Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir parapsichologai

O ar esat ką nors girdėję apie bioenergetiką mindaugą iš Kauno? Gal kokių atsiliepimų žinote?
Atsakyti
Negi niekam neteko apie jį girdėti, ar pas jį lankytis, sako dabar kažkokios ezoterikų mokyklos rektorius lyg ir..... ??? Aš irgi va tik tiek nuogirdų girdėjus gal vertas dėmėsio????
Atsakyti
QUOTE(Pievų gėlė @ 2008 06 15, 12:25)
Negi niekam neteko apie jį girdėti, ar pas jį lankytis, sako dabar kažkokios ezoterikų mokyklos rektorius lyg ir..... ??? Aš irgi va tik tiek nuogirdų girdėjus gal vertas dėmėsio????

Pasiskaityk www.ezoteriniumoksluakademija.lt
Nueik ir pasakyti, ar vertas dėmesio, ar ne biggrin.gif . Žiūrint ko tikiesi.
Atsakyti
Mindaugas Stravinskas?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 06 15, 16:52)
Mindaugas Stravinskas?

Manau, kad taip smile.gif
Atsakyti
Vis dėlto man keista, kodėl klausiama nuomonės, ar verta lankytis pas vieną ar kitą bioenergetiką. Visi mes skirtingi, kaip ir problemos, dėl kurių norime kreiptis.
Bioenergetikas ne stebukladaris, kuris mostelėjęs lazdele išspręs problemas.
Čia yra dviejų žmonių darbo rezultatas ir tai ne visada jis būna teigiamas.
Galbūt užves ant kelio, padės susivokti savyje, bet pagrindinį darbą atliksime mes patys.
Kam klausinėti-verta ar ne? Žinoma verta, nes jei nieko nedarysi, tai tikrai nebus jokio rezultato. Tik apsilankius gali pasakyti ar norėsi toliau gvildenti savo problemas su tuo žmogumi. Kas priimtina vienam, nebūtinai bus priimtina kitam.
O gal klausiama dėl to, kad nesusidurti su visokiais šarlatanais? Bet čia vėlgi, kas vienam šarlatanas, kitam vos ne išgelbėtojas g.gif
Atsakyti
Šiaip niekada neesu susidurus su bionergetikais, nebuvo teke, o nuomuonių girdėjau labai įvairių .....
Arpos, vet būtent gal dėl to ir klausiu šalatanas ar nea... Gal ir tas aktualu.... NOrs, kažkaip nemanau, kad šarlatanas ikurinėtų tokias mokyklas.
Nors dabar tikrai daug ir tokių žmonių , kuie tai daro grynai dėl pasipelnymo, juk gyvename kaptialistiniame pasaulį ir visur yra visko, nesinori pinigelių mėtyt apsimetinėjaliams....
Atsakyti
QUOTE(Pievų gėlė @ 2008 06 15, 20:48)
Šiaip niekada neesu susidurus su bionergetikais, nebuvo teke, o nuomuonių girdėjau labai įvairių .....
Arpos, vet būtent gal dėl to ir klausiu šalatanas ar nea... Gal ir tas aktualu.... NOrs, kažkaip nemanau, kad šarlatanas ikurinėtų tokias mokyklas.
Nors dabar tikrai daug ir tokių žmonių , kuie tai daro grynai dėl pasipelnymo, juk gyvename kaptialistiniame pasaulį ir visur yra visko, nesinori pinigelių mėtyt apsimetinėjaliams....

Kodėl manai, kad Tau reikalinga būtent bioenergetiko konsultacija? Gal užteks psichologo? Ar net gero draugo?
Niekada negalėčiau niekam ir nieko rekomenduoti, tiek pažindama gerą draugę ir jai rekomenduodama, tiek bioenergetikus, pas kuriuos lankiausi. Juk ne visada, kas padėjo vienam, padės kitam. Spręsk pati. Jei kažkas parašys puikius atsiliepimus, eisi ten ir tikėsies geriausio rezultato? Taigi gal nereikia geriau jokių atsiliepimų. Eik ir pabandyk. Vistiek, daugiausia priklauso nuo Tavęs pačios.
Juk sumokėjus pinigėlius problema nebus išspręsta. Per daug jau būtų paprasta ax.gif

Atsakyti
QUOTE(arpos @ 2008 06 15, 22:43)
Kodėl manai, kad Tau reikalinga būtent bioenergetiko konsultacija? Gal užteks psichologo? Ar net gero draugo?
Niekada negalėčiau niekam ir nieko rekomenduoti, tiek pažindama gerą draugę ir jai rekomenduodama, tiek bioenergetikus, pas kuriuos lankiausi. Juk ne visada, kas padėjo vienam, padės kitam. Spręsk pati. Jei kažkas parašys puikius atsiliepimus, eisi ten ir tikėsies geriausio rezultato? Taigi gal nereikia geriau jokių atsiliepimų. Eik ir pabandyk. Vistiek, daugiausia priklauso nuo Tavęs pačios.
Juk sumokėjus pinigėlius problema nebus išspręsta. Per daug jau būtų paprasta  ax.gif

Gi pas šiuos žmones einama, kad jie padėtų išspręst problemą, ir manau jei jie mato, kad šios problemos negalės išsprest turėtų tai pasakyti žmogui ir nereikalaut atlygio.... O jei jau paimami pinigai, tai problema turėtų būti bent jau sumažinama, ar aš ne taip galvoju??? Ar jiems galima mokėti ir už nieką (jei nėra jokio rezultato)???
Atsakyti
QUOTE(Pievų gėlė @ 2008 06 16, 08:07)
Gi pas šiuos žmones einama, kad jie padėtų išspręst problemą, ir manau jei jie mato, kad šios problemos negalės išsprest turėtų tai pasakyti žmogui ir nereikalaut atlygio.... O jei jau paimami pinigai, tai problema turėtų būti bent jau sumažinama, ar aš ne taip galvoju??? Ar jiems galima mokėti ir už nieką (jei nėra jokio rezultato)???

Pasikartosiu, kad tai yra bendro darbo rezultatas. Kas žino, kiek norėsi įdėti pastangų pati. Gal ir pasako, jei negali padėti,nežinau, nesusidūriau.
Čia iš tikro labai slidus reikalas. Kaip pamatuoti kas ir kiek padėjo?
Jei einame pas gydytojus, jiems irgi mokame, bet nevisada jie padeda.
Galvoju, kad svarbu yra tikėjimas, kad pavyks įveikti problemą, bei pasitikėjimas tuo, kam savo bėdas patiki.

Tavo dvejones labai gerai suprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievų gėlė @ 2008 06 16, 08:07)

Hmmm... Tarkim, tu pati susikūrei rimtą ligą savo mintimis, žodžiais , darbais ir apsileidimais, nuėjai pas bioenergetiką, sumokėjai pinigus ir tikiesi, kad jis tavo problemą sumažins? Naivu, sakyčiau...
Atsakyti
As suprantu, kad tai yra dvieju zmoniu rezultatas ir visu pirma mano pacios pastangu, bet jei man uztektu mano pacios pastangu, as neieskociau kito zmoguas pagalbos juk taip?
Bet kartias pripazinkime tikrai yra sarlatanu shioje srityje, juk tikrai gali buti lengva apmulkint kita zmogu..... O gal net ne su tiklsu apmulkint, juk yra ir tokiu gydytoju, kurie patys yra isistikine kad jie geriausi, o ish tiesu...... sad.gif
Atsakyti