QUOTE(_Smalsutė_ @ 2006 06 27, 03:23)
Mieloji, niekuo negaliu padėti, jei Tave erzina mano tikėjimas. Aš Kristumi ne dangstausi, o tikiu. Galbūt Tau tos citatos ir nereiškia nieko, bet man tai yra tikra ir ne viena iš daugybės kitų alternatyvų.
Beje Vilniuje veikia centras, kur gali kreiptis nukentėjusieji nuo tokių "geranoriškų gydytojų", kaip parapsichologai ar bioenergetikai. Vaizdelis, patikėkite, kraupokas. Tokių pasižaidimų pasėkmių nė priešui nelinkėčiau... Bet ar "keletas" sudaužytų gyvenimų yra pakankama priežastis nutraukti mulkinimui skirtas "paslaptingas" TV laidas ar apskritai sugrįžti prie "atgyvenusių", "aiškių kaip 2 kart 2" tiesų?
Beje nesmerkiu aš žmonių - smerkiu nuodėmę, kurią jie daro. Kiekvienas, kad ir labiausiai paklydęs parapsichologas, visgi yra mylimas Dievo vaikas - kviečiamas atsigręžti į tikrąjį "Kelią, Tiesą ir Gyvenimą."
Beje, gerais ketinimais ir pragaras grystas...O ar zinai, kad jei jau supranti, jog mane erzina tavo tikejimas, tai juk Biblijoje raso, kaip reikia elgtis kai nevalgai mesos ir eini ten kur ja valgo... ir apie kito papiktinima ten taip pat raso...taip kad net ir uz mano susierzinima esi pati atsakinga...ziurek geriau savo darzo...ravek savas piktozles.Kategoriskumas dar nei vieno prie gero neprivede.
Neik kiek manes neerzina tavo tikejimas.Erzina pasiputimas ir nesusivokimas, bei kitu nuomoniu netoleravimas - tik taip ir ne kitaip - arba su tavimi, arba bedievis....bet ir erzinimas tik toks, kad kaip ir tu , as rasau savo nuomone, kuri nesutampa su tavaja
O tai kas kaltas, kad zmones neatskiria mulkintoju, kurie save vadina parapsichologais ar dar kaip kitaip? O ir dirbant su jais reikia keisti mastyma, nes jei nekinta mastymas ir elgesys, liga gryzta ir manifestuoja is naujo.Kalbos nera kai susitinka du akli ir bando koreguoti Dieviskuosius istatymus, tai ir sugriuva viskas, ir kencia kunas... kas cia naujo?
O ka tai bendro turi su gydanciaisiais bioenergetikais? O ka - ar nuo mediku klaidu dar niekas ir niekada nera nukenteje?Apie ka tu cia kalbi? Gal kada gyvenime pamatysi savo pasiputyma... verkt norisi nuo tokio kategoriskumo ir nesusivokimo.Tiketi gerai, bet dar ir gyventi reikia pagal tikejima...Suriktavus savo tikejima kaip apatinius savo spintoje ir didziuojiesi... sakai nesmerki zmoniu? tik smerki ju daroma nuodeme?Idomiai tu cia.Iseitu, kad pati be nuodemes?Liudesys uzlieja sirdi tokius postus skaitant.Tiketoja i Kristu...
Nusimesk pasiputymo marskinius, ba atsitiks dar kaip tai varlei, kuri pries jauti putesi...va tada tikrai bus gaila