Įkraunama...
Įkraunama...

Miego sutrikimai (nemiga)

QUOTE(Laura_k @ 2007 01 06, 21:01)
kankina nemiga.. negaliu vakarais uzmigti.. kad ir kaip velai atsigulciau, kad ir kokia pavargus buciau...negaliu uzmigti ir viskas, jei uzsnaudziu tai tokiu "gyvu" miegu...viska girdziu, kur kas sukrebzda...suo lauke suloja...
aisku kai ryte reikia keltis i darba bunu taip kaip nemiegojus, pikta, negaliu atmerkt akiu..

gal kas susiduret ir numanot kaip isgyti?

Jei jau taip niekas nebepadeda tai manau belieka isbandyti akupunktura arba hipnozes seansus pas psichologa. Matyt jau reikia sudirgint organizma is pagrindu.
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2007 01 09, 00:19)
skaiciau kad kas 3 moteri kankina nemiga,tokia musu prigimtis,mes nuolat galvojam apie viska, pergyvenam,esam jautrios ir t.t o stai vyrai tik pamato pagalve ir jau miega schmoll.gif  ( na bent jau dauguma  unsure.gif )

as taip pat nemiegu,todel ,kad atsigulus visi reikalai i galva lenda,kaip ta ar ana padaryti,o kaip nuvyti tas mintis jei jos i galva lenda blink.gif .....man pastebejau retkarciais padeda geras seksas pries miega ax.gif
Atsakyti
aš irgi pradėjau neužmigti, nors anksčiau niekada tokios bėdos neturėjau. tiesiog nebegaliu atsikratyti nebaigtų darbų minčių. vakar vos nenualpau svečiuose, ko gyvenime nebuvo, tai manau kad čia jau pasekmės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 01 09, 21:47)
nepatariu jo, nors pati kartais geriu  doh.gif
esme ta kad as nuo puses tabletes uz kokiu 20min jauciuosi kaip per galva gavus, jei ka nors pradedu daryt ar dar sneket su kuo nors...kita ryta nieko neatsimenu..
miegi kaip uzmusta,as nieko nesapnuoju nuo jo , o tai amne gerai nes tik taip atsijungiu nuo savu problemu... pirma kart isgeriau visa tablete tai uzmigau sededama...

labai suprantu tave, nes ir mane pacia kankina ta problema jau beveik metai verysad.gif ir tai tikrai susije su mintim ir vienu ivykiu.ir jokios man zoleles nebepadeda, tik stilnox. bet as nuo bet kokiu vaistu kita diena jauciuosi blogai, nes jie veikia cns ir labai slopina. as tai patarciau tau parasyti psichologui zebra, moteru take ir issakyti problemas. jie paraso (tik viesai) labai geru patarimu. o siaip tai turbut geriausia butu nueiti pas psichologa. as pati jau buvau 1 karta ir planuoju testi terapijas. kai jau niekas nepadeda, belieka sis metodas smile.gif as labai tikiuosi, kad nors tai pades
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 01 19, 11:45)
Jei jau taip niekas nebepadeda tai manau belieka isbandyti akupunktura arba hipnozes seansus pas psichologa. Matyt jau reikia sudirgint organizma is pagrindu.

jau nebezinau ko imtis, nes mano seimos daktare pasiulo tik recepta migdomiesiems israsyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 01 23, 10:51)
jau nebezinau ko imtis, nes mano seimos daktare pasiulo tik recepta migdomiesiems israsyt  blink.gif

Taigi, nebeieskok receptuku irnesakyk.gif Isbandyk ka nors netradicisko assa.gif Arba joga, aerobika, plaukimas, treniruokliai.....Issibalansuoja organizmas nuo vaistu chaoso ir tada reikia is esmes viska keist. Buk stipri ir drasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
as irgi geriau stilnoxsa doh.gif baisus vaistas bent jau man jis netiko g.gif ,uzmiegi greit o vidury nakties pasikeli vistiek ir klaidzioji kaip girta o ryte kaip po geros pjankes jautiesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 01 23, 11:00)
Taigi, nebeieskok receptuku irnesakyk.gif Isbandyk ka nors netradicisko assa.gif Arba joga, aerobika, plaukimas, treniruokliai.....Issibalansuoja organizmas nuo vaistu chaoso ir tada reikia is esmes viska keist. Buk stipri ir drasi drinks_cheers.gif

ejau i sporto sale, nuvargstu kaip suo, pasportuoju "is sirdies" kaip sakant... bet neuzmigu vistiek doh.gif o ryte aisku jauciuosi taip pat pavargus kaip ka tik po treniruotes...
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 01 23, 11:32)
ejau i sporto sale, nuvargstu kaip suo, pasportuoju "is sirdies" kaip sakant... bet neuzmigu vistiek  doh.gif  o ryte aisku jauciuosi taip pat pavargus kaip ka tik po treniruotes...

Na nelabai turejau omeny tai kad turi nusivaryt. Tiesiog manau kad turi ismegint hipnoze arba akupunktura. O veliau gal ka nors is meditacijos ar relaksacijos formu. Gal bandyk nueit pas psicholoda ir reabilitologa kuris uzsiima akupunkturom. Na nebezinau ka patart ir norisi tokiais atvejais kazko nekasdienisko. Tiesiog esu girdejusi, kad akupunktura padeda nuo nemigos. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 01 23, 11:40)
Na nelabai turejau omeny tai kad turi nusivaryt. Tiesiog manau kad turi ismegint hipnoze arba akupunktura. O veliau gal ka nors is meditacijos ar relaksacijos formu. Gal bandyk nueit pas psicholoda ir reabilitologa kuris uzsiima akupunkturom. Na nebezinau ka patart ir norisi tokiais atvejais kazko nekasdienisko. Tiesiog esu girdejusi, kad akupunktura padeda nuo nemigos. Sekmes mirksiukas.gif

reikes paieskot kur Klaipedoje tai atlieka... g.gif
Atsakyti
Dar galeciau pasiulyt isigyt adatu aplikatoriu. As juo esu labai patenkinta bet kol kas esu naudojusi tik nugaros skausmui malsinti. Taciau paskaiciau kad tinka ir prie kitu negalavimu taip pat ir miego sutrikimams. Labai patogu naudotis namuose, nereikia niekur eit ar ko tai ieskot ir veikia puikiai bei maloniai. Mano mama labai patenkinta nes jai nuima galvos skausmus. Jei yra galimybe jas isigyt o gal kur nors isbandyt. Vilniuje tai zinau kur galima isbandyt
http://www.masazonamai.lt/
O cia tai galima isigyt
http://rytuzenklai.l...iapko/Kilimelis
Atsakyti
aciu, bandysiu pradzioj issitirt skydliauke g.gif
Atsakyti