QUOTE(ievoole @ 2010 08 18, 13:41)
Mano pirmasis per pirmus 2men. tai buvo grynas visu rankinukas buvo pirmas vaikinukas po ilgu metu vien mergaiciu derliaus, tai seneliai, tetos, dedes vaiko ramybeje nepalikdavo, o namuose gyvenom su mano teveliais ir sesyte, tai ir eidavo jis is ranku i rankas per visus tris miegamuosius, kai viena budavau namuose tai jo demesi patraukdavo tik kojinytes barskuciai ir sededavo jis man tik autokeduteje ant ratu, nes niekaip neprisiruosiau nusipirkti jokios spec. kedutes, tai ir maskatuodavo tom kojytem barskanciom o vezimeli ir loveleje klyksmai budavo, nors loveleje turejom ir zavinga karusele, ji jam itikdavo tik tada kai budavo mieguistas ir kai sutemdavo paguldydavom ji ir ijungdavom debeselius ant lubu
kai jam buvo 3men. nusipirkom sokliuka , tai man buvo issigelbejimas, kai idedavau, tai ir sokinedavo jis ten iki krykstavimu, kartais net atsisesdavau pries ji ir dziaugdavausi
O db neuzilgo turesim broliuka, tai manau kad supuokles tikrai pirksim, nes vezimelis musu bus be supimo funkcijos, kaip pirmojo, tai man bus taip ramiau ir patogiau, nes db reikes du apibegti, o nebe viena
kai jam buvo 3men. nusipirkom sokliuka , tai man buvo issigelbejimas, kai idedavau, tai ir sokinedavo jis ten iki krykstavimu, kartais net atsisesdavau pries ji ir dziaugdavausi
O db neuzilgo turesim broliuka, tai manau kad supuokles tikrai pirksim, nes vezimelis musu bus be supimo funkcijos, kaip pirmojo, tai man bus taip ramiau ir patogiau, nes db reikes du apibegti, o nebe viena
suprantu,kad su pirmu maziuku ir dar "rankinuku" reik daug kantrybes,bet bent jau kito maziuko nesodinkit i sokliuka nuo 3 men negalima juk,nelaiko jie taip tvirtai galveles,geriau jau nusipirkit kokia medziagine nesiokle,ir maitint galesit,ir rankas laisvas turesit ir su vyresneliu galesit uzsimti grazaus laukimo