Įkraunama...
Įkraunama...

Miego sutrikimai (nemiga)

QUOTE(Laura_k @ 2007 01 06, 23:06)
guluosi su vilnonem kojinem, vistiek tas pats doh.gif
pieno gert negaliu  schmoll.gif

Pabandyk gerti karštą imbiero arbatą su medumi.

Man nuolat šala kojos, tai draugas padovanojo specialiai kojoms skirtą "šildytuvą": įkiši pėdas į tokią vilnonę "kojinę", ji šildoma elektra, kaip mat sušyla.
Jei neturite tokių preparatų, padeda tiesiog karšto vandens vonelės.

Labai atsipalaiduoti ir nusiraminti padeda karšta vonia. Dar įmesk raminančių (tik ne energizuojančių!!!) žolelių aromatinį-aliejinį kamuoliuką ir pasimėgauk 15-30 minučių. Po tokios vonios, kūnas tikrai atsipalaiduoja.

Žinoma, didžiausias nemigos kaltitinkas - stresas ir nuovargis. Būtent pervargę žmonės neužmiega. Skirsk laiko ir sau. Net tada, kai turi daug rūpesčių ir darbų, nors trumpam stabtelk, atsikvėpk, pamedituok, pabūk su ramybėje.. Mylėk save.

Atsakyti
QUOTE(jusumarykay @ 2007 12 20, 00:36)
Pabandyk gerti karštą imbiero arbatą su medumi.

Ar padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 12 19, 21:21)
O nebandėt augalinių preparatų: Benosen, Nachtrust, Neuro3 forte, Notta lašų? Visų jų sudėtis panaši, bet bent nėra rizikos išsivystyti priklausomybei...

Nemanau,kad nuo siu antidepresantu atsiranda priklausomybe.Kazkodel vasara tos priklausomybes niekada nera,bet tuos vaistus,kur tu parasei,zinoma,reiketu pabandyt,kol dar neuzejo stipriu vaistu poreikis.Aciu. smile.gif
Atsakyti
Žinok tikrai išsivysto... Ir netenka žmonės fiziologinio miego, lieka tik cheminis.
Atsakyti
QUOTE(mamyciukas*** @ 2007 12 18, 12:07)
sveikos! 4u.gif

mane irgi nemiga kankino g.gif , tai as raminamus vaistukus Dormiplant nusipirkau,jie  mazina nervinguma, ramina ir miego sutrikimu nebera thumbup.gif

as ir girdejau , kad geras sis vaistukas thumbup.gif , drauge nemazai problemyciu turejo, del nemigos, nervingumo, jai padejo bigsmile.gif
Atsakyti
O kokius homeopatinius galima būtų išbandyti, jeigu maitinu krūtimi g.gif Nusibodo būti zombiu unsure.gif
Atsakyti
sveikos!

esu girdejusi , kad Dormiplant neblogas vaistukas, reiks ir man nusipirkt blink.gif , o tai neapsisprendziu , kas cia geriau g.gif
Atsakyti
labas!

esu girdejusi , kad Dormiplant neblogas raminantis vaistumas yra, miego sutrikimus naikina mirksiukas.gif pati neesu susidurusi,bet drauge mano gerdavo ir sake, kad jai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Man kazkaip kol kas padeda silta vonia, ramuneliu arbata, rami muzika ir pan. Neskubekit farsiruotis vaistais, jei imanoma, ieskokit, kas jus erzina. Vykit lauk bjaurias mintis, isvedinkit kambari ir pan. Daznai pamirstam tradicinius paprastus dalykus! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*indruliukas* @ 2007 12 27, 19:42)
sveikos!

esu girdejusi , kad Dormiplant neblogas vaistukas, reiks ir man nusipirkt blink.gif , o tai neapsisprendziu , kas cia geriau g.gif

reiks ir man si vaistuka pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*indruliukas* @ 2007 12 27, 19:48)
labas!
esu girdejusi , kad Dormiplant neblogas raminantis vaistumas yra, miego sutrikimus naikina mirksiukas.gif pati neesu susidurusi,bet drauge mano gerdavo ir sake, kad jai labai patinka thumbup.gif

na jo ir kotoje temeleje esu skaicius , kad neblogas vaistukas, reiks butinai pabandyt rolleyes.gif
Atsakyti
Man daktaras buvo "somnolis" israses, tai kai praguledavau bent valanda neuzmigus, isgerdavau ir ryte kuo puikiausiai atsikeldavau. Man padeda jei nieko nesimokinu, neskaitau ar nespreandziu kokiu problemu pries miega, dar tai, kad vienu laiku keltis ir gultis pradejau. Diena net jei yra galimybe, stengiuosi nemiegoti, kad neissireguliuotu ritmas. Kazkuri minejo, kad seksas padeda, man tai atvirksciai, kaip tik isjudina doh.gif O siaip tai sedativ ar neuro 3 irgi padeda kartais. Dabar kazkaip su nemiga daznai nesusiduriu, nes tiesiog labai pavargstu per darbo savaite.
Atsakyti