manęs irgi nėra sąraše o tai katinukas keliauja jau? kaip boba su kaiušais, taip aš su tuo katinu
QUOTE(trupinelis @ 2012 12 11, 16:41)
manęs irgi nėra sąraše o tai katinukas keliauja jau? kaip boba su kaiušais, taip aš su tuo katinu
tai jums rasiau pries tai kad issiustas.
Papildyta:
QUOTE(avietee @ 2012 12 11, 15:51)
Laba diena, manes vis nera ir nera sarasuose, uzsakiau is HM ir ASDA GEORGE, saskaitos apmoketi negavau, nors i maila gavau zinute, kad uzsakyta. Nezinau ka daryti?
Ar galite patikrinti mano uzsakymus?
Ar galite patikrinti mano uzsakymus?
Jums dar per ansti laukti jusu prekiu dar neturiu. Anglija -Londonas didelis miestas nevyksta viskas taip greitai deja.....
Gruodzio 4 nelabai tikiu kad spes iki sekmadienio .. maciau dar du uzsakymai guli accounte Hm....
QUOTE(pikciurniuke @ 2012 12 11, 17:53)
...maciau dar du uzsakymai guli accounte Hm....
O ka tai reiskia, cia gerai ar blogai?
Kaip reikalai su lapkricio 29 HM?
Išsiunčiau thebodyshop užsakymą
katinai atkeliavo jau i lietuva jau per masini siulo....tik plasmasinius ale uz puse kainos.............. lenga rasyt kad kainave virs simto lituku jeigu ju isvis nebuvo prekybos centruose
tomukas plasmasiukas
o mes pirkom pliusinius
tomukas plasmasiukas
o mes pirkom pliusinius
QUOTE(ovilija @ 2012 12 11, 20:28)
katinai atkeliavo jau i lietuva jau per masini siulo....tik plasmasinius ale uz puse kainos.............. lenga rasyt kad kainave virs simto lituku jeigu ju isvis nebuvo prekybos centruose
tomukas plasmasiukas
o mes pirkom pliusinius
tomukas plasmasiukas
o mes pirkom pliusinius
is kur siuntet katinus?
Mergaites gal kas per daug prisipirkote Tomuko katinu? Paiimciau viena
QUOTE(pikciurniuke @ 2012 12 11, 18:53)
dėkoju už atsakymą ir kantrybę tiek kartų atsakyti na tikiuosi jau tas micius bus stebuklingas kai tiek rūpesčių čia buvo
Laba ryta,
negavau patvirtinimo del saldainiuku is tesco, praita savaite siunciau uzsakyma. Ar vakar nupirko?
Papildyta:
Nesuprantu tai tesco dabar nepirksit,o asda perkat?
negavau patvirtinimo del saldainiuku is tesco, praita savaite siunciau uzsakyma. Ar vakar nupirko?
Papildyta:
QUOTE(pikciurniuke @ 2012 12 06, 22:09)
Mergaites siunciam tesco groceries ne asda, nes asdos ilgai eina -tesco bus greiciau -kainos tokios pat saldainiu
Hm uzsakiau ryt patvirtinsiu
Hm uzsakiau ryt patvirtinsiu
QUOTE(dzinamaze @ 2012 12 12, 10:28)
Laba ryta,
Papildyta:
Papildyta:
saldainius is tesco perka
Manes irgi nera sarase batai turejo but savaites pradzioj,o nieko nera, tai jei nesu sarase net neissiusta? Lapkricio 13d uzsakiau, jau menesis ,sumoketa seniai..