mane irgi nemiga kamuoja...bet zinau, kad tai del mano pacios psichologiniu problemu...tiesiog viena karta uzejo nemiga...ir po to atsirado nemigos baime...nera taip, kad istisai nemiegociau, bet pastoviai vakarais pradedu jausti nerima, kad galiu neuzmigt.........dazniausiai tai vistiek uzmiegu, nes kazkaip sugebu save nuramint, kad nieko baisaus jei ir neuzmigsiu....bet kartais nepavyksta....ypac kai po savaitgalio reikia antryt i darba....ar siaip kokia atsakinga diena laukia....
tai va...kaip ir nemiga ne kazdien kamuoja...bet kamuoja nemigos baime....ar kam nors yra taip buve? ar cia as viena tokia "unikali."...? Zodziu prisigalvoju problemu, kur ju isvis neturetu buti...galvoju, gal reiktu pas psichoterapiauta kreiptis, kad padetu susidraugaut su ta ikiria nemigos baime....o ne su ja kovot.....nes kuo labiau kovoji tuo ji didesne daros
Aš taip pat neužmiegu. Pykstu ant viso pasaulio. Jaučiu, kad čia kažkokios psihologinės problemos Atsigulus visokios mintys lenda į galvą. Pavargau nuo neišmėgojimo
Svarbiausia , zinok, yra ismokti saves negailet. Kartais buna sunku...man ir nevisada pavyksta........bet dazniausiai gaunasi. dabar pastoviai skaitau knyga tokia religine pries miega.Man ji labai padeda atsipalaiduot, kazkaip padeda isisamonint, kad jei ir neisimiegisiu...gyvenimas del to nesibaigia....tiesiog stengiuosi priimt tai kaip isbandyma ir pasikliaut Kurejo valia, jei nelaidzia man nusiramint, vadinasi jis taip nori.............bet svarbiausia zinau, kad mane myli ir nori man gero....
Nu nezinau, gal tau nuskambes ir keistai siti mano zodziai........Bet nuosirdziai sakau, neradau geresnio vaisto..nuo nemigos...kaip pasikliaut Dievu ir jo valia.
Nesakau, kad man visada pavyksta, kartais kai uzeina tokia savigaila, tai net tai nepadeda uzmigt......bet dazniausiai tai labai padeda...
Tiesiog as renkuosi tikejimo gilinima.....vietoj migdomuju vartojimo... Na bet homeopatiniu tai isgeriu, jie tikrai nekenkia...pripratimas nesivysto....
Pvz Sedatif PC,Triptan forte. Pabandyk, jie tikrai padeda bent siek tiek atsipalaiduot
Nu nezinau, gal tau nuskambes ir keistai siti mano zodziai........Bet nuosirdziai sakau, neradau geresnio vaisto..nuo nemigos...kaip pasikliaut Dievu ir jo valia.
Nesakau, kad man visada pavyksta, kartais kai uzeina tokia savigaila, tai net tai nepadeda uzmigt......bet dazniausiai tai labai padeda...
Tiesiog as renkuosi tikejimo gilinima.....vietoj migdomuju vartojimo... Na bet homeopatiniu tai isgeriu, jie tikrai nekenkia...pripratimas nesivysto....
Pvz Sedatif PC,Triptan forte. Pabandyk, jie tikrai padeda bent siek tiek atsipalaiduot
Vakarais dabar užsiplikau stiprios melisų arbatos, užsimaunu šiltas kojines ir kažkaip geriau
sveikos!
mane ir nemiga kankina, bet manau kad cia nuo streso, nuo nervingumo.bandziau visokias priemones ir pasivaiksciot eidavau pries miega ir arbatas visokias geriau, bet man kazkaip nieks nepadedavo , tai dabar Dormiplant nusipirkau, man drauge patare, tikrai neblogas vaistas, jis ir nuo nervingumo ir miego sutrikimus gydo , labai patenkinta
mane ir nemiga kankina, bet manau kad cia nuo streso, nuo nervingumo.bandziau visokias priemones ir pasivaiksciot eidavau pries miega ir arbatas visokias geriau, bet man kazkaip nieks nepadedavo , tai dabar Dormiplant nusipirkau, man drauge patare, tikrai neblogas vaistas, jis ir nuo nervingumo ir miego sutrikimus gydo , labai patenkinta
QUOTE(Wirga @ 2007 12 16, 16:16)
sveikos!
laba!
reiks ir man Dormiplant nusipirkt, esu ir as girdejus ,kad neblogas raminantis vaistas ir tikiuosi normaliai issimiegosiu......
QUOTE(Laura_k @ 2007 01 09, 23:47)
nepatariu jo, nors pati kartais geriu
esme ta kad as nuo puses tabletes uz kokiu 20min jauciuosi kaip per galva gavus, jei ka nors pradedu daryt ar dar sneket su kuo nors...kita ryta nieko neatsimenu..
miegi kaip uzmusta,as nieko nesapnuoju nuo jo , o tai amne gerai nes tik taip atsijungiu nuo savu problemu... pirma kart isgeriau visa tablete tai uzmigau sededama...
esme ta kad as nuo puses tabletes uz kokiu 20min jauciuosi kaip per galva gavus, jei ka nors pradedu daryt ar dar sneket su kuo nors...kita ryta nieko neatsimenu..
miegi kaip uzmusta,as nieko nesapnuoju nuo jo , o tai amne gerai nes tik taip atsijungiu nuo savu problemu... pirma kart isgeriau visa tablete tai uzmigau sededama...
Gydytoja man pirma karta skirdama Stilnox'a pasake,kad ji vartociau,kai jau lipu i lova miegoti.Kaip suprasti tavo zodzius-jei ka nors pradedu daryt...uzmigau sededama...Nejaugi isgerus migdomuosius dar eini ka nors daryt.Man tai yra pats geriausias vaistas.Uztenka puses tableteles ir po kokiu 20 min bye-bye.Miegu visa nakti,tiesa-sapnuoju visvien.O be vaistu padetis beviltiska-nemiegu visai.Kiekviena rudeni prireikia antidepresantu.Vartoju juos per ziema,vasara buna viskas gerai.O dabar uzsispyriau kenteti kiek imanoma-gal apsieisiu be vaistu.Nors,kai labai isvargstu nuo nemiegojimo,tada puse tabletes isgeriu.
QUOTE(Mind @ 2007 12 17, 17:13)
Gydytoja man pirma karta skirdama Stilnox'a pasake,kad ji vartociau,kai jau lipu i lova miegoti.Kaip suprasti tavo zodzius-jei ka nors pradedu daryt...uzmigau sededama...Nejaugi isgerus migdomuosius dar eini ka nors daryt.Man tai yra pats geriausias vaistas.Uztenka puses tableteles ir po kokiu 20 min bye-bye.Miegu visa nakti,tiesa-sapnuoju visvien.O be vaistu padetis beviltiska-nemiegu visai.Kiekviena rudeni prireikia antidepresantu.Vartoju juos per ziema,vasara buna viskas gerai.O dabar uzsispyriau kenteti kiek imanoma-gal apsieisiu be vaistu.Nors,kai labai isvargstu nuo nemiegojimo,tada puse tabletes isgeriu.
Sveika, man ta pati beda..Vis ta nemiga periodiskai uzeina.Jau penktas menuo geriu cipralexa (antidepresantus), be to pradejau pries du menesius daryti kvepavimo pratimus, is pradziu tik pradejus juos daryt miego kokybe labai pagerejo, miegodavau tiesiog kaip uzmusta, bet va pastaruoju metu, pradejo i pavirsiu lysti mano nerimas, vel nemiga prasidejo. girdejau, kad taip buna is pradziu, darant kvepavimo pratimus. Labai nesinori ir man prie migdomuju pult...tai kenciu kiek galiu..
As taip pat Cipralexa vartoju.Kaip tik ruduo,taip ir pradedu.Na jei ne rudeni,tai pavasari vistiek neisvengiu.Ir taip jau 7 metai. Dabar jau jauciu pirmus vegetacines distonijos pozymius,bet dar taip lengvai jie pasireiskia+nemiga. Net nezinau...
O nebandėt augalinių preparatų: Benosen, Nachtrust, Neuro3 forte, Notta lašų? Visų jų sudėtis panaši, bet bent nėra rizikos išsivystyti priklausomybei...