Įkraunama...
Įkraunama...

Bioenergetikai ir parapsichologai

Manau, kiekvienas turime gebėjimų ar galių, ir visa tai iš Dievo. Jei talentingas muzikantas, dailininkas, fizikas ir t.t. neišnaudoja savo gebėjimų, jis paniekina Dievo dovaną. Tą patį galiu pasakyti ir apie neeilinių sensorinių galių turinčius žmones. Asmeniškai pažįstu du tokius asmenis. Abu labai malonūs, kultūringi, išsilavinę ir, kaip sakoma, siauram rate plačiai žinomi. O žmonių, kuriems tokie žmonės yra padėję, kai tradicinė medicina tik rankom skėsčioja, žinau visą pulką.

Įžiūriu kitokią problemą: daug labai naivių, patiklių žmonių, todėl įvairaus plauko šarlatanai klestėte klesti. Visi žino apie čigonų išdaigas, bet vis atsiranda, kas ant jų užkimba.
Atsakyti
Aš pati pažįstu daug žmonių, turinčių ekstrasensorinių sugebėjimų ir padedančių žmonėms. Ir nepažįstu nė vieno šarlatano... ax.gif
Atsakyti
Betgi šioje temoje kalbame apie bioenergetikus ir parapsichologus!.. ax.gif Būtų gerai pasamprotauti, ką katalikų Bažnyčia kalba apie netradicinę mediciną kitoje temoje.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 12 25, 16:18)
Betgi šioje temoje kalbame apie bioenergetikus ir parapsichologus!..  ax.gif  Būtų gerai pasamprotauti, ką katalikų Bažnyčia kalba apie netradicinę mediciną kitoje temoje.

Beje, kol tai neišeina iš šios temos ribų, pasisakyti parapsichologų ir bioenergetikų tema ČIA gali pasisakyti ir savo pažiūrį išdėstyti bet kokių pažiūrų žmogus.
Pati šia tema pasisakyti šiandien tegaliu tik tiek, kad vakar sužinojau apie netradicinės medicinos "gydytą" žmogų. Kai žmogus patikėjo neįmanomu ir atsisakė tradicinio gydymo, gydėsi tiesą sakant nė nežinau tiksliai pas ką - bioenergetiką, parapsichologą ar dar ką ten...Patikėjo, kad bėdai išėjus paviršiun (trūkus) - pasveiks. Išėjo paviršiun. Moteris vakar mirė sad.gif Jau nebe šiaip kažkokia kažkur girdėta istorija...o tikra, su tikru pažįstamu žmogum.
Žaiskit aišku jei norit. Jūsų pasirinkimas. Ir gyvenimas jūsų. Nežinau kiek čia būtų padėjus tradicinė medicina (nors tikiu kad laiku būtų), bet... iki pat galo žmogus tikėjo melu. Kad gyvens, kad pasveiks....na taip - amžinybėje niekas nebeserga.

Ir dar - pasistengėt aišku.
 ! 
Tema "Bioenergetikai ir parapsichologai". Žinutės ne į temą laikomis SPAM'u

Atsakyti
Na... gal ir ne į temą... mėgstu vaikščioti po kapines (tai - jokiu būdu nepramoga), skaityti paminklų užrašus, mąstyti... melstis... už nieko nesankančius vardus ir sielas... būna gera ir ramu... pasimelsiu ir už šitą sielą.
Kaip apie konkrečius vaikų darželius, knygas, firmas išsakom teigiamas ar neigiamas nuomones, taip ir apie bioenergetikus, parapsichologus... Tebūnie tos kalbos "pletkų" lygio, bet gal jos padės apsispręsti, kreiptis ar nesikreipti į konkrečius asmenis.
Ir nebūkim lengvatikės!
Atsakyti
QUOTE(shy @ 2006 06 29, 02:02)
O jus cia apie ta bioenergtike Genute??? as buvau pas Genute, bet ji Z. Sanciuose.  ax.gif

genutes yra dvi- viena z. sanciuose kita prie rotuses. buvau pas abidvi, man labaiu patiko prie rotuses. bet cia labai yvairiai vieni labai patenkinti kiti ne, kaip kam. as ameniskai likau labai patenkinta ir draugei rekomendavau. o siaip is savo patirties rekomenduociau:
sveikatos kalusimais genute sanciuose
visais kitais genute prie rotuses
Papildyta:
QUOTE(shy @ 2006 06 29, 02:02)
O jus cia apie ta bioenergtike Genute??? as buvau pas Genute, bet ji Z. Sanciuose.  ax.gif

gnutes yra dvi viena zemuose sanciuose kita prie rotuses.
as buvau pas abi. man labai patiko prie rotuses. cia kaip kam. as likau patenkinta.
siaip is savo patirties jei sveikatos klausimais tai rekomenduociau genute sanciuose, o visais kitais genute prie rotuses.
Atsakyti
Ats: Andrius

smile.gif
Ka jus suprantat apie Jezu ar apie Dieva
apie Parapsihologija ir energetika, Zmogiskases gales ?
zmogus turi neribotas gales.
Zmogaus sugebejimas gydit kitus nera priskeremas (Dievo ar Blogio darbams) tai jis daro pats ir savo proto pagalba ...

Jai dievo baimingi galvoja kad jie zemes kirminai ir Dievas viska paduos galvokit toliau. Tokiu budu slopindami savo tikraja proto gale

Viskas priklauso nuo taves kaip tu tai darai ir ka sugebi. Visatos jega paklusta tam kas moka ja valdit ir sugeba tai padarit gerai.
pasauli yra begales pavizdziu ka zmogus sugebejo padarit su savo kunu ir protu

o Dievo ir Blogo darbai tai zmogaus iliuzija sukurema paciu zmogumi smile.gif
ir apsiriboja keliais posmeliais is Biblijos ka jie ten gero nuveike .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auryte2: 18 kovo 2008 - 10:50
seubas
Atsakyti
prytarių, seubas, bajsū koks seubas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Staiga: 19 kovo 2008 - 14:41
QUOTE(MamaLupa @ 2006 06 27, 15:08)
Beje, gerais ketinimais ir pragaras grystas...O ar zinai, kad jei jau supranti, jog mane erzina tavo tikejimas, tai juk Biblijoje raso, kaip reikia elgtis kai nevalgai mesos ir eini ten kur ja valgo... ir apie kito papiktinima ten  taip pat raso...taip kad net ir uz mano susierzinima esi pati atsakinga...ziurek geriau savo darzo...ravek savas piktozles.Kategoriskumas dar nei vieno prie gero neprivede.

Neik kiek manes neerzina tavo tikejimas.Erzina pasiputimas ir nesusivokimas, bei kitu nuomoniu netoleravimas - tik taip ir ne kitaip - arba su tavimi, arba bedievis....bet ir erzinimas tik toks, kad kaip ir tu , as rasau savo nuomone, kuri nesutampa su tavaja
O tai kas kaltas, kad zmones neatskiria mulkintoju, kurie save vadina parapsichologais ar dar kaip kitaip? O ir dirbant su jais reikia keisti mastyma, nes jei nekinta mastymas ir elgesys, liga gryzta ir manifestuoja is naujo.Kalbos nera kai susitinka du akli ir bando koreguoti Dieviskuosius istatymus, tai ir sugriuva viskas, ir kencia kunas... kas cia naujo? g.gif
O ka tai bendro turi su gydanciaisiais bioenergetikais? O ka - ar nuo mediku klaidu dar niekas ir niekada nera nukenteje?Apie ka tu cia kalbi? Gal kada gyvenime pamatysi savo pasiputyma... verkt norisi nuo tokio kategoriskumo ir nesusivokimo.Tiketi gerai, bet dar ir gyventi reikia pagal tikejima...Suriktavus savo tikejima kaip apatinius savo spintoje ir didziuojiesi... sakai nesmerki zmoniu? tik smerki ju daroma nuodeme?Idomiai tu cia.Iseitu, kad pati be nuodemes?Liudesys uzlieja sirdi tokius postus skaitant.Tiketoja i Kristu... g.gif Nusimesk pasiputymo marskinius, ba atsitiks dar kaip tai varlei, kuri pries jauti putesi...va tada tikrai bus gaila

oho, puoli ten, kur pačiai skauda.... bigsmile.gif

QUOTE(Momė @ 2006 06 29, 10:12)
Palikim kiekvienam jo požiūrį.
Bet negalėčiau patikėti, kad tokiomis siauromis priemonėmis [kaip pademonstravai šioje temoje] reikšdama savo tikėjimą ir tokiu [šiomis aplinkybėmis] neįsivaizduojamai dogmatišku požiūriu žvelgdama į reiškinius, esi kada sulaukusi supratimo ir pritarimo...

supratimo ir pritarimo sulaukiu daug....(čia už smalsutę)... Tikėdama žinau, kad Dievas davė man daug dovanų (kaip ir kiekvienam žmogui), jais galiu laisvai disponuoti, ugdyti, lavinti... Bet...visa yra Visagalio Kūrėjo padovanota, ne mano paties sukurta, 4u.gif
Jėzus Kristus yra vienintelis gydytojas, gydantis sužeistas širdis, sielą. Daktarai iš poliklinikos gydo fizinio kūno ligas, dvasinių kaip tai dar nesugeba puikiai gydyti blush2.gif Žmogus-tai ir kūnas, ir siela, jų negalima atskirti. poliklinikoj daktarai atskiria, dėl to jų gydymo rezultatai prastesni, nei Jėzaus gydyti. Turiu labai aiškiai išgyventų fizinio kūno gydymų, kuriuos išgydė Jėzus. thumbup.gif Ko nepasakysi apie žemiškuosius gydytojus. jie tik priedas prie gydymo verysad.gif
Atsakyti
Akivaizdu, kad pilnatis artinasi...
Atsakyti
Lazarevo kalba http://www.cvetindig...t_2007_god.html
Čia dar http://www.cvetindigo.ru/guru/lazarev/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaitė V.: 01 balandžio 2008 - 18:56