Įkraunama...
Įkraunama...

Miego sutrikimai (nemiga)

QUOTE(Uodegyte @ 2011 11 24, 01:00)
sveikos ,prasau pagalbos.jau 3 - 4 dienos nemiegu visiskai.netai kad nemiga.akys merkiasi noriu miego,bet galva tiesiog sustingusi,nepriima miego,ir pradeda skaudeti galva,jaudulys,siaip geriu valerijona kad nusiraminciau,bet cia visai kas kita .geriau neuro 3 ,nusipirkau benosen, niekas neveikia.lyg ir uzsnudu bet gyva.

del nuovargio,streso nesiskundziu.miegodavau normaliai.tik dabar  :verysad

Mududu pritariu,tiesiog neatradau tinkamu zodziu.praktiskai neatsijungiu.

Gal magnio trūksta? Mano vyras liko labai patenkintas magnio kompleksu su valerijonu, jonažole ir kalpokle. Magnis atsakingas už raumenų atsipalaidavimą, žemina kraujospūdį ir apskritai veikia relaksuojančiai angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(sunday @ 2011 12 07, 21:43)
Gal magnio trūksta? Mano vyras liko labai patenkintas magnio kompleksu su valerijonu, jonažole ir kalpokle. Magnis atsakingas už raumenų atsipalaidavimą, žemina kraujospūdį ir apskritai veikia relaksuojančiai  angel_not.gif

Mergaitės, užmačiau neblogą str. delfyje apie miegą ir nemigos priežastis
gal kuriai pravers informacija

http://gyvenimas.del...a.d?id=57025771
Atsakyti
Sveikos smile.gif Rasau diplomini apie nemiga, gal kas noretu uzpildyti anketa? reikia 100zmoniu apklausti, siaubinga sad.gif Reiketu tu zmoniu kuriu amzius prasideda nuo 40m. Bei vartoja gydytojo israsytus vaistus nemigai gydyti. jeigu vartojate gydytojo israsytus vaistus, o amzius neatitinka, vistiek parasykite man i az, ar cionai kas galetu uzpildyti smile.gif blush2.gif
Atsakyti
nemiga kankina daznai.. bet pas gydytoju dar nejau.. meginu siaip "vitaminais" kovoti.. dar arbalelem.. bet sunkiai padeda.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, jau kokį porą mėnesiukų turiu ir aš problemų su miegu. Juokingiausia, kad pvz. savaitgaliais, kai ryte niekur nereikia, galiu miegoti nors ir 12 val iš eilės, o va tik sekmadienio vakaras ir viskas. Matomai jaučiu, kad ryte į darbą. Užmigt dar užmiegu, bet kokią 3-4 val atsibundu ir viskas. Tada viskas pradeda nervuot, net draugo kvėpavimas, o dar jeigu užknarkia doh.gif bandžiau eit į svetainę miegot porą kartų, tai iš pradžių padėjo, o paskui jau irgi nebe. Vaistinėj nusipirkau Persen, čia kažkas sakė kad nepadėjo (viso forumo neskaičiau, tik akim permečiau blush2.gif ). Na man jis padeda. Sekmadienį prieš einant miegot 3 tabletes, o jeigu šiaip darbo dienom nesimiega, tai kad ir 5 ryto atsibudus vis tiek bėgu bent porą tablečių išgert. Man patinka jos, kad greit suveikia (tik jau išgėrus reik ir gulėt, o ne vaikščiot dar po namus) ir kad ryte atsikeliu žvali ir pailsėjusi. Nes prieš tas tabletes kiek teko nemiegot, tai baisu: nueini į darbą kaip zombis, nieko nesupranti tik sėdi ir bandai neužmigt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2012 04 17, 10:29)
Sveikos, jau kokį porą mėnesiukų turiu ir aš problemų su miegu. Juokingiausia, kad pvz. savaitgaliais, kai ryte niekur nereikia, galiu miegoti nors ir 12 val iš eilės, o va tik sekmadienio vakaras ir viskas. Matomai jaučiu, kad ryte į darbą. Užmigt dar užmiegu, bet kokią 3-4 val atsibundu ir viskas. Tada viskas pradeda nervuot, net draugo kvėpavimas, o dar jeigu užknarkia doh.gif  bandžiau eit į svetainę miegot porą kartų, tai iš pradžių padėjo, o paskui jau irgi nebe. Vaistinėj nusipirkau Persen, čia kažkas sakė kad nepadėjo (viso forumo neskaičiau, tik akim permečiau blush2.gif ). Na man jis padeda. Sekmadienį prieš einant miegot 3 tabletes, o jeigu šiaip darbo dienom nesimiega, tai kad ir 5 ryto atsibudus vis tiek bėgu bent porą tablečių išgert. Man patinka jos, kad greit suveikia (tik jau išgėrus reik ir gulėt, o ne vaikščiot dar po namus) ir kad ryte atsikeliu žvali ir pailsėjusi. Nes prieš tas tabletes kiek teko nemiegot, tai baisu: nueini į darbą kaip zombis, nieko nesupranti tik sėdi ir bandai neužmigt  rolleyes.gif

na reikes ir man juos pameginti, gal pades issimiegoti.... ax.gif
Atsakyti
O man Stilnox super vaistas. Jis, bent jau man taip aiškino gydytoja, reguliuoja miega (tik, žinoma ne visam gyvenumui jį sureguliuoja. Bet aš pageriu kokias 2-3 savaites po 0,5tabletės, paskui galiu kokia ~ metus ramiai ir be jo miegot. Tačiau pastaruoju metu išgyvenu labai daug stresų, pradėjau ieškot info internet, radau, kad miegui padeda Melatonin. Parsiunčiau iš JAV, geriu jau kokia 2 savaites - kol kas puikūs rezultatai (užmiegu normaliai ir atsikeliu laiku, nemieguista) bigsmile.gif tfu tfu tfu, kad neprisikalbėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaPassion @ 2012 05 09, 14:54)
O man Stilnox super vaistas. Jis, bent jau man taip aiškino gydytoja, reguliuoja miega (tik, žinoma ne visam gyvenumui jį sureguliuoja. Bet aš pageriu kokias 2-3 savaites po 0,5tabletės, paskui galiu kokia ~ metus ramiai ir be jo miegot. Tačiau pastaruoju metu išgyvenu labai daug stresų, pradėjau ieškot info internet, radau, kad miegui padeda Melatonin. Parsiunčiau iš JAV, geriu jau kokia 2 savaites - kol kas puikūs rezultatai (užmiegu normaliai ir atsikeliu laiku, nemieguista) bigsmile.gif tfu tfu tfu, kad neprisikalbėčiau  smile.gif

o nemiegi šalia lovos vietoj žadintuvo mobilųjį pasidėjus? Melatoninas nustoja gamintis, jei organizmas miegant veikiamas natūralių ( šviesa-iš saulės) ar dirbtinės kilmės (elektronika, elektros linijos, Wifi, belaidžiai telefonai, įvairūs siųstuvai)elektromagnetinių bangų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 09 gegužės 2012 - 15:54
QUOTE(" voresta " @ 2012 05 09, 16:36)
o nemiegi šalia lovos vietoj žadintuvo mobilųjį pasidėjus? Melatoninas nustoja gamintis, jei organizmas miegant veikiamas natūralių ( šviesa-iš saulės) ar dirbtinės kilmės (elektronika, elektros linijos, Wifi, belaidžiai telefonai, įvairūs siųstuvai)elektromagnetinių bangų

blink.gif
Taip, miegu su šalia padėtu mobiliuoju telefonu. O tai metaloninas neturėtų veikti tokiu atveju, ar aš kažką ne taip supratau? ax.gif
Atsakyti
ne taip supratai. Vietoj to, kad organizmui leisti gaminti melatoniną (be mobilaus telefono poveikio), tu melatoniną perki ir organizmui duodi .
Gal paprasčiau jam netrukdyti ir ta funkcija atsistatys mirksiukas.gif ?

Atsakyti
sveikos o as nemiga sergu jau metai laiko
pas mane didziausia problema-negalejimas uzmigti. prasidejo nuo to kad jei zinodavau kad ryte anksti keltis negaledavau niekaip uzmigt, bet poto viskas dar pasunkejo, dabar netgi kai atostogos ar savaitgaliai ir nereikia niekur keltis, vartausi iki 3 , kartais net iki 6 ryto, nors bunu visada labai isvargusi ir noriu miego, stengiuosi sveikai maitintis, sportuoju, bet miegas nesusitvarko va jau metai
buna trumpu pagerejimu, kelias dienas imu ir uzmiegu ramiausiai, bet po vel viskas is pradziu kiekviena naktis kancia ..
ir niekas nepadejo, kreipiausi i seimos daktara, israse benzodiazepinu bet tik savaitei tai ta savaite kaip rojus man buvo, miegojau be galo saldziai
bet va praejo ta savaite ir vel viskas is naujo.. buvau ir pas psichologe israse AD bet irgi jokio poveikio, o dar ir brangus kaip nezinia kas, tai po pusmecio nutraukiau nes sakau visiskai jokio poveikio..
apie jokius vaistinese randamus preparatus miegui persen, benosen, sedativ pc, tai man jie kaip saldainiai visiskai jokio poveikio
na ir kankinuosi jau metus laiko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 10 gegužės 2012 - 19:49
QUOTE(" voresta " @ 2012 05 10, 17:56)
ne taip supratai. Vietoj to, kad organizmui leisti gaminti melatoniną (be mobilaus telefono poveikio), tu melatoniną perki ir organizmui duodi .
Gal paprasčiau jam netrukdyti ir ta funkcija atsistatys  mirksiukas.gif ?

Na pas mane telefonas visiškai prie pat padėtas naktį, net nesusimasčiau kad tai galėtų turėti įtakos rolleyes.gif reik pradėt galvot kur kitur pasidėt, bėda tik ta, kad nėra kur kitur doh.gif
Atsakyti