QUOTE(irrren @ 2007 05 10, 19:41)
mane irgi nemiga kamuoja...bet zinau, kad tai del mano pacios psichologiniu problemu...tiesiog viena karta uzejo nemiga...ir po to atsirado nemigos baime...nera taip, kad istisai nemiegociau, bet pastoviai vakarais pradedu jausti nerima, kad galiu neuzmigt.........dazniausiai tai vistiek uzmiegu, nes kazkaip sugebu save nuramint, kad nieko baisaus jei ir neuzmigsiu....bet kartais nepavyksta....ypac kai po savaitgalio reikia antryt i darba....ar siaip kokia atsakinga diena laukia....
tai va...kaip ir nemiga ne kazdien kamuoja...bet kamuoja nemigos baime....ar kam nors yra taip buve? ar cia as viena tokia "unikali."...? Zodziu prisigalvoju problemu, kur ju isvis neturetu buti...galvoju, gal reiktu pas psichoterapiauta kreiptis, kad padetu susidraugaut su ta ikiria nemigos baime....o ne su ja kovot.....nes kuo labiau kovoji tuo ji didesne daros
Man tai irgi ta spats, anskčiau labai sunkiai užmigdavau, po to atsorado baimė neužmigt,bet tik tada kai reikia anksti keltis, jei galiu sekančią dieną išsimiegot laisvai užmiegu.
QUOTE(Runa08 @ 2008 01 15, 16:07)
patarciau isbandyti galvos masazuokli. man jokie vaistai nepadejo.. o va ismasazavus svelniai galva kasvakara isisprende nemigos bedos.
o Gal gali plačiau apie tą masažuoklį?Ben tpavadinimą įmesk,jei gali.
Dar galvoju apie psichologo hipnozės seansus,nes man tai čia grynai įsiteigta problema,kuri nemenkai sunkina gyvenimą
Gal kas žinot, ar girdėjot apie tai?