Įkraunama...
Įkraunama...

Miego sutrikimai (nemiga)

Mane kai kankina nemiga tai pasidarau toki kokteili:
I stikline isipilu vandens i vandeni ispaudziu citrinos sulciu ir 2 saukstelius medaus!
Padeda biggrin.gif
Atsakyti
patarciau isbandyti galvos masazuokli. man jokie vaistai nepadejo.. o va ismasazavus svelniai galva kasvakara isisprende nemigos bedos.
Atsakyti
QUOTE(irrren @ 2007 05 10, 19:41)
mane irgi nemiga kamuoja...bet zinau, kad tai del mano pacios psichologiniu problemu...tiesiog viena karta uzejo nemiga...ir po to atsirado nemigos baime...nera taip, kad istisai nemiegociau, bet pastoviai vakarais pradedu jausti nerima, kad galiu neuzmigt.........dazniausiai tai vistiek uzmiegu, nes kazkaip sugebu save nuramint, kad nieko baisaus jei ir neuzmigsiu....bet kartais nepavyksta....ypac kai po savaitgalio reikia antryt i darba....ar siaip kokia atsakinga diena laukia....
tai va...kaip ir nemiga ne  kazdien kamuoja...bet kamuoja nemigos baime....ar kam nors yra taip buve? ar cia as viena tokia "unikali."...? Zodziu prisigalvoju problemu, kur ju isvis neturetu buti...galvoju, gal reiktu pas psichoterapiauta kreiptis, kad padetu susidraugaut su ta ikiria nemigos baime....o ne su ja kovot.....nes kuo labiau kovoji tuo ji didesne daros

Man tai irgi ta spats, anskčiau labai sunkiai užmigdavau, po to atsorado baimė neužmigt,bet tik tada kai reikia anksti keltis, jei galiu sekančią dieną išsimiegot laisvai užmiegu.

QUOTE(Runa08 @ 2008 01 15, 16:07)
patarciau isbandyti galvos masazuokli. man jokie vaistai nepadejo.. o va ismasazavus svelniai galva  kasvakara isisprende nemigos bedos.

o Gal gali plačiau apie tą masažuoklį?Ben tpavadinimą įmesk,jei gali.

Dar galvoju apie psichologo hipnozės seansus,nes man tai čia grynai įsiteigta problema,kuri nemenkai sunkina gyvenimą verysad.gif
Gal kas žinot, ar girdėjot apie tai? smile.gif

Atsakyti
Sveikutes,
turiu ir as ta baisia beda - reguliariai pasikartojancia nemiga. Nesugebu uzmigt vakare, kad ir kaip to noreciau, kad ir ka bedaryciau. Zoleles, arbateles ir t.t. visa tai praeita ir neveiksminga. Geriu vaistus, bet tai tik laikinas dalykas ir tikrai ne iseitis. Jau pagalvojau apie koki tai "uzkalbejima" g.gif Gal kas turi tokios patirties ir gali patarti i ka kreiptis. Jei ne - gal galima jeskoti isigelbejimo akupunkturoj g.gif
Atsakyti
Gerus puse metu kankinausi, praktiskai nebuvo nakties, kad tikrai gerai issimiegociau... visokius homeopatinius bandziau, bet nejauciau jokio poveikio, atrodo dar blogiau miegi...gydytoja israse stilnox, nors as ir labai nenorejau... tai savaite pageriau, pagaliau issimiegojau kaip zmogus ir kazkaip savaime eme tvarkytis tas miegas, dabar tik retkarciais isgeriu tablete, jei jau tikrai jauciu, kad blogai man smile.gif Siaip nemigai itakos labai turi ir dienos rezimas, stresas...
Atsakyti
Man tai nemiga nuo 17 metu. Pavydedavau, kai po vakareliu visi nueidavo miegoti, o as niekaip negaledavau net akiu sumerkti. Po naktines pamainos tas pats:griztu namo, miego beprotiskai norisi, o uzmigti negaliu net sekancia nakti. Dabar pripratau smile.gif . Jei jauciu, kad ta nakti nesumerksiu akiu, arba sveciuose - isgeriu tab.Lexotanil, per 15 min uzmiegu. Dar net kita nakti lengviau buna uzmigt. Diena mieguistumo nebuna. Taciau bijau daznai vartoti vaistus, stengiuosi apseiti be ju.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 03 05, 15:41)
Man tai nemiga nuo 17 metu. Pavydedavau, kai po vakareliu visi nueidavo miegoti, o as niekaip negaledavau net akiu sumerkti. Po naktines pamainos tas pats:griztu namo, miego beprotiskai norisi, o uzmigti negaliu net sekancia nakti. Dabar pripratau smile.gif . Jei jauciu, kad ta nakti nesumerksiu akiu, arba sveciuose - isgeriu tab.Lexotanil, per 15 min uzmiegu. Dar net kita nakti lengviau buna uzmigt. Diena mieguistumo nebuna. Taciau bijau daznai vartoti vaistus, stengiuosi apseiti be ju.

yra labai geri migdomieji Stilnox thumbup.gif ,puse tabletytes ir po 10 min miegi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 03 05, 15:45)
yra labai geri migdomieji Stilnox  thumbup.gif ,puse tabletytes ir po 10 min miegi  4u.gif

Aciu, reiks pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2006 02 03, 17:29)
Mane irgi pradėjo kamuoti nemiga... verysad.gif Bent kartą per savaitę atsitinka taip, kad negaliu užmigti iki pat paryčių.Štai ir šiąnakt neužmigau iki 3 nakties, užmigau tik išgėrus Clonazepam...Atrodo, kad nėra dėl ko turėčiau nemiegoti, nesuprantu, kas su manimi darosi... unsure.gif

Labas.Norejau paklausti apie Clonezepana,aš irgi ji vartuodavau,nustojus vartoti užejo tokia nemiga,negalejau visai miegoti,o jums nebuvo šalutinio poveikio nustojus ji vartuoti?
Papildyta:
QUOTE(husmor @ 2008 03 05, 15:45)
yra labai geri migdomieji Stilnox  thumbup.gif ,puse tabletytes ir po 10 min miegi  4u.gif

Labutis.O šie vaistai parduodami be recepto?Kokia ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(OKSIK. @ 2008 03 05, 17:47)
Labas.Norejau paklausti apie Clonezepana,aš irgi ji vartuodavau,nustojus vartoti užejo tokia nemiga,negalejau visai miegoti,o jums nebuvo šalutinio poveikio nustojus ji vartuoti?
Papildyta:

Labutis.O šie vaistai parduodami be recepto?Kokia ju kaina?

Neparduodami be recepto, bet labai geri. Seniai pirkau, nebezinau gerai kainos, apie 30-34 lt berods 20 tab dezute.
Atsakyti
be stilnoxo jau metus nemiegu, geriu po 1.5 ar net 2
Atsakyti
QUOTE(Feelme @ 2008 03 06, 10:28)
be stilnoxo jau metus nemiegu, geriu po 1.5 ar net 2

Siaubas doh.gif Man puses tableteles uztenka.
Atsakyti