijos- viskas dar labiau isryskejo smile.gif po poros menesiu butinai vel pas ji apsilankysiu!
Atsakyti
4u.gif Atrodo pamiršta, bet įdomi tema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 26 balandžio 2009 - 13:50
QUOTE(gintare0820 @ 2008 09 17, 11:05)
man teko lankytis pas Jona Markuna. galiu tik pasidziaugti, nes labai padejo.. pries tai jauciau, kad esu duobeje ir negaliu islipti- viskas ejo vis blogyn ( sveikata taip pat).. jauciau, kad turi but zmogus, kuris man pades. ir radau Markuna! po konsultacijos jauciausi palengvejusi 10 kg! pasitaise skydliaukes veikla, nes buvo visiskai issireguliavus. jau pries tai turejau siokiu tokiu sugebejimu ( kai kuriems atrodytu nepaaiskinamu) , o po jo konsultacijos- viskas dar labiau isryskejo smile.gif po poros menesiu butinai vel pas ji apsilankysiu!

Na zinok as buvau su juo susidurus tai oooooi ooooi daugiau nenoriu,jis man prisnekejo tokiu nesamoniu kad vos nemirstu ir seip jis labai zmogu nuteike negatyvei.FU fU NENORIU NET PRISIMINTI.Tikrai net nezinau kaip kitoms bet atsimenu 3 dienas buvau soke ir pagal ji turejau bau mirti seniai.
Atsakyti
Genute (Kauno Rotuses aikste) pasako visa teisybe, beje palieka tau teise rinktis is galimu sprendimu. Bet tai galioja tik esamoj situacijoj; jei tu pvz veliau priimi tam tikra esmini sprendima situacija keiciasi. Ir pas ja nepapulsi jei tau pagalbos nereik
Atsakyti
Aciu, nereikia. Ir jums. Nes
http://www.supermama...?...&p=26643330
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2006 06 25, 18:03)
Kai aš padedu žmonėms, Jėzus stovi šalia manęs ir man padeda  smile.gif

Jezus nepadeda velniui jo darbuose wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toks: 05 gegužės 2009 - 16:49
QUOTE(BlueFire @ 2009 04 30, 18:29)
Genute (Kauno Rotuses aikste) pasako visa teisybe, beje palieka tau teise rinktis is galimu sprendimu. Bet tai galioja tik esamoj situacijoj; jei tu pvz veliau priimi tam tikra esmini sprendima situacija keiciasi. Ir pas ja nepapulsi jei tau pagalbos nereik

O Genute dar toje pacioje vietoje (t.y Kauno rotuseje)?
Atsakyti
Aš kažkada iš smalsumo nuėjau pas Genutę (Rotušės a.), nes visiems aplink "labai teisybę sakė". Man asmeniškai jokios teisybės nepasakė, tiksliau nieko konkretaus nepasakė ar ko aš nebūčiau žinojusi ar numaniusi. Jei kam reikia išsikalbėti, palaikymo, patarimo(nebūtinai teisingo) ar pan. gal ir tinka. Gale "seanso" dar pasiūlė prisijungti su ja dirbti kartu biggrin.gif doh.gif Merginos, mąstykit galva ir žiūrėkit akim, kai ateinat pas panašios profesijos atstovus 4u.gif
Atsakyti
Teko ir man pas ta Genute Cesnuliaviciene lankytis.... Daje kolkas jos issakytos mintys nesipildo.... Tai manau, kad tik sugaisau savo ir jos laika... O dar juk ir pinigus kainavo smile.gif
Atsakyti
teko lankytis pas genute kuri dirbo rotuses aikstej(kiek zinau ji is ten isiskele), labai gyre ir rkomendavo, bet... man visisakai nepataike, niekas neisipilde, net nieko panasaus. vienintelis ka tiksliai apibudino tai is foto zmones (charakterius). pas kui dar viena pazystama buvo jei irgi rekomendavo bet jai nepatiko sake visiskai nepataike, o jos mociute del ligu buvo- tai net nepataike su ta del kurios jau daug metu inavaliduma turi.
kita genute kur juozapaviciaus pr. dirba tai buvus nekarta - galiu tikrai pasakyti kad kas liecia del sveikatos tai tikrai pasake, ko daktarai net is pradzaiu nepastebejo...
Atsakyti
Idomu, ar yra pas mus ekstrasensu, galinciu mazdaug nuspeti pavogto daikto vieta? blush2.gif arba bent jau suteikti kazkokios info... cia ekstrasensu musio ikvepta tikiuosi, gal ir pas mus tokiu yra blush2.gif
Atsakyti
Buvau (visai neseniai)pas Genutę Česnul.
thumbup.gif
Tikrai moteriS turinti Dievo dovaną,o ne šiap apgavikė.
Ką pasakė apie mano dabartį,praeitį,mano charakterį ir šiaip,tai iš šimto procentų viskas atitiko šimtu proentų,likau sužavėta.

Pasakė problemas mano ir fizines ir psichologines,žinau,kad pas ją dar atvažiuosiu.
Draugė,kuri tokių dalykų skeptikė taip pat liko sužavėta,patikėjo.
Tiesa,kai ji pas ją įėjo,tai Genutė jai sako:ko čia atvažiavai,jei netiki manimi?Bet sėskis,patikėsi smile.gif ir ką?PATIKĖJO.
Atsakyti