Įkraunama...
Įkraunama...

Miego sutrikimai (nemiga)

kazkur skaiciau, kad labai gerai veikia stikline silto pieno pries miega. nebandziau, nes nelabai galiu piena gert.
as irgi anksciau sunkiai uzmigdavau, ypac saltuoju metu, nes man labai kojos saldavo. ir kol nesusildavo, tol miegas neimdavo. budavo, kad ir puse nakties taip prakiurksodavau. gal ir tau sala?
Atsakyti
QUOTE(natinka @ 2007 01 06, 22:26)
kazkur skaiciau, kad labai gerai veikia stikline silto pieno pries miega. nebandziau, nes nelabai galiu piena gert.
as irgi anksciau sunkiai uzmigdavau, ypac saltuoju metu, nes man labai kojos saldavo. ir kol nesusildavo, tol miegas neimdavo. budavo, kad ir puse nakties taip prakiurksodavau. gal ir tau sala?

Nu man irgi kartais kojos sala, ir negaliu uzmigt po kol nesusyla, bet as apsimaunu kojnes, ir tada viskas normaliai, uzmiegu smile.gif man kartais irgi pasitaiko nemigo naktu, bet mane pilnatis veikia, tai vat uzvakar labai sunkiai sekesi uzmigt.. schmoll.gif
Atsakyti
o kai sala kojos, tai vakare jau visai pries lipant i lova reikia jas nusiplaut tokiu karstesniu vandeniu ir plaunant biski pamasazuoti, pamaigyti. mano teta turi ta pacia beda, tai saltais vakarais i lova prie koju isideda plastmasini buteli su karstu vandeniu. sake, padeda.
Atsakyti
QUOTE(natinka @ 2007 01 06, 22:26)

guluosi su vilnonem kojinem, vistiek tas pats doh.gif
pieno gert negaliu schmoll.gif
Atsakyti
gal pabandyk miegą gerinančius Triptan? jie žoliniu pagrindu smile.gif
Atsakyti
As kazkur skaiciau, kad padeda saukstelis medaus pries miega, pabandyk gal pades mirksiukas.gif
Gal tu, kai atsiguli i lova net nebandai uzmigti, t.y. galvoji apie savo nemiga ir net nesistengi miegoti, buni atmerktom akim. O gal atsiguli i lova ir galvoji, kokia rytoj sunki diena taves laukia, tokios mintys tikrai neleis tau miegoti irnesakyk.gif
Pabandyk apie nieka negalvoti, tiesiog uzmerk akis ir tiek... miegok,miegok, miegok...

Saldziu tau sapneliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 01 07, 17:24)
gal pabandyk miegą gerinančius Triptan? jie žoliniu pagrindu  smile.gif

cia be recepto?
Papildyta:
QUOTE(Raspberry @ 2007 01 07, 17:41)
As kazkur skaiciau, kad padeda saukstelis medaus pries miega, pabandyk gal pades  mirksiukas.gif
Gal tu, kai atsiguli i lova net nebandai uzmigti, t.y. galvoji apie savo nemiga ir net nesistengi miegoti, buni atmerktom akim. O gal atsiguli i lova ir galvoji, kokia rytoj sunki diena taves laukia, tokios mintys tikrai neleis tau miegoti  irnesakyk.gif
Pabandyk apie nieka negalvoti, tiesiog uzmerk akis ir tiek... miegok,miegok, miegok...

Saldziu tau sapneliu  4u.gif

bandysiu medu doh.gif nes siaip jau visko daug isbandziau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 01 07, 17:24)
gal pabandyk miegą gerinančius Triptan? jie žoliniu pagrindu  smile.gif

Ar pati bandei? Aš nusipirkau Triptan forte ir toliau nemiegu. Bet pastebėjau, kad kai sapnuoju, tai mano sapnai pasidarė labai ryškiai spalvoti ir tvyro kažkoks laimės jausmas. Preparato aprašyme pasakyta, kad skatina laimes hormono gamyba ir tikrai, man kažkiek veikia. biggrin.gif
Atsakyti
paprašyk gydytojos kad išrašytų lexotonilio ar kaip jis ten. Pagersi kelias dieneles, atsiilsėsi paskui ir be jų ramiai užmigsi, kitą kart iš pervargimo nebeina užmigt, tada nei žolelės, nei avinai, nei pienas nebepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 01 08, 17:30)
Ar pati bandei? Aš nusipirkau Triptan forte ir toliau nemiegu.  Bet pastebėjau, kad kai sapnuoju, tai mano sapnai pasidarė labai ryškiai spalvoti ir tvyro kažkoks laimės jausmas.  Preparato aprašyme pasakyta, kad skatina laimes hormono gamyba ir tikrai, man kažkiek veikia.  biggrin.gif

Triptan forte yra gerai, bet vien juo miego nesureguliuosi. Beje, tai ne žolinis preparatas, o tam tikra medžiaga, reikalinga taip vadinamų "Laimės hormonų gamybai", kurios natūraliai sumažėja pas mus organizme, nes trūksta šviesos. (tipo dienos trumpos). Apie tai, kad reikia subalansuotai maitintis, sportuoti, pasivaikščioti gryname ore ir kt. bla, bla, bla-vsi šitą žinom.
Pirmiausia siūlyčiau pradėti nuo B grupės vitaminų. Yra Your Life firmos B-50 complex, kuriame didelės dozės. Paprasati padeda, jei nemiga dėl nervinės įtampos, pervargimo, įtemptos darbo dienos (įtariu, kad taip ir yra, nes atsigulus pradedi "dirbti"). Jei yra kas suleižia vaistus į raumenis, gali net ir susileisti 5 ampules Milgama (irgi Vit B kompleksas). po 1 kas dien. Lexotanilis palauks dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule100: 08 sausio 2007 - 17:12
QUOTE(Saule100 @ 2007 01 08, 18:11)
Triptan forte yra gerai, bet vien juo miego nesureguliuosi. Beje, tai ne žolinis preparatas, o tam tikra medžiaga, reikalinga taip vadinamų "Laimės hormonų gamybai", kurios natūraliai sumažėja pas mus organizme, nes trūksta šviesos.  (tipo dienos trumpos). Apie tai, kad reikia subalansuotai maitintis, sportuoti, pasivaikščioti gryname ore ir kt. bla, bla, bla-vsi šitą žinom.
Pirmiausia siūlyčiau pradėti nuo B grupės vitaminų. Yra Your Life firmos B-50 complex, kuriame didelės dozės. Paprasati padeda, jei nemiga dėl nervinės įtampos, pervargimo, įtemptos darbo dienos (įtariu, kad taip ir yra, nes atsigulus pradedi "dirbti"). Jei yra kas suleižia vaistus į raumenis, gali net ir susileisti 5 ampules Milgama (irgi Vit B kompleksas). po 1 kas dien. Lexotanilis palauks dar smile.gif

ir sportuoju ir valgau gerai, ir vaikstau ore biggrin.gif
geriau B gupes kazkokius visa kursa sugeriau...galvoju ar padejo g.gif matyt ne...
as visada dirbu mintyse, ar valgau, ar sportuoju ar dar ka darau..miegodama taip pat doh.gif
lexotanili geriau nes buvau pas dakatare o ji tokia kad sako ko norit, sakau nemiegu taip ir taip.. sako jusu amziuje laikas zenytis ir vaikus gimdyt tada bus viskas gerai... blink.gif
taip pat osrase Stilnox 2 kart iseisles, sako ko atejot sakau isgeriau vaistus bet vistiek nemiegu, nu tai ka israse dar viena recepta doh.gif kol vaistus geri miegu.. negeriu ir vel nemiegu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Mane irgi paskutiniu metu kankina nemiga, bet aš tai sieju su išsiderinusiais hormonais (turiu problemų su skydliauke)..Mėnėsio pabaigoj važiuoju pas endokrinologą. matysim ar pagerės situacija g.gif
Atsakyti