Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(Germinė @ 2013 01 17, 23:36)
Viktoras Franklas labai įdomiai apie konclagerį rašo,bet dabar neatsimenu,kaip vadinasi.Tau patiktų  4u.gif
ar tv niekur nedalyvavai? ax.gif

ne, o kur turejau? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siandien ,paskyriau valanda laiko ir knygyne paskaiciau ta "pasaulini aziotaza" sukelusi erotini romana biggrin.gif ir likau nesupratus g.gif nu kuom jis ne elinis,paprastas svajonu romanas-pamato vyra,pradeda linkti kojos ir t.t,na ir visa knyga tas pats per ta pati,kaip jis paziurejo,kaip ji paziurejo,kaip prisiliete,kaip pas ja viskas virpejo ir t.t.....Na gal vienas skirtumas ,kad detaliau ir isamiau sekso scenos aprasomos,bet irgi niekuo jos neypatingos gal tik per uzpakali daug pleksnoja,sado mazo biggrin.gif ir vis ta zodis krustis vartojamas....Zodziu likau visiskai nesujaudinta,ir jau po keliu puslapiu pagavau save galvojant,kad reikia nepamirsti pieno nusipirkti biggrin.gif ,o cia jau man zenklas-nuoboduuu... P.S. Cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2013 01 18, 12:20)
Siandien ,paskyriau valanda laiko ir knygyne paskaiciau ta "pasaulini aziotaza" sukelusi erotini romana

kokia cia knyga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brangiakaile @ 2013 01 18, 13:48)
kokia cia knyga? smile.gif

"Penkiasdesimt pilku atspalviu"
Atsakyti
Vakar baigiau "Šantaramą" ir galiu palikti tik pačius geriausius atsiliepimus - patiko viskas: ir rašymo stilius, ir pati istorija (radau ir pateisinimą kai kuriems veiksmams, ko anksčiau nesupratau ir buvau labai kategoriška). Dabar net nežinau ką imti toliau skaityti, gal ką nors lengvo, o paskui ieškoti vėl ko nors tokio.. Gal kuri iš Jūsų ką rekomenduotų (kuriai ši knyga irgi buvo labai labai thumbup.gif )? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2013 01 17, 23:24)
Sveikos. Dabar jau isivaziavau su Ana Frank "Dienorastis" - visai patinka, tik reikejo ja prie kokius 8-10 metu skaityti... dabar tokia naivi atrodo. Bet idomi tikrai smile.gif blush2.gif

As sita knyga jau kelis kartus emiau skaityti ir vel padejau. Jau turbut metai kaipo ji nebaigta. Neisivaziuoju as su ja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 01 18, 09:38)
tai kaip ir tau,nelabai rolleyes.gif
Aš galvoju,kad kaip tik kitos šalies geriau matos situacija,rusai visada slėpė informaciją,nemanau,kad ir dabar kažkas pasikeistų.Pažiūrėkim,kad ir jų filmus, viskas per daug hiperbolizuota.
Nėr jokio trilerio,visa situacija aprašyta,išgyvenusių žmonių pasakojimai.Norėjau aną dieną kažką nesuvalgyto  išmest,bet prisiminus jų badą,susilaikiau rolleyes.gif

Sakai, iš kitos šalies geriau matyti situacija g.gif Nežinau g.gif Nemanau, kad amerikietis galėtų geriau už Radzinskį parašyti knygą apie Rasputiną, Staliną ar Nikolajų II ax.gif Ne visi istoriniai rusų filmai yra hiperbolizuoti ar tendencingi, reikia tik atsirinkti smile.gif
Atsakyti
Pabaigiau "Juoduosius kalnus" Dičkės nešė į biblę ir gavo man dvi knygas:Gintaro Aleknonio "Ačiū tiems,kurie išgirdo" ir "Teherano kalinė" Šitą pradėjau ir iš karto sunervino...Herojė gimė 1962-04-22.
1972-08 jai buvo 7 metai
1982-01-15 buvo 16........... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 01 18, 18:54)
As sita knyga jau kelis kartus emiau skaityti ir vel padejau. Jau turbut metai kaipo ji nebaigta. Neisivaziuoju as su ja.  doh.gif

Aš ją skaičiau paauglystėje, o dabar pagal mokyklinę programą ją skaito 13-mečiai, tad jų amžiui ir tinka. Man ji palikusi pėdsaką, o dabar yra kaip žmonių likimus žlugdžiusios istorijos liudijimas. Pernai dar apsilankiau spektaklyje, pastatytame pagal šią knygą, tai vis vien priverčia susimąstyti apie daug ką.
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2013 01 18, 13:55)
"Penkiasdesimt pilku atspalviu"

bet tai kaip visi nori ją paskaityt smile.gif

Nu va,pagaliau įveikiau Almudena Grandes "Permainingi vėjai", tikras iššūkis smile.gif Buvo galima sutilpti ir į 300 pusl., o ne į 600 pusl. Bendrai paėmus,knyga man patiko,visai nekasdieniška istorija, bet viskas labai išplėsta,kiekvienam jausmui aprašyti skiriami keli puslapiai, tiesiog visko per daug.
Atsakyti
va, pagaliau susiradau tema, kurios ieskojau biggrin.gif pradejau skaityti knygas, tai manau pravers jusu pasisakymai. o as dabar paemiau is bibliotekos "Baltaragio maluna" smile.gif atsimenu mokykloj ji man patiko, tik jau nelabai prisimenu, ka ten joje raso, mat tada skaitydavau knygas tik del to, kad reikdavo. visai neisigilindavau... dabar jau suaugau knygu skaitymui rolleyes.gif
Atsakyti
Ką skaitot? Aš tai "Jaunąsias savižudes". Nepasakyčiau, kad mirštu iš susižavėjimo smile.gif
Atsakyti