Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra mamyčių is Zapyškio apylinkių?

QUOTE(RyzaLape @ 2012 01 24, 18:37)
gerai jums  sodininkai.. o kai  aš  vidury lauko... nei natūroj nei kompe nepasikalbėsi..

Na kodel
Kompe irgi galima
As uz visas bendravimo formas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tamoska616 @ 2012 01 25, 13:32)
Na kodel
Kompe irgi galima
As uz visas bendravimo formas smile.gif

Tai zinoma drinks_cheers.gif Siais technologiju laikais kompas ne prastesne bendravimo priemone nei telefonas biggrin.gif Aisku, su gyvu bendravimu nepalyginsi, bet kad gyvai bendraut ne visada leidzia galimybes rolleyes.gif
Atsakyti
na, smagu, nors kad temutė pagyvėjo..
o aš laukuose prieš karjerus.. jei konkrečiau prieš varlinyką..
Atsakyti
QUOTE(RyzaLape @ 2012 01 26, 15:32)
na, smagu, nors  kad temutė pagyvėjo..
o aš laukuose  prieš karjerus.. jei konkrečiau prieš  varlinyką..

Nezinau, ka turi galvoje, mat ne istisai ten bunam, tai vietiniu pavadinimu neisisavinus blush2.gif Karjerus zinau tik vienus - prie Pavilkijo lotuliukas.gif

Beje, gal kuri nors gali pasidalint mintimis, kokia tuose krastuose situacija su darbo galimybemis? ax.gif Konkreciau domintu vyrui, ar yra kokiu vilciu rast kazka, ar nelabai? g.gif
Atsakyti
As del darbu nelabai ka galiu pasakyti
patys tik nuo rugpjucio cia gyvenam, dabar sedziu namie su pusmetinuku smile.gif
Vyras dirba toj pacioj vietoj jau daugiau nei 10 metu - ir apie darbu paieska irgi ne ka pasakyt galetu
Sorry, gal kokiu kitu klausimu ir galetume padet, bet tik ne darbų paieskos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(tamoska616 @ 2012 01 27, 09:37)
As del darbu nelabai ka galiu pasakyti
patys tik nuo rugpjucio cia gyvenam, dabar sedziu namie su pusmetinuku smile.gif
Vyras dirba toj pacioj vietoj jau daugiau nei 10 metu - ir apie darbu paieska irgi ne ka pasakyt galetu
Sorry, gal kokiu kitu klausimu ir galetume padet, bet tik ne darbų paieskos sad.gif

Tai mes tik "nersiam" apylinkiu situacija, mat patys galvojam nuo rudens kraustytis i kaimuka ar ne smile.gif Vyras turi darba Kaune, bet nelabai patogu vazinet butu, tuo labiau, kad darbas pamaininis, tenka parom dirbt, tai kazkaip nejauku butu viena namuose su vaikais naktim sedet blush2.gif Tai vat ir audziam minti, kad butu labai gerai kur nors arciau veiklos rast smile.gif Aisku, jei reikes, tai ir i Kauna pavazines, bet vel minusas - masinos neturim doh.gif Mano situacija paprastesne, as ramiai is namu galiu dirbt, svarbu, kad internetas butu biggrin.gif Jau kaip anksciau sitoj temutej rasiau, renkam pliusus ir minusus tokio kraustymosi smile.gif Bet kai paziuriu, kad mieste vel viskas brangsta, sildymas, vanduo ir t.t., tai tu pliusu vis daugeja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuta: 27 sausio 2012 - 12:28
man tai vieni pliusai gyvenimo kaime. viskas švaru ir pigu smile.gif ramuma ramuma
dauguma zapyškiečių dirba kikoj, lentjūvėj kurioj nors arba metalo apdirbimo firmelėj.. visa kita - smulkmė... mokyklos ir seniūnija..

važinėti į kauną nėra nei toli nei blogai. greičiau atsiduri mieste vietoj, nei pačiam mieste gyvenant:)
Papildyta:
o karjerai yra prie zapyškio, vilemų kaime smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
salome as ir is ten pat ax.gif
nesusilaikiau ir parasysiu,del vazinejimo. mes kaip pripratom (vyras Kaune dirba, pati mokausi tenai) tai nei toli nei ilgai... Mano draugei is panemunes iki megos tiek pat laiko uztrunka nuvaziuot kiek ir man is ezerelio.
Atsakyti
bet tai užtat geras oras, ramuma....nei už ką į miestą negrįžčiau
Atsakyti
QUOTE(jumana @ 2012 01 31, 23:56)
Sveikos merginos  4u.gif
salome as ir is ten pat  ax.gif
nesusilaikiau ir parasysiu,del vazinejimo. mes kaip pripratom (vyras Kaune dirba, pati mokausi  tenai) tai nei toli nei ilgai... Mano draugei is panemunes iki megos tiek pat laiko uztrunka nuvaziuot kiek ir man is ezerelio.

Nu tai aisku, siais laikais tokie atstumai - ne atstumai drinks_cheers.gif Tik reikalas tas, kad ne vienas neturim teisiu, nekalbant apie masina, o as apskritai vairuot bijau blush2.gif

QUOTE(RyzaLape @ 2012 02 01, 01:37)
bet tai užtat  geras  oras,  ramuma....nei  už  ką  į miestą negrįžčiau

drinks_cheers.gif Man kai vasara reikejo isvaziuot is kaimo po atostogu, tai vos nezliumbiau lotuliukas.gif Po to ir kilo mintis kraustytis ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jumana @ 2012 01 31, 22:56)
Sveikos merginos  4u.gif
salome as ir is ten pat  ax.gif
nesusilaikiau ir parasysiu,del vazinejimo. mes kaip pripratom (vyras Kaune dirba, pati mokausi  tenai) tai nei toli nei ilgai... Mano draugei is panemunes iki megos tiek pat laiko uztrunka nuvaziuot kiek ir man is ezerelio.

neseniai irgi gyvenat Ezerelyje? As kai nevietine tai nelabai ka cia pazistu, kol dirbau, tai kazkaip normaliai buvo, bet dabar kai su maziuku namie sedziu, tai truputi liudna, kai nelabai yra su kuo pabendraut, tik iki vyro tevu nueinu su vezimu
Atsakyti
ežerėly smagi šokių grupė yra.. nueikit pašokti, susipažinsit su žmonėmis smile.gif
Atsakyti