Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir parapsichologai

QUOTE(auryte2 @ 2008 03 18, 11:49)
Ats: Andrius

smile.gif
Ka jus suprantat apie Jezu  ar apie Dieva
apie Parapsihologija ir energetika, Zmogiskases gales ?
zmogus turi neribotas gales.
Zmogaus sugebejimas gydit kitus  nera priskeremas (Dievo ar Blogio darbams) tai jis daro pats ir savo proto pagalba ...

Jai dievo baimingi galvoja kad jie zemes kirminai ir Dievas viska paduos  galvokit toliau. Tokiu budu slopindami savo tikraja proto gale

Viskas priklauso nuo taves kaip tu tai darai ir ka sugebi. Visatos jega paklusta tam kas moka ja valdit ir sugeba tai padarit gerai.
pasauli yra begales pavizdziu ka zmogus sugebejo padarit  su savo kunu ir protu

o Dievo ir Blogo darbai tai zmogaus iliuzija sukurema paciu zmogumi smile.gif
ir apsiriboja keliais posmeliais is Biblijos ka jie ten gero nuveike .

niūūūūūūūūū tay tykrayyy tamstele esy pruota galiūne. dar tik biškyyyy pasimokyk ir jaū myntys y žodžiūs netylps. biggrin.gif
hau. rolleyes.gif
Atsakyti
Siulyciau tiems zmonems, kurie nesugeba susilaikyti nuo savo nuomones isreiskimo nevietoje - nelysti i sia tema! Si tema ne apie Dieva, krikscionybe, katalikybe ar kokius velnius - apie parapsichologus, energetikus, ekstraseansus. Turiu tel. Nr. Odiles. Per LNK istorijose rode. Buvau pas ja. Atsinesiau nuotrauka, nei vieno zodzio netariau o ji pradejo apie ta zmogu kalbet tarsi pati gyventu su juo smile.gif Tai jei kas pageidauja - az smile.gif Mano nuomone ji dar ir juodaja magija uzsiimineja. Cia tiems kas nebijo rizikuot wink.gif
o visos davatkos, besiruosiancios atsakyti i mano posta - SHA ! as pas jus nelendu, neerzinkit ir jus kitu zmoniu!
Atsakyti
Gal kas turite Genutes Sanciuose tel.? ax.gif Labai reikalinga del sveikatos klausimu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DOVEZA @ 2006 06 25, 19:26)
Pas Genutę jau buvau, tai prastą ispudį paliko verysad.gif . Pati į susitikimą vėlavo, tai paskui tik mane kuo greičiau stengėsi pakonsultuot. Gerai, kad visos pinigų sumos nepareikalavo. Gaila, bet ji į mano rūpimą klausimą neatsakė.

O tas Azanovas tai dėl sveikatos padeda ar dėl ko? g.gif

Si pirmadieni buvou pas ja. Man tik 50 lt ismesti. Informacijos negavou doh.gif
Atsakyti
Pas Genute Sanciuos esu buvus,tai nieko nepasake sveikatos klausimais tiesos. Nemate daug ko,o kaip ka speliojo. biggrin.gif Vaikas lb sirgo mano,tai tipo paziurejo ir pasake kad visai sveikas.Na nieko,nebeisiu pas ja ir tiek.O apie Azanova ir as noreciau daugiau suzinoti.Ar jis tik ligas gydo ar ir Likima pasako. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2008 05 13, 14:02)
Gal kas turite Genutes Sanciuose tel.?  ax.gif  Labai reikalinga del sveikatos klausimu.  unsure.gif

Turiu jos telefoną, bet taip ir nenuėjau, kažkas viduj kužda, kad neverta g.gif .
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 05 14, 22:09)
Si pirmadieni buvou pas ja. Man tik 50 lt ismesti. Informacijos negavou  doh.gif

kiek pamenu, tu jau senai informacijos ieskai, nepyk, cia tik mano nuomone, jeigu tiek ilgai nerandi reikiamos " info", gal verta sustoti, nebe ieskoti.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 24 gegužės 2008 - 19:57
QUOTE(faustina @ 2008 05 15, 21:50)
Pas Genute Sanciuos esu buvus,tai nieko nepasake sveikatos klausimais tiesos. Nemate daug ko,o kaip ka speliojo. biggrin.gif Vaikas lb sirgo mano,tai tipo paziurejo ir pasake kad visai sveikas.Na nieko,nebeisiu pas ja ir tiek.O apie Azanova ir as noreciau daugiau suzinoti.Ar jis tik ligas gydo ar ir Likima pasako. smile.gif

as esu buvusi pas Azanova. Pirma karta apsilankiau pries 10 metu, kai gydytojai 4 men. nieko negalejo padeti, jis buvo mano paskutine viltis. Nors netikejau ir ejau nes jau nebezinojau ka daryti. Po dvieju apsilankymu buvau laimingiausias zmogus pasaulyje. Labai fainas zmogus, malonus. Dabar kai tik bunu Lietuvoje butinai apsilankau pas ji, nes bijau kad vel neatsinaujintu. O cia gali paskaityti kuo jis uzsiima.
Atsakyti
Pažiūrėjus į Azanovo pieštus paveikslus, krėste krečia... http://azanov.ten.lt/
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 31, 19:51)
Pažiūrėjus į Azanovo pieštus paveikslus, krėste krečia... http://azanov.ten.lt/

OHO,jis dar ir piešti sugeba bigsmile.gif Nuostabus kūriniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 05 31, 19:07)
OHO,jis dar ir piešti sugeba bigsmile.gif Nuostabus kūriniai 4u.gif

O kame nuostabumas? g.gif Meniniu požiūriu, tai sakyčiau nekas... Na, bet visada yra daug prizmių per kurias galima pažvelgti į vieną ir tą patį reiškinį ar objektą... Tai ir klausiu...
Atsakyti
Žiūrint į piešinius, atspindinčius kūrėjo visų, galima ir susirgti... Ypač, jei tas paveikslas bus pakabintas tavo bute...
Atsakyti