Įkraunama...
Įkraunama...

Miego sutrikimai (nemiga)

QUOTE(Laura_k @ 2007 01 08, 21:22)
ir sportuoju ir valgau gerai, ir vaikstau ore  biggrin.gif
geriau B gupes kazkokius visa kursa sugeriau...galvoju ar padejo  g.gif  matyt ne...
as visada dirbu mintyse, ar valgau, ar sportuoju ar dar ka darau..miegodama taip pat  doh.gif
lexotanili geriau nes buvau pas dakatare o ji tokia kad sako ko norit, sakau nemiegu taip ir taip.. sako jusu amziuje laikas zenytis ir vaikus gimdyt tada bus viskas gerai... blink.gif
taip pat osrase Stilnox 2 kart iseisles, sako ko atejot sakau isgeriau vaistus bet vistiek nemiegu, nu tai ka israse dar viena recepta doh.gif  kol vaistus geri miegu.. negeriu ir vel nemiegu  unsure.gif

g.gif doh.gif nu i gydytoja. keisk ją greičiau, kol neišsivystė priklausomybė nuo migdomųjų.
Atsakyti
skaiciau kad kas 3 moteri kankina nemiga,tokia musu prigimtis,mes nuolat galvojam apie viska, pergyvenam,esam jautrios ir t.t o stai vyrai tik pamato pagalve ir jau miega schmoll.gif ( na bent jau dauguma unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 08 sausio 2007 - 23:21
QUOTE(Juodaplaukė @ 2007 01 09, 00:19)
skaiciau kad kas 3 moteri kankina nemiga,tokia musu prigimtis,mes nuolat galvojam apie viska, pergyvenam,esam jautrios ir t.t o stai vyrai tik pamato pagalve ir jau miega schmoll.gif  ( na bent jau dauguma  unsure.gif )

tai jau taip....padeda galva ant pagalves ir issijungia...o kad man taip doh.gif
Atsakyti
pabandykit karsto pieniuko su meduciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pakalnutėL @ 2007 01 09, 14:11)
pabandykit karsto pieniuko su meduciu  smile.gif

negaliu jo gert schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 01 09, 14:37)
negaliu jo gert  schmoll.gif  unsure.gif

o šilta vonia su kokiom ramiom žolelėm? pamirktum, parelaksuotum... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 01 09, 18:04)

merginos, žmogus jau migdomuosiu gėrė bent jau kokį mėn. tai tiksliai, nu nebepadės tokios priemonės, ne nuo to pradėta gydyti verysad.gif

Laura_k sakiau gi keisk gydytoją.
Atsakyti
Aš pati gėriau Triptan, man padėjo smile.gif kažkas klausė ar be recepto, taip jį parduoda be jo ax.gif
o jei vaistų nenori, tai reikia taisyklingai maitintis, nesinervuoti, gultis ir keltis tuo pačiu laiku ir t.t. cool.gif aš taip negaliu, bet gal kitos gali cool.gif
Atsakyti
Laura_k kitoj temelė radau jog kažkur prieš metus turėjai ir kitokių bėdų. Kaip tavo sveikata šiandien?
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2007 01 09, 18:04)

dusas namie doh.gif
Papildyta:
QUOTE(agnita @ 2007 01 09, 19:45)
Aš pati gėriau Triptan, man padėjo  smile.gif  kažkas klausė ar be recepto, taip jį parduoda be jo  ax.gif
o jei vaistų nenori, tai reikia taisyklingai maitintis, nesinervuoti, gultis ir keltis tuo pačiu laiku ir t.t.  cool.gif  aš taip negaliu, bet gal kitos gali  cool.gif

negaleciau pagal grafika gyvent tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 01 08, 21:22)
taip pat osrase Stilnox 2 kart iseisles, sako ko atejot sakau isgeriau vaistus bet vistiek nemiegu, nu tai ka israse dar viena recepta doh.gif  kol vaistus geri miegu.. negeriu ir vel nemiegu  unsure.gif

Papasakok man, prašau, apie Stilnox"ą. Skaičiau, kad tai patys geriausi migdomieji šiai dienai. Rašo, kad gerai ir kietai miegi. Nelieka jokių nepageidaujamų reiškinių. Sakai, kad tau nepadėjo. Papasakok, kaip konkrečiai netiko. Ar negalėjai užmigti? Ar pabusdavai naktį.

Mano problema, kad aš užmiegu per minute, bet prabundu vidury nakties ir jau paskui kokias 3-4 valandas negaliu užmigti.
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 01 09, 23:40)
Papasakok man, prašau, apie Stilnox"ą. Skaičiau, kad tai patys geriausi migdomieji šiai dienai. Rašo, kad gerai ir kietai miegi. Nelieka jokių nepageidaujamų reiškinių. Sakai, kad tau nepadėjo. Papasakok, kaip konkrečiai netiko. Ar negalėjai užmigti? Ar pabusdavai naktį.

Mano problema, kad aš užmiegu per minute, bet prabundu vidury nakties ir jau paskui kokias 3-4 valandas negaliu užmigti.

nepatariu jo, nors pati kartais geriu doh.gif
esme ta kad as nuo puses tabletes uz kokiu 20min jauciuosi kaip per galva gavus, jei ka nors pradedu daryt ar dar sneket su kuo nors...kita ryta nieko neatsimenu..
miegi kaip uzmusta,as nieko nesapnuoju nuo jo , o tai amne gerai nes tik taip atsijungiu nuo savu problemu... pirma kart isgeriau visa tablete tai uzmigau sededama...
Atsakyti