Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(sotto @ 2013 01 17, 11:19)
o man šita citata patinka, knyga jau ieškotinų sąraše. Ar kalbėjo vyras, ar moteris - nė kiek nesvarbu, išmintis, kvailybė, sąmojus žmogui duodama neatsižvelgiant į  jo lytį.  Banalių šeštokų sąsiuvinių neprimena, tai žodžiai kuriuos retkarčiais reikia visiems perskaityti ir apmąstyti.

Salomėja, mudviejų skonis skiriasi, užtai su įdomumu perskaitau pačios žinutes  thumbup.gif

Taip, turiu draugę, kuriai tokie žodžiai patiktų. Ji dažnai feisbuke prideda tokių citatų, o ir gyvenimą gardina panašiomis frazėmis. Tai geriausia mano draugė, todėl tikrai nelaikau jos kvaila ar kažkokia. Mes net susikalbame smile.gif.
Man labiau priimtina, kai žmogus paklaustas koks geriausias vaistas, atsakytų, normaliai smile.gif pvz., kad tokio dar niekas neišrado ir apkabintų klausiantį, ar pasakytų, kad kiekvienam skirtingas, arba kad šiek tiek dėmesio išgydo ligas, o ne išpyškintų frazę, kuri natūraliai realiame pokalbyje būtų juokinga. Man primena mokyklinius rašinėlius, kai mokytoja duoda temą: parašykit apie gerumą, parašykit apie meilę, parašykit apie... Ir tada visi sėdi ir kuria va tokias va pacituotas frazes. Kuria dirbtinai, grauždami tušinuką, vartydami akis į lubas ir žiūrėdami į laikrodį, bei panikuodami, kad nespėja.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 17, 10:54)
ačiū, skaitau ir rašau tik atsiliepimus, recenzijų nelabai mėgstu smile.gif

Ar galėčiau čionai įdėti keletą atsiliepimų tada? Iš interneto prižvejotų. Aišku, "susitaupiusi" turiu tik teigiamų rolleyes.gif
Atsakyti
kas čia per benefisas?
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 17, 11:28)
Man labiau priimtina, kai žmogus paklaustas koks geriausias vaistas, atsakytų, normaliai smile.gif pvz., kad tokio dar niekas neišrado

Iš pradžių atsakymas ir buvo "normalus":
- Aspirinas. Teriakas?
mirksiukas.gif
O prisilietimai juk irgi gydo.
Pagrindininis veikėjas toks iš kito pasaulio, tai ir kalba kartais šitaip (vadinasi, panašus į jūsų draugę smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 17, 12:28)
Taip, turiu draugę, kuriai tokie žodžiai patiktų. Ji dažnai feisbuke prideda tokių citatų, o ir gyvenimą gardina panašiomis frazėmis. Tai geriausia mano draugė, todėl tikrai nelaikau jos kvaila ar kažkokia. Mes net susikalbame smile.gif.
Man labiau priimtina, kai žmogus paklaustas koks geriausias vaistas, atsakytų, normaliai smile.gif pvz., kad tokio dar niekas neišrado ir apkabintų klausiantį,

Ir tada visi sėdi ir kuria va tokias va pacituotas frazes. Kuria dirbtinai, grauždami tušinuką, vartydami akis į lubas ir žiūrėdami į laikrodį, bei panikuodami, kad nespėja.

Aš sakykim praktiškai nepažįstu žmonių, kurie kalbėtų realiame gyvenime tokiomis frazėmis , na ir ką. Nė nemanau pasakyti, kad tai kvailas žmogus, kuris naudoja tokius išsireiškimus, net jei tai ne mano geriausia draugė, o visiškas nepažįstamasis. Ir pati nekalbu, o knygose man patinka kai įpinama ne visai kasdienė kalba, ne kasdieniai įvykiai. Jei reikia realių frazių, tam yra dokumentika ir tam yra realus pasaulis. Knygos mus nukelia į šiokį tokį kitokį gyvenimą.

Ne visi yra tokie mokiniai, yra gebančių sukurti įstabius rašinėlius. Labai kategoriškai vertinate.
Atsakyti
QUOTE(sotto @ 2013 01 17, 12:01)
Aš sakykim praktiškai nepažįstu žmonių, kurie kalbėtų realiame gyvenime tokiomis frazėmis , na ir ką. Nė nemanau pasakyti, kad tai kvailas žmogus, kuris naudoja tokius išsireiškimus, net jei tai ne mano geriausia draugė, o visiškas nepažįstamasis.  Ir pati nekalbu, o knygose man patinka kai įpinama ne visai kasdienė kalba, ne kasdieniai įvykiai. Jei reikia realių frazių, tam yra dokumentika ir tam yra realus pasaulis. Knygos mus nukelia į šiokį tokį kitokį gyvenimą.

Ne visi yra tokie mokiniai, yra gebančių sukurti įstabius rašinėlius. Labai kategoriškai vertinate.

Nebesiginčysiu smile.gif Jūsų teisė žavėtis seilėmis meilėmis, man tokia kalba tinka "svajonių knygų" asortimentui, bet jau išsiaiškinom gi, kad ir tos knygos turi būti pasaulyje.

giliute, o kam čia krauti atsiliepimus. Ką keičia tai, kad kažkam knyga patiko, arba nepatiko? aš jūsų vietoje neužsiciklinčiau, o imčiau kitą rašyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2013 01 17, 11:42)
kas čia per benefisas?

Atsiprašau, kad per daug įsijaučiau.
Atsakyti
QUOTE(giliute @ 2013 01 17, 12:32)
Atsiprašau, kad per daug įsijaučiau.

tiesiog parašėt knygą ir valio, atiduodama leidyklai turėjot nusiteikti, kad nebus visi sužavėti. Teisintis kai pradedat ("Knygelė iš tikrųjų apysaldė, bet lėkšta tai pusiau, na... tik truputėlį"), ar siūlyti skaityti jūsų akimis labai gerą recenziją, tai jau visai ne kaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 17, 12:35)
tiesiog parašėt knygą ir valio, atiduodama leidyklai turėjot nusiteikti, kad nebus visi sužavėti. Teisintis kai pradedat ("Knygelė iš tikrųjų apysaldė, bet lėkšta tai pusiau, na... tik truputėlį"), ar siūlyti skaityti jūsų akimis labai gerą recenziją,  tai jau visai ne kaip atrodo.

Sutinku, daugiau taip nedarysiu. Tiesiog nenorėjau, kad spręstumėt iš vienos citatos.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 01 17, 10:00)
Vakar po ilgos pertraukos nusipirkau knygą.Kathryn Stockett "Pagalba" Mokėjau 9.99  good.gif

gera knyga,tikrai smile.gif

QUOTE(Salomeja @ 2013 01 17, 12:28)
Taip, turiu draugę, kuriai tokie žodžiai patiktų. Ji dažnai feisbuke prideda tokių citatų, o ir gyvenimą gardina panašiomis frazėmis.

mėgau visokias citatas,kai ėjau mokyklon,paskui buvau J.Ivanauskaitės depresuchos sužavėta,vos ne kiekvieną sakinį galėjai išsirašyti smile.gif Bet kuo toliau, aš dariausi ciniškesnė,manęs nebeveikia visokios mintys,citatos,gal kartais...turbūt,su laiku čia viskas užeina ir praeina.

QUOTE(giliute @ 2013 01 17, 12:39)
Ar galėčiau čionai įdėti keletą atsiliepimų tada? Iš interneto prižvejotų. Aišku, "susitaupiusi" turiu tik teigiamų  rolleyes.gif

oi, kokia knygos reklama rolleyes.gif

---
Kas skaitėt Irvingo "Vieneri našlės metai", ar yra ten visokių vulgarybių? Noriu duot mamai paskaityt,bet ji nemėgsta visokių šlykštybių,žudymų,turi būt gražu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 01 17, 13:49)
Kas skaitėt Irvingo "Vieneri našlės metai", ar yra ten visokių vulgarybių? Noriu duot mamai paskaityt,bet ji nemėgsta visokių šlykštybių,žudymų,turi būt gražu smile.gif

na, Irvingas niekada nėra 100 procentu gražus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 17, 09:49)
Bet mane jau atstumia pavadinimas iš karto. Jei būčiau tikinti tai vengčiau knygų, kurių pavadinime yra "dievas" dėl vienų priežasčių, būdama netikinti dėl kitų.
Taip galvodama vos nelikau neskaičius vienos geriausių mano gyvenime knygų.Buvo taip:Sirgau.Vyras dažnai nueidavo į biblioteką už mane.Na ir eilinį kartą parnešė pundelį knygų.Pamačius vienos pavadinimą net įsižeidžiau.Kuo jis mane laiko?Davatka?(esu nepraktikuojanti katalikė)Knyga iš karto buvo atidėta į šalį.Kai neliko ką skaityt,atsiprašiau.Bet jau taip sunkiai "lindo" Paskui įsivažiavau.O kai baigiau,iškėliau savo neskaitančiam PZ ultimatumą :Arba skaitai,arba skaitai.Prižadu,kad gyvenime daugiau neprašysiu paimti knygos į rankas,bet šitą turi perskaityti.Man reikia su tavim šnekėti,nes kitaip sprogsiu.
Sunkiai jam sekėsi pirmas ketvirtis.Pyko ant manęs,bumbėjo.Bet aš nenusileidau,kantriai laukiau,kol pabaigs,nes skaito jis lėtai.Ir visai nesitikėjau tokios reakcijos.Ėjau į virtuvę ir pamačiau vyrą,pasidėjus knygą ant krūtinės,švelniai apglebęs ranka,o akys įtartinai žvilga...
Atsakyti