Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra mamyčių is Zapyškio apylinkių?

sveiki, norejau pasiteirauti ar zapyskyje nevyksta aerobika? smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamytes smile.gif
naujas zmogeliukas siandien prisijunge is zapyskiko apylinkiu smile.gif esame is s/b Ova
Atsakyti
Sveikos merginos

Uzejau i jusu temele, nes sudomino, ar yra cia kokia gyvybe. ax.gif
Mes kaip ir noretume pirkti namuka s/b "Gaižėnėliai", tik mums labai baugu del vaiko. Azuolui 5m ir nezinom ar nebus vaikui liudna kai paugs, ar ras "hebros" su kuo padukt ir pan.
Taip pat idomu kaip su mokykla, ar iki sodu davaziuoja koks "geltona" mokyklinis autobusiukas. Nes su darzeliu kaip ir viska ok - ryte nuvezem, vakare pasiemem. O va kaip su mokykla. Ar yra mokykloje kokia prailginta grupe ar kas panasaus, nes abieju musu darbai Kauno pakrasciuose (deja labiau nutolusiu nuo siu vietoviu).
Kaip su gatves (centrine) apsvietimu? Ar yra kas nors, ar jei reiketu kokia popiete ir pesciam ikopt ikalna nereiketu prozektoriaus nesiotis.
Nu zodziu daug klausimu kyla.
Kaip ziema keliai, kaip daznai elektra dingsta, ar daug soduose pastoviai gyvenanciu su vaikais, su kokiom problemom susiduriat ir pan.

Buciau dekinga jei pasidalintumete su manim savo asmenine patirtimi 4u.gif

Is anksto visoms dekoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Vis galvodavau, kad Zapyskyje nedaug mamu, bet gal tiesiog ju nepazistu, nes didzioji dalis laiko praeina namuose. Esu is Dievogalos k., auginu 1m. mergyte, gal yra daugiau mamyciu su mazais vaikiukais, butu smagu pabendrauti ar pasivaikscioti po vietines apylinkes:)
Atsakyti
QUOTE(MargaritaJulija @ 2010 09 16, 15:47)
Sveikos mamytes,
Vis galvodavau, kad Zapyskyje nedaug mamu, bet gal tiesiog ju nepazistu, nes didzioji dalis laiko praeina namuose. Esu is Dievogalos k., auginu 1m. mergyte, gal yra daugiau mamyciu su mazais vaikiukais, butu smagu pabendrauti ar pasivaikscioti po vietines apylinkes:)

Sveika prisijungus, manau kad tikrai yra mamyciu siose apylinkese, bet kazkaip mazai cia bendraujame.... ax.gif Idomu, kur tiksliai gyveni, nes mes irgi gyvename Dievogalos kaime, s.b.Vandenis... 4u.gif Galetume kada ir susitikti drinks_cheers.gif
Atsakyti
labutis visoms, net nezinojau kad tokia tema yra, taip kaimyniu pasigendu o ju pasirodo yra thumbup.gif thumbup.gif
priimkit ir mane i buri.. as is Vilemu... prie karjero isikure..
Papildyta:
QUOTE(tamoska616 @ 2010 09 08, 21:31)
Sveikos merginos

Uzejau i jusu temele, nes sudomino, ar yra cia kokia gyvybe. ax.gif
Mes kaip ir noretume pirkti namuka s/b "Gaižėnėliai", tik mums labai baugu del vaiko. Azuolui 5m ir nezinom ar nebus vaikui liudna kai paugs, ar ras "hebros" su kuo padukt ir pan.
Taip pat idomu kaip su mokykla, ar iki sodu davaziuoja koks "geltona" mokyklinis autobusiukas. Nes su darzeliu kaip ir viska ok - ryte nuvezem, vakare pasiemem. O va kaip su mokykla. Ar yra mokykloje kokia prailginta grupe ar kas panasaus, nes abieju musu darbai Kauno pakrasciuose (deja labiau nutolusiu nuo siu vietoviu).
Kaip su gatves (centrine) apsvietimu? Ar yra kas nors, ar jei reiketu kokia popiete ir pesciam ikopt ikalna nereiketu prozektoriaus nesiotis.
Nu zodziu daug klausimu kyla.
Kaip ziema keliai, kaip daznai elektra dingsta, ar daug soduose pastoviai gyvenanciu su vaikais, su kokiom problemom susiduriat ir pan.

Buciau dekinga jei pasidalintumete su manim savo asmenine patirtimi 4u.gif

Is anksto visoms dekoju  drinks_cheers.gif

va galiu pasidalint tuo ka zinau, vaikai chebros jei nori tikrai randa. tik nereikia leisti prie kompo visa diena sedeti mirksiukas.gif
gerltonas autobusiukas vazineja visur kur yra vaiku. tik reikia pasakyti mokykloje. i visokius uzkampius uzsuka... kai uzsninga tai "uzkampiai" turi dienele atostogu, kol atkasa smile.gif
prailgintos grupes man rods nera.. mums nelabai reikejo tai nesidomejom.
cntrine apsiviesta iki 11 vakaro budavo... dabar krize.. gali ir 10 isjungti... doh.gif

elektra dingsta po audru, jei labai dideles pasitaiko ir medzius varto. ir tai gan operatyviai sutvarko. me nesam sedeje ilgia nei pusdieni... na gal diena.. g.gif

problemu musu kaime jokiu thumbup.gif geras oras, pigus svarus maistas... geri kaimynai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RyzaLape: 18 rugsėjo 2010 - 11:07
QUOTE(RyzaLape @ 2010 09 18, 12:07)

aciu uz pasidalinima info apie gyvenima soduose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tamoska616 @ 2010 09 19, 12:04)
QUOTE(RyzaLape @ 2010 09 18, 12:07)

aciu uz pasidalinima info apie gyvenima soduose smile.gif

na as seip ne soduose gyvenu... kaime mirksiukas.gif sodai man pasonej mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Aš gyvenu sb "Nemunėlis". Tiksliau sakant gyvenu tik vasaros metu ir savaitgaliais kol dar neužšąla ir kai vaikai nesimoko. Norėčiau ir aš pabendrauti. smile.gif
Atsakyti
prasom.. bendraukim.. nors to bendravimo nelabai yra... nezinau kodel.. matyt labiau gamta traukia nei kompai smile.gif
Atsakyti
schmoll.gif tylu ramu negi ziemos miegas suemes?
Atsakyti
čia jau ne žiemos, čia jau letargas... labutis... senokai niekas balselio nerodė smile.gif
Atsakyti