Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra mamyčių is Zapyškio apylinkių?

sveikutes,

kaip cia tylu ,matyt visos atostogauja g.gif
norejau pakalust kur ten tos maudynes,kad galima butu ir su maziukais pabut ax.gif
Atsakyti
sveika smile.gif
mes maudomes zapyskio karjeruose, ten yra trys karjerai ir privaziavimas gan sudetingas taip paaiskinti, bet pabandysiu biggrin.gif
reikia vaziuoti ant zapyskio kalno link ezerelio, toliau: bet dar likus kokiems 10 metru iki zenklo, kad baigesi zapyskis yra sankryza, kurioje reikia pasukti i kaire, ir vaziuoti visa laika tiesiai (ten kaimas vilemai, nors tokio zenklo nebus smile.gif ), tiksliai atstumo nematavau, bet mazdaug kokius 4 km reikia vaziuoti. kai privaziuosite du nuosavus namus naujos statybos(jie desneje puseje) priesais juos kaireje bus zvyrkelis issisakojes i du keliukus, vaziuokit antru ir iskarto privaziuosite karjera smile.gif net jai posuki pravaziuosite, tai siaip kaireje puseje ieskokite karjero, net jis prie pat kelio smile.gif
kazkaip sudetingai paaiskinau, bet viena karta nuvaziuokit ir bus tikrai aisku smile.gif

siaip su vaikuciais ten labai smagu maudytis, nes nera gilu smile.gif
girdejau, kad i lietuva ateina karstos dienos (+30), taigi, GERU MAUDYNIU!!! thumbup.gif
Papildyta:
tiesa, tuo keliuku link zapyskio nelakstykite smile.gif nes laaaaabaai daznai uz kokio krumelio stovi pasislepes rodaras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristille @ 2008 07 23, 11:19)
sveika smile.gif
mes maudomes zapyskio karjeruose, ten yra trys karjerai ir privaziavimas gan sudetingas taip paaiskinti, bet pabandysiu  biggrin.gif
reikia vaziuoti ant zapyskio kalno link ezerelio, toliau: bet dar likus kokiems 10 metru iki zenklo, kad baigesi zapyskis yra sankryza, kurioje reikia pasukti i kaire, ir vaziuoti visa laika tiesiai (ten kaimas vilemai, nors tokio zenklo nebus smile.gif ), tiksliai atstumo nematavau, bet mazdaug kokius 4 km reikia vaziuoti. kai privaziuosite du nuosavus namus naujos statybos(jie desneje puseje) priesais juos kaireje bus zvyrkelis issisakojes i du keliukus, vaziuokit antru ir iskarto privaziuosite karjera smile.gif net jai posuki pravaziuosite, tai siaip kaireje puseje ieskokite karjero, net jis prie pat kelio smile.gif
kazkaip sudetingai paaiskinau, bet viena karta nuvaziuokit ir bus tikrai aisku smile.gif

siaip su vaikuciais ten labai smagu maudytis, nes nera gilu smile.gif
girdejau, kad i lietuva ateina karstos dienos (+30), taigi, GERU MAUDYNIU!!!  thumbup.gif
Papildyta:
tiesa, tuo keliuku link zapyskio nelakstykite smile.gif nes laaaaabaai daznai uz kokio krumelio stovi pasislepes rodaras  biggrin.gif

sveikute,

wow,tikrai issamus aprasymas. 4u.gif mes kazkoki panasu radom,bet ten,kaip tvenkinys vienoja puseja vanduo,kitoja ir tokia duobe bet tuscia.man vieta labai panasi kur aprasei ax.gif bet ten tik tokia maza atkarpa ,kaip ir papliudimio,o visur kitur medziai,zoles.bet buvo visai saunu,tik i pavakare ko tais visi susirinko galvas plaut,ir seip viska lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bet nieko ir tai patiko mano bernui ir gerai thumbup.gif
bet labai aciu 4u.gif ,duosiu vyrui paskaityt lai veza lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes,

ziuri jau visia visos temele apleidot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenija_s @ 2008 08 24, 23:16)
sveikutes,

ziuri jau visia visos temele apleidot ax.gif

Na gal rudeniski orai paveike apsnudo biski ax.gif .Gal kasgalit apie zapyskio darzel papasakot ir kaip ten su tom vietm ,nes man sunu i parengiamaja grupe prieme ,o vat dukrytesne, atseit vietu nera niekaip.Kazka minejo kad,gal 3 grupe darys gruodi arba sausio men.tai net nezinau ka daryt juk neleisi i skirtngus darzelius gal reikia duoti direktorei,kad lovele atsirastu,nors sakiau kad butu tik iki pietu doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes kaip Zapyskio svente ,ar patiko piratas?Mum tai nieko tik ,kad oras ta nekoks vejuota ,net iliuzionisto nesulaukem rankutes susalo,tai namo isvaziavom.O kokie jusu ispudziai sioa sventes ,papletkinam 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CARMA @ 2008 08 30, 19:30)
Sveikos mamytes kaip Zapyskio svente ,ar patiko piratas?Mum tai nieko tik ,kad oras ta nekoks vejuota ,net iliuzionisto nesulaukem rankutes susalo,tai namo isvaziavom.O kokie jusu ispudziai sioa sventes ,papletkinam 4u.gif  mirksiukas.gif

man svente visai patiko, o labiausiai fejerverkai!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CARMA @ 2008 08 28, 23:01)
Na gal rudeniski orai paveike apsnudo biski ax.gif .Gal kasgalit apie zapyskio darzel papasakot ir kaip ten su tom vietm ,nes man sunu i parengiamaja grupe prieme ,o vat dukrytesne, atseit vietu nera niekaip.Kazka minejo kad,gal 3 grupe darys gruodi arba sausio men.tai net nezinau ka daryt juk neleisi i skirtngus darzelius gal reikia duoti direktorei,kad lovele atsirastu,nors sakiau kad butu tik iki pietu doh.gif

sveikutes,

o tai pats zapyskis turin darzeli??? g.gif kurioja vietoja?

mes ir matem zapyskio svente ,sakau wow,net karusles buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristille @ 2008 09 10, 13:38)
man svente visai patiko, o labiausiai fejerverkai!!!! thumbup.gif

Girdejau kad geri buvo ,tik mes tai ju nesulaukem ,susalom ax.gif
Atsakyti
Kaip tylu doh.gif
Atsakyti
aha ,jetau kaip tylu doh.gif
Atsakyti
Nu... ir man taip atrodo smile.gif
Atsakyti