Buvau.Keista situacija. Prisiskambinau registracijai gana greitai. Bet nuėjus, pasakė, kad ateičiau kitą kartą,nes pirmiausia reikia užsakyti mišias. Konkretaus laiko atėjimui nepaskyrė, įvardijo dienas ir laiką,kada galėčiau ateiti. Atėjus vieną iš nurodytų dienų, jau po mišių, labai skubėjo - klausimas? sveikata. kas konkrečiai? kai pasakiau, sakė pasidaryti echoskopiją ir tada ateiti, registruotis nereikia. Tai situacija tokia, kad ateini-žmonių daug, pasako, kad tų, kurie šiandien neužsiregistravę- nepriims... tad man nepasisekė su ja normaliai pabendrauti mastau, gal bandyti per naują registruotis...
Buvau.Keista situacija. Prisiskambinau registracijai gana greitai. Bet nuėjus, pasakė, kad ateičiau kitą kartą,nes pirmiausia reikia užsakyti mišias. Konkretaus laiko atėjimui nepaskyrė, įvardijo dienas ir laiką,kada galėčiau ateiti. Atėjus vieną iš nurodytų dienų, jau po mišių, labai skubėjo - klausimas? sveikata. kas konkrečiai? kai pasakiau, sakė pasidaryti echoskopiją ir tada ateiti, registruotis nereikia. Tai situacija tokia, kad ateini-žmonių daug, pasako, kad tų, kurie šiandien neužsiregistravę- nepriims... tad man nepasisekė su ja normaliai pabendrauti mastau, gal bandyti per naują registruotis...
Gal kas žinote kontaktus ekstrasenso ir bioenergetiko Vidmanto? Kažkada labai tiksliai padėjo mano artimiems žmonėms. Žinau, kad gyvena ar tebegyvena kažkur prie Kauno kolegijos. Labai lauksiu jūsų atsakymo. Gal kas turėjote reikalų? Kiek žinau atvyksta į namus, išvalo nuo blogos energijos, nebrangininkas, o kaikada išvis neima nieko.
Buvau su juo susitikusi Kaune, tiesiog parsivežiau namo. stebėjau iš šalies. Keista savijauta buvo. Pirmiauiai pajuto buto energiją, pasakė kas netaip. Pasakė, kad yra šaltis bute, kuris teikia neigiamas emocijas, net įvardijo priežastis. Ir tada prasidėjo: suminėjo faktus iš praeities, tiksliai nusakė ko turiu saugotis, labai tiksliai apibūdino apie sūnų, vyrą iš jų foto. Tiesiog charakterizavo taip tarsi juos pažinotų visą gyvenimą. Pasakė kas laukia ateityje, bet labai delikačiai, neskaudinant. Jutau, kad viskas labai palengvėja. Išbuvo gal apie 40 min. Namai tiesiog nušvito. Daugiau asmeniškumų nenoriu čia pasakoti. Dar trumpai pakalbėjom. jis mato žmogaus spalvas, aurą, jaučia mirusių kvapą. Pats padeda žmonėms praktiškai už dyką. Norėjau atsiskaityti, pasakė, kad paaukočiau tiems, kurie skursta. Visvien idėjau į kišenę 20 eurų. Susidarė vaizdas nuostabiai šilto ir malonaus žmogaus, kuris nori padėti kitiems. Svarbiausia jame nėra komercijos. Prisipažino, kad savo gebėjimus pastebėjo vaikystėje, mokėsi pas Ukrainos aiškiaregį Stepaną, sakė, kad kartais jam būna sunku sugerti svetimą skausmą, nes viską išgyvena savyje. Masiškai tuo neužsiima, nes jam būtų žema gyventi iš svetimo skausmo. Manau, kad gal sutiktų kam padėti, tik reikia susitarti telefonu. Siunčiu jam sms ir jis atskambina, kai būna laisvas. Jau po N.metų labai sutvarkė draugės jausmus. Atėjo nusiraminimas. Jis jaučia žmogaus vidinį skausmą, pataria. Dabar jau draugų visas būrys nori patekt pas jį. O vienai draugei atsisakė.