Jei nerodo, teks prisiregistruoti...
Vaizgante, as manau Netlogas tikrai ne darbo klausimams skirtas. Nesupyk. Bent man, tai jis pramoga, kai namie niekas nekalba, o išsilieti norisi
Gal kitiems kitaip, nežinau.
arpos, 16 Bir 2008 - 20:52, parašė:
arpos, 16 Bir 2008 - 20:52, parašė: Vaizgante, as manau Netlogas tikrai ne darbo klausimams skirtas. Nesupyk. Bent man, tai jis pramoga, kai namie niekas nekalba, o išsilieti norisi
Kam kaip
cudo, 18 Bir 2008 - 18:53, parašė:
cudo, 18 Bir 2008 - 18:53, parašė: Gal kas gali biske aprasit savo eiima pas Genute (Kaune prie Rotuses)as turiu meni kaip viko pats preimenimas Man buvo keista,kad per diena eina pas ja labei daug zmoniu,ir kada as uzijau pas ja ir pasakijau su koke problema inei uzsemerke porai sekundem ir pradeju sakit kad mato vien blogiu Pas drauges klausinejau ;tai viskas tas pat.Tai ir mastau kaip zmogus gale per 2 men. motit ir jaust viska kada net smegenis nepaliise nuo dar kitu zmoniu. NU gal as neaiskei parasau
Uztenka pasiziureti "Ekstrasensu musius" per TNT,apie kuriuos musu lietuviskieji ekstrasensai (vieni geriausiu Lietuvoje ) patys sako,kad kaip rusai toli pazenge sitoj srity...Musiskiams iki ju kaip keturpescia iki Kinijos sienos Ekstrasensams informacija dazniausiai ateina kaip "filmukas" -gabalais,bet kur garantija,ar jis teisingai ta "filmuka" suprato,ar isvis apie tave buvo tas "filmukas"....Jokios garantijos,jei net tavo draugei viska "pataike 100%". Cudo,o gal reiketu uzsiimti kitom praktikom,nes pastebejau,kad labai daznai lankaisi pas panasiu paslaugu teikejus (sory,jei klystu,bet susidare toks ispudis).Jeigu zmogus be bureju negali,-cia jau reiketu susimastyti-gal yra kitu keliu....Zinoma,ne mano reikalai,bet jei klausi,tai pasakau savo nuomone.Ir isvis nuomones klausimas yra nulio vertas,nes bet kokios rusies prognozes labai nuo daug ko priklauso.Vienai bus super,o kitai visiskos pievos.....
Chiromante, 19 Bir 2008 - 02:25, parašė:
Chiromante, 19 Bir 2008 - 02:25, parašė: Uztenka pasiziureti "Ekstrasensu musius" per TNT,apie kuriuos musu lietuviskieji ekstrasensai (vieni geriausiu Lietuvoje ) patys sako,kad kaip rusai toli pazenge sitoj srity...Musiskiams iki ju kaip keturpescia iki Kinijos sienos Ekstrasensams informacija dazniausiai ateina kaip "filmukas" -gabalais,bet kur garantija,ar jis teisingai ta "filmuka" suprato,ar isvis apie tave buvo tas "filmukas"....Jokios garantijos,jei net tavo draugei viska "pataike 100%". Cudo,o gal reiketu uzsiimti kitom praktikom,nes pastebejau,kad labai daznai lankaisi pas panasiu paslaugu teikejus (sory,jei klystu,bet susidare toks ispudis).Jeigu zmogus be bureju negali,-cia jau reiketu susimastyti-gal yra kitu keliu....Zinoma,ne mano reikalai,bet jei klausi,tai pasakau savo nuomone.Ir isvis nuomones klausimas yra nulio vertas,nes bet kokios rusies prognozes labai nuo daug ko priklauso.Vienai bus super,o kitai visiskos pievos.....
Pries 15m man viena bureja isbure viska ka dabar turiu. No ir dabar nera labei blogai,no man reike patarimu ir as negaliu ju gaut (jai likau viena,neskaitant savo seimos)labei pasimetus Geila kad as pernai nelabei tikejau Zinaide gal tikrai butu "uzbegus"i priekes visu nelaimiu.Vakar paskutine jos pranesiste issepilde(palaidom artima bendradarbe)
Sviesos mums reikia, zmones, sviesos!!!
VA nuvaziuokit i stovykla, suzinosit ko nezinot, pasibusit gamtoje , su zmonemis pabendruasit ir nebereikes lakstyti pas burejus, bioenergetikus, pacios galesit viska susizinoti, osvarbiausia - pradeti gyventi, o ne bijoti
Liepos 5-6 dienomis organizuojama Ezoterinių Mokslų Akademijos vasaros stovykla Leopoldo Tarakevičiaus kaimo sodyboje. Pažadu. Bus labai įdomu. Tik reikia pasiimti palapines, miegmaišius ir maisto.
Dvi dienas bus skaitomos paskaitos ir pravedami praktiniai užsiėmimai, meditacijos, mankštos ir gydymo procedūros. Galėsite susipažinti su bičių gyvenimu, pasikrauti piramidėje, maudytis ir degintis. Kaimo sodyba randasi už Vilniaus 23 km. Prašome iš anksto registruotis telefonais:
+370 68555629
+370 68521313