Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C

QUOTE(sauleleee_ @ 2012 12 12, 12:08)
Manes irgi nera sarase  g.gif  batai turejo but savaites pradzioj,o nieko nera, tai jei nesu sarase net neissiusta???
Lapkricio 13d uzsakiau, jau menesis  doh.gif  doh.gif  doh.gif sumoketa seniausiai.

kai sumokate tada ideda, tai jei susimokejot turi buti, gal tik praleido 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 12 12, 09:11)
kai sumokate tada ideda, tai jei susimokejot turi buti, gal tik praleido  4u.gif

sumoketa seniai, g.gif sake kad issiunte i LT ir ketvirtadieny bus(praeita),ir paskui regisruotu i namus,tai siandien jau 5diena ir dar nera..
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2012 12 12, 12:22)
sumoketa seniai, g.gif sake kad issiunte i LT ir ketvirtadieny bus(praeita),ir paskui regisruotu i namus,tai siandien jau 5diena ir dar nera..

siunciau jum clarks batai buvo taip? parasykit i az varda pavarde atsiusiu koduka
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 12 12, 09:23)
siunciau jum clarks batai buvo taip? parasykit i az varda pavarde atsiusiu koduka

aha, clarks buvo..diedas kojas tuoj nusals, kur tie batai blin laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2012 12 12, 12:26)
aha, clarks buvo..diedas kojas tuoj nusals, kur tie batai blin  laugh.gif

jau turejot gauti biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gal kas per daug prisipirkote Tomuko katinu pliusiniu? Paiimciau pora vienetuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2012 12 12, 11:26)
aha, clarks buvo..diedas kojas tuoj nusals, kur tie batai blin  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galit kas paaiškinti ar iš kiekvienos parduotuves pirktos prekytes siunčiamos atskirai, ar pvz. surinksite keliu mano parduotuveliu krepsiuka ir siusite kaip viena siuntinuką? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai už siuntinuką 4u.gif . Nu katinai tai neraelūs wub.gif , pati puse dienos su juo žaidžiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieeeska @ 2012 12 12, 15:05)
Gal galit kas paaiškinti ar iš kiekvienos parduotuves pirktos prekytes siunčiamos atskirai, ar pvz. surinksite keliu mano parduotuveliu krepsiuka ir siusite kaip viena siuntinuką?  4u.gif

jeigu ateina su viena siunta tai siusiu kartu
QUOTE(jurguciux @ 2012 12 12, 15:10)
Ačiū labai už siuntinuką 4u.gif . Nu katinai tai neraelūs  wub.gif , pati puse dienos su juo žaidžiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Pikciurniuke, o jei as noreciau, kad sekantis siuntinukas, t.y. kuris iskeliaus i LT gruodzio 17 d. butu atsiustas man reg.pastu, o ne paciai atsiimti Vilniuje? Tada jus ji idesite i Kauna pas Questa?
o pasto islaidas man pripliusuosite prie HM sumos, ar reikes daryti pavedima atskirai tiesiai i Questos saskaita? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2012 12 12, 10:57)
saldainius is tesco perka  4u.gif

biggrin.gif jau skaiciukus gavau thumbup.gif
Atsakyti