Įkraunama...
Įkraunama...

Miego sutrikimai (nemiga)

QUOTE(BaMbiZiukE @ 2005 10 02, 22:06)
Sweikos
Man va kaip yra, arba sunku užmigti arba jei užmiegu košmarus sapnuoju... tai nelaukiu nakties, nes žinau kad vėl kažkas bus, arb anegalėsiu užmigti, arba išvis nenorėsiu miegot  schmoll.gif  sad.gif
Gal kokius pratimus daryti, kad užmigčiau, ar ko nedaryti, kad taip nebūtu...
Prašau pagalbos

Man nemiga buvo pirmas depresijos pozymis.Nenoriu gasdinti taves, gal tai tau tik laikinas dalykas, pavartok zoliniu raminamuju preparatu, kuriu be recepto galima nusipirkti vaistinese. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabandyk nusipirkti ir pagert homeopatinių tabletyčių Valeradix, man jos kažkiek padėjo, ne stebuklas, bet tikrai padeda, užtai nėra pašalinio poveikio jokio thumbup.gif
Atsakyti
Nu as taip pat turiu ta problema.. tik as uzmiegu normaliai (sian isimtys).. bet tiesiog atsibundu 1-2 nakties ir beveik iki ryto 4-5 nemiegu.. labai vargina ir per tas 3-4 val ant sienu lipu... Dabar siek tiek pagerejo, miegu su atidarytu balkonu, o orai gerokai atvese.. ismiegu iki ryto.. Neesu tikra, kad tai del balkono, o gal tiesiog, kaz koks slaptas stresas praeijo g.gif .. bet nemiga kankina apie metus.. 2-3 kartai per savaite puse nakties nemiegu.. stipriu "migdoliku" kol kas privengiu, nors kai sako mano mama.. geriau miegoti su vaistais, negu nemiegoti visai.. pries gimdyma nemiegojau beveik 10 dienu VISAI!!!!! Absoliuciai!!! gydytojai uzmigde, nes baisu ziureti buvo.. kartais padeda man tylenol PM.. manau lietuvoje jo irgi yra... bet tada man reikia daugiau valandu ismiegoti... ryte sunku atsikelti..
bet bent jau paskutiniu metu tas vesumas kambaryje kaz kaip padejo..
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi pradėjo kamuoti nemiga... verysad.gif Bent kartą per savaitę atsitinka taip, kad negaliu užmigti iki pat paryčių.Štai ir šiąnakt neužmigau iki 3 nakties, užmigau tik išgėrus Clonazepam...Atrodo, kad nėra dėl ko turėčiau nemiegoti, nesuprantu, kas su manimi darosi... unsure.gif
Atsakyti
As po tris paras nemiegu, bet nenulustu..
Atsakyti
Labas visoms! Tiesiog juokinga skaityti..Jus tikriausiai nezinote kas yra nemiga?? Nemyga yra kai isvis nemiegi, pvz kaip as. Taip, isvis..Kiaura nakti staciom akim praguliu.Tik issinervuoju..Ir taip po tris naktis..Ir kas svarbiausiai patys stipriausi vaistai nebepadeda. Nebezinau ka ir bedaryti..Kur kreiptis? Baigiu nuproteti..Ir tai tesiasi jau vos ne metai..
Atsakyti
man labai patiko ir tiko vaistukai SOMNOLS jie ne tokie bjaurūs kaip kiti migdomieji, anskčaiu juos net be recepto parduodavo, dabar jau receptuko reikia ax.gif nežinau kadangi pačių stipriausių vaistų imti nenoriu tai geriu šituos ir miegu nors kažkiek,be jų tikrai visai neužmigčiau per savo problemas unsure.gif
Atsakyti
kankina nemiga.. negaliu vakarais uzmigti.. kad ir kaip velai atsigulciau, kad ir kokia pavargus buciau...negaliu uzmigti ir viskas, jei uzsnaudziu tai tokiu "gyvu" miegu...viska girdziu, kur kas sukrebzda...suo lauke suloja...
aisku kai ryte reikia keltis i darba bunu taip kaip nemiegojus, pikta, negaliu atmerkt akiu..

gal kas susiduret ir numanot kaip isgyti?
Atsakyti
O kokios raminancios arbateles nepadeda? Pavyzdziui, melisu ar metu. Arba valerijonu. Kai mane vienu metu eme kankinti nemiga, pasidarydavau stiprios valerijonu saknu arbatos, tai kaip mat nuluzdavau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 01 06, 21:05)
O kokios raminancios arbateles nepadeda? Pavyzdziui, melisu ar metu. Arba valerijonu. Kai mane vienu metu eme kankinti nemiga, pasidarydavau stiprios valerijonu saknu arbatos, tai kaip mat nuluzdavau.  mirksiukas.gif

arbatos nepadeda schmoll.gif
geriau valerijonu tabletes zolines, tai 1 nepadedavo, o nuo 2 sirdis pradedavo tabaluot..
Atsakyti
Na, tada nezinau... unsure.gif Gal tu per daug dirbi, per daug itampos per diena patiri?
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 01 06, 21:23)
Na, tada nezinau...  unsure.gif  Gal tu per daug dirbi, per daug itampos per diena patiri?

matyt, nes kai pradedu snaust pradedu skaicius sapnuot ir darbo reikalus doh.gif
bet kitaip tai nesigauna, dirbti tai reikia g.gif
Atsakyti