QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 01 15, 17:07)
Emos trilogijos perskaiciau pirmas dvi dalis. Ir net nezinojau, kad yra ir trecia...Kaip toji dalis vadinasi? Bandyciau ieskoti, nes pirmosios dalys patiko 

Emos pilis, jau atsake, Rasma, o siaip ten istorijos nemazai, ir legendu apie musu protevius

man gilu yspudy paliko ''Ilja.Paliesti Dieva'' tikrai dar karta skaityt galeciau, nenorejau kad pasibaigtu ta knyga
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 01 15, 20:01)
Žiūriu, kad kalbat apie mano vieną mėgstamiausių knygų. Man kaip tik patinka tas niūrumas, manęs jis labai neslegia, nes esu dramatškų, tragiškų, knygų su pabaigomis-daugtaškiais gerbėja.
Laimingos pabaigos man nelabai įdomu, dažnai nieko nepalieka viduje. Nors skaitau tikrai įvairias.
Dėl ekranizacijos žiūrėjimo - patariu savo žiūrėtą Wuthering Heights (2009) . Pati mačiau kelis kartus šią versiją - ji man pačiausia. Pačios naujausios nebaigiau žiūrėti, labai nepatiko

Dėl ekranizacijos žiūrėjimo - patariu savo žiūrėtą Wuthering Heights (2009) . Pati mačiau kelis kartus šią versiją - ji man pačiausia. Pačios naujausios nebaigiau žiūrėti, labai nepatiko

tai as tos paskutines ir nebaigiau ziuret , labai gerai pasakei apie pabaigas