Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra mamyčių is Zapyškio apylinkių?

tai jei niekas nesneka tai kaip gali buti kitaip biggrin.gif biggrin.gif o siaip reitku kokia tema uzvesti kad veiksmas cia vyktu nes siaip niekas nieko ir nesneka rolleyes.gif
Atsakyti
Orai suzvarbo paklo vejas tai kaip saugote savo atzalas nuo persalimu?Gal kas buvo tose jogos uzsiemimuose ,pasidalinkitispudziais rolleyes.gif
Atsakyti
Kokiuose jogos uzsiemimuose? Kur jie buvo? Ar vyksta? Nieko nezinau ax.gif

Mano dickis tai saltiems orams kazkoks atsparus as dar tik siandien jam kepure isiuliau, tai sutiko turbut tik del to, kad viena isleidziu i momykla eiti, o taip tai jam vis nesalta. Salikas isviso sunkiai prigyja... va pirstines grazias nupirkau tai irgi siandien uzsidejo.
O maziuka tai rengiu silciau ir tiek, bet jis ir lauke nedaug buna...
Atsakyti
Vyksta jie ,sake kadsenunijos pastate kazkokioj salej 18:30 lyg treciadieniais,ir nfo paskelbta www.zapyskis.lt,mane kviete ta moteris kur tinklapi priziuri . Nemokami jie kaip supratau:P
Mes tai lauke bunam tiek,kiek aukletoja isveda darzely,nes jau ka grfztam suteme buna,tik pastoviai velniu gaunu darzely kad per siltai aprengiu doh.gif
Atsakyti
Nu va, o as gadavau velniu nuo auklytes darzelyje, kad maniskis ziema be pedkelniu budavo.O ka man reikejo daryti, kad jis pedkelnes pamates rekt pradedavo. Tai pamaniau jeigu butu jam salta tai rengtusi silciau, bet kol eine be pedkelniu ir neserga tol gerai smile.gif ir kiti vaikai sirgdavo o jis ne. Dabar irgi vaizdu duoda. Gali su bliuzonu buti lauke ir sakyti, kad jam nesalta ir su tuo paciu bliuzonu kambatyje ir sakyti, kad nekarsta, nors viss raudonas. Tai taip ir nesuprantu, gal jis nejaucia kada kas g.gif nors kartais pasako, kad salta g.gif

O Zapyskio tinklapi senai ziurejau reiktu uzeit pasiziuret....

Visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Vaikinuka tai nori nenori verciu rengtis nes jau vina syk ligononej pagulejom tai daugiau nenoriu (valge tik kavinese ar pirkta parduotuvej maista, na dar is namu atvezta)o pana po kiema laksto pusnuoge ir melynos rankos lupos bet vistiek man nesalta ir viskas. biggrin.gif( bet poto irgi buna bedu ,puslyte nelaiko)
O tas zapyskio tinklapis man tai biski niurokas kazkodel ,o forume atsiprasant tik pensininkai nuomone reiskia ,na gal nejaunimui skirtas tas tinklapis.Kazkos sausas,bet tai man taip atrodo ,gal taip ir nera.
Atsakyti
QUOTE(CARMA @ 2008 11 08, 13:52)
O tas zapyskio tinklapis man tai biski niurokas kazkodel ,o forume atsiprasant tik pensininkai nuomone reiskia ,na gal nejaunimui skirtas tas tinklapis.Kazkos sausas,bet tai man taip atrodo ,gal taip ir nera.

taip, puslapis tikrai niurus smile.gif
Atsakyti
Ziuriu visiskas stilis, kur visos dingo, kas pas ka naujesnio ir gresnio?
Mes tai parsivezem nauja seimos nari pries kelias dienas, tai dabar turiu vargo saugant mazaja nuo vyresneles, nes tai vis paglostyt, paciupint labai rupi... o supratimo ne per daugiausiai ax.gif
Vis galvojau, kad mazoji namuose vyresnei miegot neduos, o gavosi atvirksciai - mazyle beveik visiskai neverkia (tfu tfu tfu tongue.gif ), o stai musu dicke tai skandalus kelia... pavydas matyt... Net nezinau kaip cia suktis, kad nei viena nuskriausta nebutu...
Atsakyti
Sveikinu su seimos pagausejmu 4u.gif

O del to pavydo tai knygose raso, kad kol miega mazoji tai nors kiek demesio reikia skirti didesniai (zinau, kad kol miega lelyte reikia visokiu darbu daryti...) tik jai vienai ir prie progos aiskinti, kad mazyle negali pati savim pasirupint, todel mama turi skirti demesio jai.
Bet zinau is savo patirties, kad tiems vyresniesiems reikia to demesio tada kada ir mazieji nemiega. g.gif Tai pas mane jau tarpas tarp vaiku didelis tai jau ir paaiskint buvo imanoma, o tau suprantu, kad zymiai sunkiau. Bet gal tau galetu padeti kokia mam, ar anyta kol kas, kol apsipras tavo vyresnele, nors pagal amziu tai man ir ji dar mozoji wub.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz svikinimus wub.gif
Pamazu sukames. Taip ir darau, kad kai mazsnioji miega, visa demesi gauna vyresnioji. Kartu ir valgyt gaminam (stovi netolies ant kedes ir su saukstu ora maiso), ir grindis siurbliuojam (uz slangos pataso ir siurbli kada reik ar nereik isjungia-ijungia), indus is indaploves isima ir paduoda, man tik i lentyna sudet lieka... o ir visus kitus buities darbus dalinames lotuliukas.gif Ot patinka jai uzsieminet, tik dazniausiai viskas baigias tuo, kad man darbu tik padaugeja tongue.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikinam susilaukos grazios lelytes, o as tai sunui daviau ir pamaitint ir palaikyt ,buvo atsakyngas ir to pavydo nelabai rode, 4u.gif na o kai paaugs mazoji po meteliu kokiu tai ir pades lotuliukas.gif lotuliukas.gif sesi tvarka daryt ,pasirupins kad mama uzsiemimo turetu doh.gif o siaip tai sekmes ir istvermes,ir saldaus miegelio nakti mazylei ir mamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova27 @ 2009 01 20, 14:57)
Ziuriu visiskas stilis, kur visos dingo, kas pas ka naujesnio ir gresnio?
Mes tai parsivezem nauja seimos nari pries kelias dienas, tai dabar turiu vargo saugant mazaja nuo vyresneles, nes tai vis paglostyt, paciupint labai rupi... o supratimo ne per daugiausiai ax.gif
Vis galvojau, kad mazoji namuose vyresnei miegot neduos, o gavosi atvirksciai - mazyle beveik visiskai neverkia (tfu tfu tfu tongue.gif ), o stai musu dicke tai skandalus kelia... pavydas matyt... Net nezinau kaip cia suktis, kad nei viena nuskriausta nebutu...

Sveikute,skaitau ir galvoju visai tokia pat situacija ir pas mane smile.gif as taipat neperseniausiai parsiveziau jau y namucius lelyte ir taipat turiu sunely kurem 5 metukai,tai labai jau laukem mes sesytes,bet pirmomis dienelemis buvo sunku adaptuotis prie sesytes ir kaip su ja elktis g.gif bet jau apsikulem prisidziaugem ir viskas,nelabai jau ydomi,na nera ka noreti kad jis su sesyte nelabai gali dar ka paveikti,tai labai laukia kada paauks smile.gif .na parayk,manau turim bendro pasiplepejimo mirksiukas.gif ai beto mano mazyle 1 diena jaunesne uz tavaja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ggita: 20 vasario 2009 - 15:14