Cia visos mamos kiekviena diena neuzsuka, tai manyciau reiketu kuria nors vasario diena tartis. Tik nezinau ar jus dirbat ir iseigine tam reikalui numatyti ar galima ir darbo diena? Siulykit as bandysiu derintis. Nes nedirbu valdiskai turiu 2,5 mensiu suneli. Tai ir atvaziuociau turbut su juo...
Nagi Smeliuke, siulyk. Juk tau atejo tokia mintis
Sveikutes mamytes, priimkit ir mane i savo gretas.
Taip netycia suradau si jauku bureli...
As jau treti metai gyvenu SB "Vandenis", o po mazosios gimimo gyvenu kaip kokiam pasaulio pakrasty - nieko aplik nepazystu (is jaunu mamyciu), bet mazoji liudet aisku neduoda:)
Maciau cia jau viena mamyte is "Vandenio", tai mes is vis kaimynkos - sonais trinames
Ir dar viena pazystama cia suradau - Audroneta - gal pameni mane, buvom univere kursiokes, o paskui su mano vyru (beveik bendravardziu )tu vienoj grupej studijavai.
Vat smagu
Taip netycia suradau si jauku bureli...
As jau treti metai gyvenu SB "Vandenis", o po mazosios gimimo gyvenu kaip kokiam pasaulio pakrasty - nieko aplik nepazystu (is jaunu mamyciu), bet mazoji liudet aisku neduoda:)
Maciau cia jau viena mamyte is "Vandenio", tai mes is vis kaimynkos - sonais trinames
Ir dar viena pazystama cia suradau - Audroneta - gal pameni mane, buvom univere kursiokes, o paskui su mano vyru (beveik bendravardziu )tu vienoj grupej studijavai.
Vat smagu
Na, sveikutes... Is tikruju laika parinkti labai sunku, nes skirtingas vaikuciu amzius bei neaisku ar dauguma dirbanciu ar ne.... Na, bet pradziai tada siulau KETVIRTADIENI 12 val. O dabar jau taisykit... As tikriusiai vaziuosiu su abiem vaikuciais masina, tai jei kam pakeliui is Gaizeneliu SB, galim kooperuotis...
Tai va, kad iema su vaikuciais nelabai ka i prieki galima planuot - siandien sveiki,ryt jau ne... Todel ir pasiuliau artima data, bet va vakar ir pati susirgau, bijau, kad mano maziukai seks is paskos... Taip kad jei bursites ir mes busim sveiki, prisijungsim, bet sia iema tai retas atvejis pas mus...
O kaip jus, ligos nepuola? Ar einat su maziukais pasivaiksciot? Kur?
O kaip jus, ligos nepuola? Ar einat su maziukais pasivaiksciot? Kur?
As tai visa laika su mazaja nencinuos namie, tai galiu prisitaikyti prie bet kokios datos... (beveik ), o labai artima data nustatyti nelabai gerai, nes kiek ziurejau tai kai kurios mamytes ne taip daznai uzmeta aki i si foruma, tai gali per velai suzinoti...
O ligos tai dar kol kas neuzpuole - tfu tfu tfu, lekiu dar i medi pabelsti
O pasivaiksciot nors ir ne kiekviena diena, bet iseinam. Ziurim kaip oras, jei neblogas, tai griebiam vezima ir lekiam keliukais
O ligos tai dar kol kas neuzpuole - tfu tfu tfu, lekiu dar i medi pabelsti
O pasivaiksciot nors ir ne kiekviena diena, bet iseinam. Ziurim kaip oras, jei neblogas, tai griebiam vezima ir lekiam keliukais
QUOTE(Nova27 @ 2008 01 19, 09:58)
Vat smagu
Vat smagu
Na turiu itarima:) jei vyras beveik bendrapavardis, tai zinoma kad atsimenu:)Vis pagalvodavau kaip judviem sekasi ar dar kartu:) Ir labai buvau nustebusi, kad visai netoliese gyvenat:) (cia po grupes susitikimo suzinojau:)
Tai ta proga sveikinu su visom praejusiom progom:)))))))))) o ypac su mazosios gimimu:) (nes jau kokie 6metai nesimatem:))
Susitikime net nezinau kada galeciau, siaip dirbu, o savaitgaliais..... kokie jie trumpi... vos speju viska sutvarkyti ka maze pridirba:) Gal kokio geresnio oro palaukiam....
Sveikos! Gal ir mane priimsit i savo tarpa. Mes gyvenam už Zapyškio S.B."Baldininkas". Čia Jadagonių kaime. Gal kartais atsirastu kaimynų
QUOTE(evelinos mama @ 2008 02 04, 20:06)
Sveikos! Gal ir mane priimsit i savo tarpa. Mes gyvenam už Zapyškio S.B."Baldininkas". Čia Jadagonių kaime. Gal kartais atsirastu kaimynų
Aisku kad priimsim:)
Kuo daugiau tuom geriau:)
Beje, manes tikiuosi neismesit:) Nes tikriausiai lekeciuose liksiu... Bet juk taip viskas netoli
Sveikutes!
Na, man cia staiga pasiule darbeli, tai labai dabar ieskau aukles... Gal kazka kuri nors zinot... Gi kaimynai... Ieskau saziningo, vaikus mylincio zmogaaus visai darbo dienai. Ir dar - butina salyga - mokanti vairuoti (automobili duosim... )
labai laukciau ziniu i Az sia ir kita savaiciuke... jei negausiu zmogucio, reiks likt namie...
Na, man cia staiga pasiule darbeli, tai labai dabar ieskau aukles... Gal kazka kuri nors zinot... Gi kaimynai... Ieskau saziningo, vaikus mylincio zmogaaus visai darbo dienai. Ir dar - butina salyga - mokanti vairuoti (automobili duosim... )
labai laukciau ziniu i Az sia ir kita savaiciuke... jei negausiu zmogucio, reiks likt namie...