Sveikos merginos
Uzejau i jusu temele, nes sudomino, ar yra cia kokia gyvybe.
Mes kaip ir noretume pirkti namuka s/b "Gaižėnėliai", tik mums labai baugu del vaiko. Azuolui 5m ir nezinom ar nebus vaikui liudna kai paugs, ar ras "hebros" su kuo padukt ir pan.
Taip pat idomu kaip su mokykla, ar iki sodu davaziuoja koks "geltona" mokyklinis autobusiukas. Nes su darzeliu kaip ir viska ok - ryte nuvezem, vakare pasiemem. O va kaip su mokykla. Ar yra mokykloje kokia prailginta grupe ar kas panasaus, nes abieju musu darbai Kauno pakrasciuose (deja labiau nutolusiu nuo siu vietoviu).
Kaip su gatves (centrine) apsvietimu? Ar yra kas nors, ar jei reiketu kokia popiete ir pesciam ikopt ikalna nereiketu prozektoriaus nesiotis.
Nu zodziu daug klausimu kyla.
Kaip ziema keliai, kaip daznai elektra dingsta, ar daug soduose pastoviai gyvenanciu su vaikais, su kokiom problemom susiduriat ir pan.
Buciau dekinga jei pasidalintumete su manim savo asmenine patirtimi
Is anksto visoms dekoju
Mes kaip ir noretume pirkti namuka s/b "Gaižėnėliai", tik mums labai baugu del vaiko. Azuolui 5m ir nezinom ar nebus vaikui liudna kai paugs, ar ras "hebros" su kuo padukt ir pan.
Taip pat idomu kaip su mokykla, ar iki sodu davaziuoja koks "geltona" mokyklinis autobusiukas. Nes su darzeliu kaip ir viska ok - ryte nuvezem, vakare pasiemem. O va kaip su mokykla. Ar yra mokykloje kokia prailginta grupe ar kas panasaus, nes abieju musu darbai Kauno pakrasciuose (deja labiau nutolusiu nuo siu vietoviu).
Kaip su gatves (centrine) apsvietimu? Ar yra kas nors, ar jei reiketu kokia popiete ir pesciam ikopt ikalna nereiketu prozektoriaus nesiotis.
Kaip ziema keliai, kaip daznai elektra dingsta, ar daug soduose pastoviai gyvenanciu su vaikais, su kokiom problemom susiduriat ir pan.
Is anksto visoms dekoju
QUOTE(MargaritaJulija @ 2010 09 16, 15:47)
Sveikos mamytes,
Vis galvodavau, kad Zapyskyje nedaug mamu, bet gal tiesiog ju nepazistu, nes didzioji dalis laiko praeina namuose. Esu is Dievogalos k., auginu 1m. mergyte, gal yra daugiau mamyciu su mazais vaikiukais, butu smagu pabendrauti ar pasivaikscioti po vietines apylinkes:)
Vis galvodavau, kad Zapyskyje nedaug mamu, bet gal tiesiog ju nepazistu, nes didzioji dalis laiko praeina namuose. Esu is Dievogalos k., auginu 1m. mergyte, gal yra daugiau mamyciu su mazais vaikiukais, butu smagu pabendrauti ar pasivaikscioti po vietines apylinkes:)
Sveika prisijungus, manau kad tikrai yra mamyciu siose apylinkese, bet kazkaip mazai cia bendraujame.... Idomu, kur tiksliai gyveni, nes mes irgi gyvename Dievogalos kaime, s.b.Vandenis... Galetume kada ir susitikti
labutis visoms, net nezinojau kad tokia tema yra, taip kaimyniu pasigendu o ju pasirodo yra
priimkit ir mane i buri.. as is Vilemu... prie karjero isikure..
Papildyta:
va galiu pasidalint tuo ka zinau, vaikai chebros jei nori tikrai randa. tik nereikia leisti prie kompo visa diena sedeti
gerltonas autobusiukas vazineja visur kur yra vaiku. tik reikia pasakyti mokykloje. i visokius uzkampius uzsuka... kai uzsninga tai "uzkampiai" turi dienele atostogu, kol atkasa
prailgintos grupes man rods nera.. mums nelabai reikejo tai nesidomejom.
cntrine apsiviesta iki 11 vakaro budavo... dabar krize.. gali ir 10 isjungti...
elektra dingsta po audru, jei labai dideles pasitaiko ir medzius varto. ir tai gan operatyviai sutvarko. me nesam sedeje ilgia nei pusdieni... na gal diena..
problemu musu kaime jokiu geras oras, pigus svarus maistas... geri kaimynai
priimkit ir mane i buri.. as is Vilemu... prie karjero isikure..
Papildyta:
QUOTE(tamoska616 @ 2010 09 08, 21:31)
Sveikos merginos
Is anksto visoms dekoju
Is anksto visoms dekoju
va galiu pasidalint tuo ka zinau, vaikai chebros jei nori tikrai randa. tik nereikia leisti prie kompo visa diena sedeti
gerltonas autobusiukas vazineja visur kur yra vaiku. tik reikia pasakyti mokykloje. i visokius uzkampius uzsuka... kai uzsninga tai "uzkampiai" turi dienele atostogu, kol atkasa
prailgintos grupes man rods nera.. mums nelabai reikejo tai nesidomejom.
cntrine apsiviesta iki 11 vakaro budavo... dabar krize.. gali ir 10 isjungti...
elektra dingsta po audru, jei labai dideles pasitaiko ir medzius varto. ir tai gan operatyviai sutvarko. me nesam sedeje ilgia nei pusdieni... na gal diena..
problemu musu kaime jokiu geras oras, pigus svarus maistas... geri kaimynai
QUOTE(RyzaLape @ 2010 09 18, 12:07)
aciu uz pasidalinima info apie gyvenima soduose
QUOTE(tamoska616 @ 2010 09 19, 12:04)
QUOTE(RyzaLape @ 2010 09 18, 12:07)
aciu uz pasidalinima info apie gyvenima soduose
na as seip ne soduose gyvenu... kaime sodai man pasonej
Sveikos mamytės. Aš gyvenu sb "Nemunėlis". Tiksliau sakant gyvenu tik vasaros metu ir savaitgaliais kol dar neužšąla ir kai vaikai nesimoko. Norėčiau ir aš pabendrauti.
prasom.. bendraukim.. nors to bendravimo nelabai yra... nezinau kodel.. matyt labiau gamta traukia nei kompai
tylu ramu negi ziemos miegas suemes?
čia jau ne žiemos, čia jau letargas... labutis... senokai niekas balselio nerodė