Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra mamyčių is Zapyškio apylinkių?

QUOTE(smeizike @ 2009 09 09, 15:57)
Valio  thumbup.gif  pagaliau ir SB "Karklynas" pasirode  thumbup.gif  mes cia gyvenam jau ketvirtus metus biggrin.gif  Tik draugu nelabai turim  unsure.gif

Jurapelius - Nagi, nagi, o kur tas "Karklynas" randasi ?

"Karklynas" yra uz asfalto gamyklos, nusileidus nuo kalniuko link Nemuno, labai grazi vieta  thumbup.gif

Supratau, zinau ta vieta ax.gif As kazkodel galvojau, kad tai dar uz "Gaizeneliu" gilyn i miska
Atsakyti
QUOTE(ginte_b @ 2007 03 22, 10:46)
sveika,
mes gyvename soduose netoli nemuno ziedo, "vandenis" vadinasi. tai busim kaimynai  thumbup.gif  thumbup.gif

sveikos, mamos damos 4u.gif
nors mes ne iš šio rajono, bet jame vasarą lankomės gan dažnai ir būten šiuose soduose - turim sodą. o gal net ir kaimynystėje? ax.gif g.gif
gal priimsit į savo ratą bendravimui?
Atsakyti
user posted image

Sveiki, bye1.gif
aš Laris ieškau naujų namų Kaune ir Kauno rajone sau, savo draugams, bei giminėms ir artimiesiems.
Truputį apie mane: vaikystę praleidau ekologiškame ūkyje. Esu skanus, didelis, tinku įvairiems patiekalams, netgi paprastai verdant nesubyru. Skusti mane taipogi yra labai paprasta, nes akučių pas mane labai nedaug.
Esu paprastas, malonaus būdo, nuoširdus, nereikalaujantis daug priežiūros.
Jei susidomėjai paskambink man sunglasses2.gif
mano telefonas ######
iki pasimatymo
Jūsų Laris
P.S. Jei priglausit mūsų daug, tai ant kuro patys susimesim
Atsakyti
sveikos mamytes gal kasnors yra is SB "BALDININKAS" mes cia gyvenam ir kompanijos ieskom,nes jau ziemuze arteja tai liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 09 21, 19:39)
sveikos, mamos damos 4u.gif
nors mes ne iš šio rajono, bet jame vasarą lankomės gan dažnai ir būten šiuose soduose - turim sodą. o gal net ir kaimynystėje? ax.gif  g.gif
gal priimsit į savo ratą bendravimui?

Sveikute,

Mes visada dziaugiames naujomis naremis thumbup.gif Prasom prisijungti prie musu. Na, vasara jau kaip ir baigesi, bet jeigu koki savaitgali atvaziuosit, galima paplanuoti susitikima drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ginte_b @ 2009 10 16, 21:11)
Sveikute,

Mes visada dziaugiames naujomis naremis  thumbup.gif Prasom prisijungti prie musu. Na, vasara jau kaip ir baigesi, bet jeigu koki savaitgali atvaziuosit, galima paplanuoti susitikima  drinks_cheers.gif

Visada smagu kai nauju zmoniu atsiranda,
gal kada tikrai pavyktu visoms susibegti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, vai kaip smagu, kad nerajonines priimat 4u.gif

na gal dabar jau tik kai bus sniegelio atvarysim su kokiom rogutėmis nuo kalniuko pas mus į pievą pasivėžinti, nes obuolius tai diedukas sakėsi nuskinsęs.
Tuo pačiu galėsim ir kokio karšto vyno ax.gif blush2.gif ant sniego tongue.gif
nes mes tai turėdavom šeimoj tokią tradiciją žiemą vis važiuodavom į sodą karšto vyno su šašlyčiokais, bet jau kokie 4 m. ji nutraukta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumeria: 19 spalio 2009 - 13:29
QUOTE(Nova27 @ 2009 10 19, 12:52)
Visada smagu kai nauju zmoniu atsiranda,
gal kada tikrai pavyktu visoms susibegti mirksiukas.gif

sveikutes smile.gif jo jo faina butu kada susibekti visoms ir mazyles bendraamzes thumbup.gif ,o kur jus gyvenat? gal netoliesia?
Atsakyti
verysad.gif labai liudna kad sita temele tokia uzmirsta
Atsakyti
as vis dar uzbegu ir patikrinu ar neatsirado kokiu kaimyneliu is musu sodu smile.gif
Atsakyti
Smagu- auga nauja karta soduose smile.gif

Lauksim sniego...
Atsakyti
Uždekime žvakes ir tyliai prisilieskim
Prie Švento Kūčių stalo vakare.
Be pykčio, be skriaudos
Su tyluma susėskim
Ir taip kaskart, kasdien ir visados.
Tesklinda šiluma
Ir į kasdienę būtį
Ateidami visi - savi ir svetimi,